Alfa Kitap Soru Hattı

Şu an D&R’da %40 indirimde hediye çeki kodlarıyla %50’ye yaklaşır. Ama Alfa için en temizi kendi sitesi, %30 indirim olsa da hem kitapların kondisyonları iyi geliyor hem de değişim vs. işlerle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

5 Beğeni

Aynen ben hiç uğraşamam Alfa’da D&R falan. Cuma akşam verdim kendi sitesinden siparişi akşama okurum :smirk:

2 Beğeni

Ben bu kez uğraşacağım :slight_smile: 4 kitap için fiyat uygun geldi DR’den aldım. Hasarlı gelirse kargoya gider geliriz :slight_smile:

5 Beğeni

Elbette paylaşırım.

Yukarıda olan 3 kitabın yazarı Susan Wise Bauer’in 4 cilt say yayınlarından çıkan Dünya tarihi kitabının içeriğini bilmiyorum ama gençler için daha uygun olabilir. Forumda kitaba sahip olan var mı bilmiyorum ama bunları da bir inceleyin isterseniz.

3 Beğeni

Site düzenlenme aşamasında, ön okumalar ile ilgili de çalışmalarımız mevcut ama daha bir süre daha sürecek gibi görünüyor.

16 Beğeni

Diğer sitelerde ara ara %40-50 indirime giriyor yayınlarınız. Kendi sitenizde de en azından indirim oranını biraz daha arttırsanız da insanlar doğrudan sitenizden alışveriş yapsa. Belki sizin yetkiniz dahilinde değildir ama değerlendirmeleri için öneri olarak sunabilirsiniz diye düşündüm.

11 Beğeni

Ön okumaların gerçekten çok büyük ihtiyaç olduğunu pekiştirmek isterim. En azından 20’şer sayfa bulunursa (bazı kitaplarda önsöz vs. olunca kitabın asıl içeriğini göremeden ön okuma bitebiliyor.) kitap beğenmek çok daha kolaylaşacaktır.

7 Beğeni

Anubis 2020 bahar sonu gibi mi çıkar o zaman tahminen. Aylardır nadirkitapta listemde duruyor ithakiden alsam mı diye. Bekliyoruz öyleyse :sweat_smile:

2020 Şubat ya da Mart gibi basılır diye düşünüyorum.

Ben çok rahat 5 yıldan fazla Yüksek Şatodaki Adam ve Anubis Kapılarının basılmasını bekliyorum. Anubis’i İthaki’den, Yüksek Şatodaki Adam’ı Metis’den beklerken ikiside Alfaya geçti :slightly_smiling_face:

Anubis Kapıları’ndan önce Tim Powers’ın Fault Lines Serisini tamamlayacaklar herhalde. Son Çağrı ve Süresi Dolanlar çıktı. Son kitap Earthquake Weather’da yakındır diye tahmin ediyorum. Sonra 5 yıllık hasret son bulacak inşallah :slight_smile:

7 Beğeni

Anubis kapıları çıktığında bende yaklaşık yirmi yıl sonra yeniden okuyacağım nihayet.

4 Beğeni

@alfakitap Merhaba. Yeni çıkan Türk Mitolojisinin Kısa Tarihi (Y. Çoruhlu) daha önce Kabalcı Yayınları tarafından basılan Türk Mitolojisinin Ana Hatları mı yoksa başka bir kitap mı?

Son kitap Earthquake Weather Anubis Kapıları ile yakın zamanlarda çıkacakmış. 2020 ilk çeyrekte göreceğiz muhtemelen.

Farklı kitaplarmış.

3 Beğeni

Gözlerim hep seni arıyor neredesin sen ?
“ Stanislaw Lem “

10 Beğeni

İstanbul fuarından sonra hazır ol o zaman. :slight_smile:

3 Beğeni

Lovecraft Abimizden bir haber var mı? :smiley:

İstanbul fuarına hazır olacak bir aksilik olmazsa. :slight_smile:

3 Beğeni

Ne yazık ki Ankara’dayım :frowning:

1 Beğeni

Kendi sitelerinde mutlaka satışa açılacaktır. Oradan temin edebilirsiniz. :slight_smile:

1 Beğeni

Gelsin artık 2019 bitti :grin::grin:

1 Beğeni