Alfa Kitap Soru Hattı

Lehçe çeviri olduğundan uzadı süre, yıl bitmeden Aden i göreceğiz diye düşünüyorum. :slight_smile:

6 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Benim için yılın kitap haberi olur Stanislaw Lem, keşke kitap fuarına yetişebilseydi. Bir de Lehçe’den çeviriyoruz diye sorunlu bir çeviriyle gelmez umarım, Aden zor bir kitap zaten. Neyse fazla konuşmayalım, nazar değer süreç daha da uzar maazallah.

3 Beğeni

Aslında Lem kitapları daha önce gelecekti ancak dilin zorluğu nedeniyle bu zamana bırakıldı. Fuar sonrası gibi yaklaşık bir tarih almıştık umarım uzamadan hemen görürüz ilk kitabı. :slight_smile:

4 Beğeni

Durum Strenergy’nin verdiği bilgilerle aynı ama olsun. Beklediğimizi bilsinler :’)

10 Beğeni

Umarm çok iyi bir baskı olur

1 Beğeni

Stefan Zweig için Tolstoy için yaptığınız gibi tüm eserleri baskısı yapmayı düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

Tenten serisinde gözle görülür bir yükseliş var.

15 Beğeni

Yaşla birlikte boyu uzuyor demek ki hala gelişim çağında :slight_smile:

8 Beğeni

Seriden soğudum :slight_smile: Neyse ciltli basmazlarsa almayacağım. Bir yandan güzel oldu bir seri eksildi alacağım. Onun yerine gidip eksik Lone Wolf’larımı alayım :slight_smile:

2 Beğeni

Renkler de pek uyumlu maşallah:

“SIRAYLA YAPARSAK”
“3Kırmızı-2Mavi”
“2Kırmızı-1Mavi”
“1Kırmızı-0Mavi”
“Hııııı, olmadı! HIMMMMMMMMMMSSSSSAARI!”
“Yeşil! Süper”
“Tekrar Sarı! Oh Oh Missss”
“Tekrar yeşil! Yok olmadı.”
“HIMMMMMMMMMSSSSSSİYAH!”

Ne diyeyim, seriyi ben de alıyorum. Of ki ne offf… :upside_down_face:

3 Beğeni

Renklere hiç değinip de titiz okuyucu gibi gözükmeyim dedim ama öyleyim halbuki.
Renk sıralaması bize bişey anlatmaya çalışıyor :slight_smile:

@alfakitap Merhaba

• Airborne 44 cilt 2 için bir gelişme var mı?
  • Brian Greene kitaplarını Alfa Bilim’den yayınlanma düşüncesi var mı?
  • Lynn Margulis’un Türkçe’ye çevrilmemiş Five Kingdoms, Acquiring Genomes gibi eserleri yayın planlarınız arasında var mı?

Teşekkürler.

3 Beğeni

Mobilde alfa nın sitesine giremiyorum. Güvenlik hatası veriyor neden ola ki?

1 Beğeni

Sertifika problemi var. Kitapgalerisinin sertifikasını çekiyor alfanınki yerine. Webmasterın farkedip düzeltmesi lazım. Bu siteye ilerle diyerek girebilirsin.

1 Beğeni

Yok girebildim zaten de bir sorun yaşamam değil mi?

1 Beğeni

Yok yok öyle sorun yaşanacak bir durum değil.

1 Beğeni

Tamam teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Birkaç soruyu tek seferde soracağım. :hugs:

• Fuar da bittiğine göre Anubis Kapıları hakkında bir gelişme var mı aceba?
  • Konuşulduysa özür olsun ama Yüksek Şatodaki Adam konusunda bir gelişme var mı?
  • Yeni serileriniz, beklediğimiz serilerden yeni haberleriniz var mı?
3 Beğeni

Bildiğim kadarıyla cevaplayayım bu kısmı,

Anubis Kapıları’nın çevirisi önümüzdeki ay alınacak bir aksilik olmazsa. Yüksek Şatodaki Adam son basılan PKD kitaplarından olacaktı, telif alınırken bu konuda herhangi bir anlaşma mı yapıldı emin değilim.

Yeni seri değil ama Vandermeer in Borne serisi ikinci kitabı önümüzdeki ay çıkıyor yurt dışında. Alfa bu kitap için hazırlanmaya başladı 2020 ilk çeyrekte gelecek diye biliyorum.

8 Beğeni