Alfa Kitap Soru Hattı

@Strenergy
Yanlış hatırlamıyorsam Stanislaw Lem’in ilk çıkacak kitabı Aden’di. Diğer kitaplarının çıkış sırasını öğrenme durumu var mı? PKD ve Lem haricinde başka bir yazarın külliyatına girmeyi düşünüyorlar mı? Clarke, Heinlein vs…

4 Beğeni

İlk kitap Aden olacak bir değişiklik olmadıysa. Diğer kitapların hazırlık aşaması ne durumda ona göre cevap alabilirsem yazarım buraya. :slight_smile:

5 Beğeni

Lovecraft hakkında bir bilgi var mı? 10 yıldır şu adamın toplu eserleri çıksa da alsam diye bekliyorum yahu.

1 Beğeni

Matbaada, bu ay çıkacak.

1 Beğeni

Son çıkacak kitaplar arasındaydı derken, serinin en sonunda çıkacak mı demek istediniz yoksa “Androidler…” kitabıyla beraber çıkacak mı demek istediniz? :sweat_smile:

1 Beğeni

PKD serisinin en sonunda çıkacak kitaplardan olacak anlamında kullanmıştım. Türkçe harika bir dil. :smiley:

1 Beğeni

Bu bir miktar üzdü beni.Çok kitap var daha :pensive: Hepsini basacaklar değil mi?

1 Beğeni

Tüm kitapların telifi Alfa’da diye biliyorum. Hepsini basacaklarını söylemişlerdi.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Bassınlar hepsini de eninde sonunda gelir umarım.
Neil Gaiman’ın Otostopçu - Paniğe Kapılma’yı da eklerler umarım otostopçu serisine. :sweat_smile:

3 Beğeni

Bilgi alabilirsem yazarım :slight_smile:

4 Beğeni

Hocam siz yayınevinde mi çalışıyorsunuz yoksa tanıdığınız mı var?

1 Beğeni

Hayır yayınevinde çalışmıyorum sadece sıkı takipçileriyim :slight_smile:

9 Beğeni

Bence yayınevi sahibi. Tedbil-i kıyafet forum forum dolaşıp müşteri kovalıyor. :smiley:

2 Beğeni

4 alt yayınevi ve bastığı kitapları falan düşününce o kadar sağlam para kazanan biri maldivlerde tatil yapar. Niye forum forum gezsin :sweat_smile:

1 Beğeni

Zevk meselesi. Ben ne kadar para kazanırsam kazanayım forum gezmeden durabilecegimi zannetmiyorum

1 Beğeni

Merhaba, Tenten serisindeki boy sorunu çözülecek mi? Eğer 12’inci kitaptan sonraki kitaplar da serinin geri kalanı ile uyumsuz bir şekilde devam edecekse seriyi bırakmayı düşünüyorum.

Gelişme var mı acaba :thinking:
Artemis fowl un da 3 kitabı kalmış ve bir kitabının baskısı yok seri devam edecek mi bilginiz var mı?

Henüz bilgi alamadım. Bilgi aldığımda bildirim atarım mutlaka. :slight_smile:

1 Beğeni

Siz yayınevi yetkilisiniz de bize mi söylemiyorsunuz. :grin::grin::grin: Üstüne gelmeyiz bak öyleyse söz :grin::grin::grin::grin:

Kuş uçuşu +100 km uzaktan yetkili olabileceğimi sanmıyorum. :joy: