Biz bu kitaplar dahil tüm taramaları yaparak yayınevine bildirdik. Bununla ilgili yayınevinden Emel Hanım ile mümkün oldukça haberleserek listeyi düzenlemeye çalışıyoruz.
Ancak kapakları benzese dahi farklı serilerde olan kitaplar var. Yazdığınız kitapların hepsinin künye bilgileri mevcut ve maalesef bu seride görünmüyorlar.
Yayınevi listedeki boşlukları yeni baskı ve ilk baskı yaptığı kitaplar ile doldurabilir. Listede netleşmiş bir kitap olduğunda mutlaka burada paylaşıyorum.
Merak etmeyin bende ve @fortknoxt da künye numarası, baskı sayısı hatta basım tarihinin dahi olduğu bir liste mevcut. Yalnızca teyit etmediğimiz kitapları eklemedik.
İlerleyen zamanda teyit ettikçe konuya not düşeceğim.
Diğer yazılanlar Alfa Felsefe dizisinde. Dizi dışında kitaplar.
Bu arada Ksenophon’un kitabını sırf felsefeci olduğu için Felsefe dizisine eklemişler ama kitap Felsefe kitabı değil ve okumayanlara 2000 yıl öncesi Yunanistan’dan yola çıkıp, güneyden Pers sınırına oradan Kuzeye ve Kuzeyden tekrar Yunanistan’a olan bu yolculuğu okumalarını öneririm.
benim anlamadığım Peter Pan önce çıktı. Tamam 184 numara kapak için basıldı. Daha sonra çıkan kitap neden 185 değilde 184 yapılarak Peter Pan yeni baskıda sayısı değişecek denildi bunu çözemedim.
Ahhh ahh sen birde bana sor @Strenergy kardeş. Ömrümden ömür gitti. Yayınevinden daha iyi çalıştık.
Kategorize durumundaki karışıklıktan dolayı. Kitapların kapak içi kısımlarına bakarsak Klasik-Edebiyat olarak yazılmış. Sonrasında Edebiyat ve Klasik olarak ayrı kategori oluşturmak istemişler. Bu nedenle o 184 aslında Edebiyat kategorisine ait.
Tam liste yayınevinde dahi yokmuş zaten. Bu uzun süreç içerisinde yüksek ihtimal çokça karar değiştirildi ve listeler değişikliğe uğradı. Doğal olarak şimdi çözmek çok daha zor bir hale gelmiş olmalı.
@Strenergy Çehov matbaaya gitmiş mi? Bilgin var mı?
Eğer konuşma fırsatın olursa Çehov baskıların cilt sırtlarına ve kapaklarına nasıl başlarsalar öyle devam etmelerini rica ettiğimizi söyler misin?
Ben bu Alfa’yı hiç anlamıyorum ya:) Yani kitap sırtı ile ilgili görece ufak bir konuda bile bir istikrar tutturamamak… Bu kadar zor mu bu iş? Kapakları artık söylemiyorum zaten.