Alfa Yayınları

Pardayanlar’dan yeni haber var mı? @alfakitap

3 Beğeni

Özel Hayatın Tarihi’nden de haber yok. Bu iki seriyi uzun zamandır bekliyorum.

2 Beğeni

Alfa’ya twitter üzerinden sordum. Kitabın çevirisi bitmiş, hazırlığı devam ediyormuş.

2 Beğeni

Alfa’yı seviyorum falan ama Pardayanlar konusunda fazla ağır davranmaları canımı sıkıyor artık.

Pardayanlarla ilgili Haziran 2019 tarihli soruma aynı ay verdikleri cevap. Birkaç ay sonra 3. kitabın çeviride olduğu haberi de gelmişti.

4 Beğeni

Arkadaşlar Melville’in toplu öykülerini okuyan var mı? Nasıl buldunuz?

1 Beğeni

Ben okudum, Alfa değil de Everest bastı kitabı. İki yıl olmuştur okuyalı ama ben öyküleri beğenmiştim. Kitap içerisinde 10 öykü var.

3 Beğeni

Çok teşekkürler hocam.

2 Beğeni

Bu serinin akibeti ne oldu acaba. Kapakları gösterilip basılmayan bir sürü kitap var.

5 Beğeni

Bu seriden en çok hangilerini beğendiniz? Ben de Pardayanlar’ı merak ediyorum. Nisan’da çıkacak demişlerdi. Keşke @alfakitap burada daha aktif olsa. Bilgi verse.

2 Beğeni

Maalesef daha bu seriye geçemedim.

2 Beğeni

Alfa ile twitter yazışmamı ekleyeyim buraya. Pardayanlar ve Üç Silahşörler’ın 3. cildi için önümüzdeki aylarda çıkması bekleniyor dendi. Ayrıca kendilerine Wilbur Smith, Clive Cussler ve Michael Crichton basmalarını önerdim.

4 Beğeni

David Foster Wallace’ın Infinite Jest’i Alfa’dan mı çıkacak? Bilgisi olan var mı?

Edit: Alfa’dan çıkacakmış. Çevirmen: N. Can Kantarcı.

1 Beğeni

Dün Mustafa Küpüşoğlu Twitter üzerinden pek çok soruya cevap verdi. Yeni Kitap Haberleri başlığında bir kısmı paylaşıldı geri kalanları kalabalık yapmaması adına buradan paylaşayım.

9 Beğeni

6 Beğeni

İlk ekran görüntüsü Vergilius’un Ölümü basılacak olarak yanlış anlaşılabilir. Aslında Özel Hayatın Tarihi serisi için vermiş o yanıtı.

3 Beğeni

Aynen dediğiniz gibiymiş. Mesajların arasında sevinçle gezinirken fark etmemişim ara mesajları :slight_smile:

2 Beğeni

Pardayanlar için haber alabildik sonunda. Paylaşım için teşekkürler. :slight_smile:

2 Beğeni

Şunu gururla söyleyebilmek çok önemli.

15 Beğeni

Dostoyevski külliyatı hakkında bir şey dememişler mi?

2 Beğeni

4 Beğeni