Alfa Yayınları

Bugünü Alfa Günü ilan ediyorum.:blush:

Evet dostlar, tahminleri alalım.

7 Beğeni

Black Company :smirk:

3 Beğeni

Mustafa Küpüşoğlu’na Clive Cussler Wilbur Smith Ve Michael Crichton için baskı yapmaya davet ediyorum sizi.

Pardayanlar 10 cilt olacak.

9 Beğeni

Şöyle güzel bir ciltli baskı yakışır.

9 Beğeni

7 Beğeni

Wilbur Smith, Crichton ve Cussler için ben de yazacağım. Bence talep olursa girişebilirler.

2 Beğeni

Tüm mesajları okudum, söylebileceğim tek şey, şirketin girşine maşallah yazısı ve nazar boncuğu assınlar. :slight_smile:

8 Beğeni

Akıyor maşallah. Asterix’e sevindim. Tahminim Ten Ten gibi önce tekli kitap sonra ciltli versiyon yapmaları yönünde.

2 Beğeni

Sonunda büyük bir yayınevi “Demir Maskeli Adam” kitabını basıcak.

6 Beğeni

Alfa yayınları dikkatle takip ettiğim çok da kitap aldığım bir yayınevi idi. iletişim adresine 3-4 kez e posta attım. Geri dönüş yapma nezaketinde dahi bulunmadılar. Okuyucusunu değer vermeyen görüşlerini dikkate almayan bir yayınevi benim için O yüzden açıkçası soğudum. Devam ettiğim Lem, Clark, ve tenten serisi, ve boris AKUNİN serileri var bunlar bitince ben de sıradan bir okur olarak tavrımı alacağım.
Son sorduğum Tenten karton kapaklıları için koloksiyon kutuları basmayı düşünüp düşünmediklerini idi.
Pardayanlar Ciltli gelirse kuvveti muhtemel onlarıda alırım.
Belki buradan görüp cvp veren olur

1 Beğeni

Tenten karton kapaklılar bilmiyorum ama ciltli baskılar kutulu olacak denildi.

Aslında Alfa’nın iletişimi iyidir, alfakitap üzerinden iletişim kuruyorsunuz orası “dükkan” bu tarz sorulara (kargo, paketleme, hasarlı kitap vs dışı) cevap vermemeleri normal. Sosyal medya ekibi özellikle instagram’ı yöneten çalışanları sorulara cevap veriyor. Konu hakkında bilgisi yoksa bile yayınevi içinden bilgi edinip cevap veriyor.

1 Beğeni

Lem serisinde bir sürü çeviri hatası var. Çeviri hataları başlığında paylaşılmış. paragraf atlamanın yanı sıra, yanlış çeviri de var Lem’de. Bilginize.

1 Beğeni

Teşekkür ederim.Oradan da yazmayı deneyim

1 Beğeni

Ooooo Asterix :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Alfa Red Kit’e de el atar bu gidişle.

2 Beğeni

Alfa imla hatalarını düzeltecek bir son okumacı vs. bulursa bana göre en iyi yayınevi olur. Bastıkları bana en çok hitap eden yayınevi şu an.

1 Beğeni

Evet çeviri ve baskı hatasını geçtim bazı kitaplarında paragraflar yarım bırakılmış durumda.

1 Beğeni

Pederle birlikte gözlerimiz yollarda bekliyoruz. İnşallah sene bitmeden başlarlar çıkarmaya.

3 Beğeni

10 Beğeni

Elinde Alfa Monte Cristo Kontu olan arkadaşımız, ilk sayfalardan birkaçsayfa paylaşabilir mi?
İş Bankası var elimde, çevirisi iyiyse Alfa almak alfa’dan okumak istiyorum.

1 Beğeni

Şahname muhtemelen bez cilt gelecek.

Opera Anlık Görüntü_2021-07-02_153441_twitter.com

Orwell’in romanları dışında deneme kitaplarını da Alfa çevirecekmiş.

6 Beğeni