Eski site sorunluydu. Özellikle URL yapısı bozulmuştu bazı sayfalar 404 hataları veriyordu, site çok fazla sistem kaynağı tüketiyordu ve bazı yoğun saatlerde sitede anlık ziyaretçi sayısı 3-5 artınca kapanmalar oluyordu… vs
O değil de benim favoriler uçmuş. Gerçi eski sitede hepsi 404 hatası veriyordu ama en azından kitapların isimlerini görebiliyordum.
Bu dediğini okuyan yazılımcı ve tasarımcılar “kafama sıkar giderim” şarkısını söylüyorlar.
Katılıyorum. Eski site performans olarak çok sorunluydu ve çok yavaş açılıyordu.
Ama şuan baktığımda bunda da hatalar mevcut. Üye girişi yapamıyorum. Popupda giriş başarıyla yapıldı diyor ama ana sayfaya attığında giriş yapmamış gözüküyorum yine de
Eski sitelerinden bir kere bir şey alayım demiştim de açılana, sepete ekleyene, sayfa geçene kadar falan saatler geçince almamıştım . Bu sıkıntılarla bir yere kadar tabi ki, yenilenmeleri hayırlı bir iş olmuş kendileri için.
İknokta’da favorilere ekleyebiliyorsunuz halen ama önce sepete eklemeniz gerek. Sepetteki ürünleri liste üzerinden favorilere aktarabiliyorsunuz. Eski hali daha pratikti tabi ki.
Jules Verne’in `Dünyanın Ucundaki Fener’ kitabı hiçbir yerde yok ne zaman yeniden basımı yapılacak tüm seriyi satın aldım ancak bu kitabı hiçbir yerde bulamıyorum! Alfa yayınları bakmıyor mu tükenen kitaplarının hangisi olduğuna merak ettim. Bir de en son çıkan Hayır serisinin kitabı olan Savaşa Hayır - Jean Jaures kitabı da aynı şekilde stoklarda yok ve son çıkan kitap bu. Alfa Yayınlarına mail atıyorum bir kişi bile dönüp cevap vermiyor!. Umarım burası üzerinden yayınevi bir cevap verir.
Ben daha önce Alfa ya Tenten ve başka kitaplarla ile ilgili 3-4 mail attım. 1 tanesine bile olumlu olumsuz dönüş yapmadılar.
Sırf bu yüzden (mümkün mertebe çok önemsediğim kitaplar hariç sadece alfa da çıkan kitaplar bunlar) Alfa yayınlarını tercih etmiyorum. Umarım size dönüş yaparlar
Hani bir ara burada çok kitap alıp, baskısı biter/fiyatı artar diye stok yapıyorduk. Sanırım o zamana geldik şu anda. Yayınevleri normal baskı yapacak kağıt bulmakta zorlanır hale geldiler. Küçükler hiç bulamıyor. Tekrar baskıların kolay kolay gelmeyeceği, uçuk fiyata ikinci ellerin tekrar hortlayacağı bir döneme girmiş olabiliriz.
Sorun pahalı kağıt olayı olmaktan çıktı. Kağıt yok.