Ian Rankin nasıl güzel mi? Ona göre migros takibe alıcam almak için.
Not şöyle açıklama yapayım. Çok çeşitli zamanlarda Alfa dağıtım Alfa yayın grubunun kitaplarını çeşitli fiyatlarla sepet yapıyor, bende buldukça alıyorum.
Çok sağlam bir polisiye diyemem aslında. Hani elinize aldığınızda bir sonraki sayfaya geçme heyecanı yaratmıyor sizde.
Asterix’den haber var mı?
Roma üzerine sefer için toplantıdan sonuç çıkmamış, bunun üzerine ormana domuz avlamaya gitmiş.
Şaka bir yana 4-5 ay önce Mustafa bey Saadet hanımı ikna edersek çeviriye daha önce Türkçe’de yayınlanmamışlar ile başlaycağız demişti ama Saadet hanımın iş yükü çok gibi, başlayamadılar galiba.
Keşke İmge tarafından da biraz geçiş olsa Alfa’ya. Deliliğin Tarihi, Hapishanenin Doğuşu, Dünya Tarihi vs.
Özel Hayatın Tarihi - Massignon’un Hallac’ı
Pardayanlar hakkında:
Alfa kule vernes de ciddi sıkıntı yaşıyorum ne alsma tedarik yok diye iptal oluyor bir bilgin var mı @alper ?
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı bir soru oldu biraz ama…
Jules Verne Alfa baskısı bitmiş iki kitap gözüküyor. Diğerlerinin baskısı var.
Hangi siteden alıyorsun. O siteye tedarikçinin ayırdığı kitap bittiği için tedarik edilemiyor deyip iptal ediyor olabilirler.
Kidega ve bkm abi… iksisinde de yaşıyorum sorun.
Benim iptaller de kidega ve BKM’den olmuştu, kitapsepeti aynı indirim oranları var, ben son 2-3 haftadır iptal edilen kitaplar olunca kitapsepeti’nden aldım.
https://www.kitapsepeti.com/arama/?filter=jules%20verne&yayinevi=8532
Alper Ay’a yolculuk neden yok bir bilgin var mı abi?
Şimdi kontrol etmedim ama hatırladığım kadarıyla henüz Alfa Ay’a Yolculuk çevirmedi. İş Kültür çevirisi var. İş Kültür karton kapak çevirileri Alfa’dan çok daha ucuz oluyor.
Örneğin 80 Günde Devri Alem etiket fiyatları
Alfa - 29 TL
İş Kültür ciltli 40 TL
İş Kültür Karton 14 TL
Seri toplamayan birisi olsam Alfa alacağıma İş Kültür ciltli alırım ya da daha uygun fiyatlı İş Kültür Karton Kapak alırım.
Abi seri aldım ya… Bozmak istemiyorum ama pişman gibiyim de
Herhangi bir kitabın İş Kültür, can gibi yayınevlerinde alternartif baskısı varsa ve çevirisinde sorun yoksa fiyat nedeniyle Alfa yerine onları tercih ederek daha uyguna kitap alınabilir.
Ben Alfa’dan çıkan tüm Jules Verne kitaplarını aldım, ( Gerçi İş Kültür Karton kapaklarıda almıştım ama 5-6 ay önce ya sattım ya da hediye ettim) İş Kültür Ciltli baskıları benimde kafamı karıştırıyor. 2-3 gün önce Ciltli baskılardan bir sepet yaptım, öyle duıruyor, karar vermedim.
“Özel Hayatın Tarihi” ile ilgili son durum.
Matbaaya göndermişler, matbaa kitaplar için Ocak 22 tarihini vermiş.
5-6 ay sonra “Bedenin Tarihi” 2. baskı için bandrol almışlar. 1. baskının bu kadar hızlı biteceğini düşünmezdim.
Alfa Yayınlarının yeni accessibility tasarımlı internet sitesi.
Eski hali daha kullanışlıydı sanki.
Ekleme: Telefondan girdim, mobil için başarılı. Ama bilgisayardan pek sevmedim
Ben mobil denemedim ama bilgisayar için çok kötü bir tasarım olmuş. Kesinlikle eski site daha modern ve kullanışlıydı.