Bu başlık altında ülkemizde bir kapak olamamış ama olsa ne güzel olur dediğiniz yurtdışında kendine bir kitap bulmuş kapaklardan, hiçbir yerde basılmamış sadece tasarımda kalmış kapaklara veya varsa kendi tasarımlarınıza dair paylaşım yapabilirsiniz.
Bu çok hoşuma gitti. Konuyu da sırf bunu görmemle açtım. Oysa çok kalabalık kapakları sevemedim hiç. Düz olsun benim olsun kafasındayım. Yine de güzel olmuş. Çok güzel değil mi ya ://
Aynen Tolkien kitapları bizim ülkede nerdeyse wattpad kitaplar mualemesi görüyor desem az söylememiş olurum. Ne iyi tasarım nede kaliteli baskı görebildik şu kitaplara. Bi işini iyi yapan metis olmuştu. İthaki bu konuda başarısız degilde yetersiz kaldı. Hobbit harici diger kitaplarda özenli bir baskı göremedik
Açık konuşmak gerekirse çogu okurda eski basım ince kapak Tolkien kitabı mevcut ve tekrar o kitabı almak için sadece kapak resminin degişmesi çok yetersiz. Benim senin gibi Tolkien sevenlerin o kitapları tekrar almasının tek nedeni olur ciltli olması koleksiyon yapmak için diger türlü satış rakamları hep düşük kalır