Amazon Prime Türkiye

OKUYALIM25 kodu kaldırılmış ben prime üyesiyim.

Evet yerine %20’lik indirim gelmiş.

1 Beğeni

Aslında Prime’la ne kadar alakası var bilmiyorum ama yine de sormak istiyorum.
Final Fantasy VII Remake oyununun çok kapsamlı bir Soundtrack albümü var ve ben de kendisini almak istiyorum. Normal şartlarda iTunes üzerinden alırdım ama her ne hikmetse Squarenix albümü türkiye iTunes sayfasına çıkarmadı, defalarca sormama rağmen de cevap vermediler.
Sonra albümü Amazon Müzik’te gördüm, oradan da bildiğim kadarıyla mp3 olarak satınalınabiliyormuş, biraz paraya kıyayım dedim ama Amazon Müzik’ten tl’yle alışveriş yapamadım. Her ne kadar müzik hizmeti Türkiye’ye gelmiş olmasa da Prime üyeliğimle tekrar denersem bir şey fark eder mi sizce?

1 Beğeni

Prime’ın geldiği dakika Prime’a üye oldum ben.:sweat_smile:

Edit: amazonapp25 in hala aktif olup olmadığını kullanmayan biri deneyip teyit edebilir mi acaba?

1 Beğeni

Biraz zor gibi. Bir bakındım Google Play store’da da varmış sanırım ama o da ülkemizde kapalı. Siz bu kadar uğraşmışken halen satmıyorlarsa bence korsan yolları denemek artık hakkınız :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Onu da denemişliğim var aslında, ama dosyayı paylaştıkları site indirmeyi sürekli kesip yok üyelikti, yok pro hesaptı deyince kapattım. hani %96’ya kadar gelen indirmeyi kesmek suç sayılmalı gerçekten.

1 Beğeni

O da çalışmıyor artık.

1 Beğeni

Selamlar, forumdaki ilk mesajım. Prime üyesiyim. Hem kendi hesabımdan hem ablamın hesabından 2 gün önce OKUYALIM25 koduyla 2 ayrı alışveriş yaptım. Bugün ise bakındım, kod işlevsiz hale gelmiş. ancak Amazon kitaplarda yeni kampanya yapmış, OKUYALIM20 koduyla yüzde 20 indirim oluyor.

3 Beğeni

Amazon Türkiye ülke müdürü Richard Marriott, tv’de açıklama yapıyor şu an, 13-14 Ekim de kitaplarda da büyük bir indirim olacakmış. :sparkles:

8 Beğeni

Pazartesi verdiğim sipariş perşembe teslim edilecekmiş. Bu nasıl prime? Nerede sonraki gün teslimatı? :cry:

Bende de öyle gösteriyordu ama daha önce geldi kargo.

1 Beğeni

Son 3 siparişimde de yazılan tarihten çok daha önce geldi. Merak etmeyin.

1 Beğeni

O sehre göre değişiyor. Benim 30 eylülde verdiğim siparis hala gelmedi. :rofl:

2 Beğeni

Prime geçtim geçeli hep sonrası gün teslim aldım, alışmışım… :sweat_smile:

1 Beğeni

Sepette %20 indirim kodu tek kullanımlık mı? Kullananlardan biri deneyebilir mi acaba?

Benim teslim tarihim yarın, bugün getireceğiz diye arayıp mesaj atan AGT Kurye, bugün kargomu getirmedi. Bence Amazon güvenmiyor bunlara, o yüzden 3-4 gün ileri bir tarih veriyor. Yarın da gelmezse kargom, Prime olduğum, büyükşehir merkezinde, AGT deposuna kısa bir mesafede olduğum halde kargom ancak 5. günde gelmiş olacak. Hiç memnun değilim bundan. Eğer deneme sürecinde böyle ise, ben indirimler dışında neden Prime alayım ki?

Az önce denedim,olmadı malesef.

1 Beğeni

Benim alışverişim de yarın teslim edilecek yazıyor ama kargoya bile verilmedi, jetle falan yollayacaklar herhalde. :joy:

1 Beğeni

Ben de iptal etmeyi düşünüyorum prime ı. Gerekirse ilgimi çeken kampanya olduğunda tekrar üye olurum. Sadece kargo sürecine bakarsak normal gönderimden farkı kalmadı çünkü.

Eskiden normal gönderim bile 2 günde geliyordu. Prime avantajdan çok dezavantaj oluyor gibi. Sezonluk indirim olduğu zaman, bu günlerdeki gibi, alırım üyelik. Prime Video’da merak ettiğim tek dizi de Goliath’tı, bitiririm yakında. Video ilgimi çekmiyor yani. İndirim dışında hiçbir artısı olmuyor, kargo konusunda da eksisi oluyor gibi.

1 Beğeni