Kitapları süpürmüşler ya. Stokları yenileseler bari
Konya’ya 2-3 günde geliyor.
Arkadaşlar şu an Amazon’da kitap fırsatlarında indirimli overlok makinası var. İhtiyacı olanlar için haber vereyim dedim.
Overlok makinesinin ayağına gelmesini isteyenlere.
Stoklarda kitap kalmadı. Bu şekilde prime day indirimi yapsalar bile bir işe yaramayacak. Yine witcher, harry potter, fahrenheit 451, savaş ve barış vs. gircek indirime. Birkaç gün içinde kitap stoklarını yenilemeri lazım. Yoksa prima day giyim ve elektronik kategorileri ile sınırlı kalacak, kitap kategorisi güme gidecek.
120 TL’ye 30 TL kodu AMZNPR30 henüz denemedim, görüp heyecan yapıp buraya yazdım hemen, kontrol ediyorum:))
Düzenleme: Kitaplardan oluşan bir sepet yaptım ama uygulamadı:/
Düzenleme 2: Alper Beyin uyarmasıyla mobile özel olduğunu öğrendim ve mobilde geçerli:)
Mobile özel o kod. Prime üyesi olmanız ve uygulamadan kullanmanız lazım.
OKUYORUM20 kodu kalkmış mı.
Ne zaman aşağı çekmeye, yoluna taş koymaya çalışacaklar ben onu merak ediyorum. Sonu Paypal’a, booking.com’a falan benzemesin de. Neyse ağzımızı hayra açalım. Kitapların zaten indirimli halleri üzerinden bir de ilave olarak sepette yüzde 20 indirim, üstüne de 30 TL kupon vermeleri falan takdire şayan gerçekten. Üstüne ücretsiz kargo, erken teslimat, Prime Video var. Ki Prime Video da devamlı içerik olarak gelişecektir. 8 TL de çok uygun zaten. Umarım bozmazlar.
Bunu ben yeni keşfettim, sanırım var bayağıdır. O kodu kullandığım için tekrar deneyemiyorum ama siz mobilden deneyin isterseniz:)
Amazon bunun daha agresif olanını Amerika’da Kindle ve e-kitaplar için yapmıştı. Kindle ve e-kitaplar Amazon ile bizim ülkemize gelince bir benzerini bizde de yapar diye bekliyorum.
Sırf bu yüzden elimde olmayan kitapları, almak isteyip beklettiğim kitapları bir an önce tamamlamaya çalışıyorum. Çünkü izledikleri politika gerçekten Türkiye şartlarına fazla iyi. İyimser adamlar. Aslında bayağı açıldım maddi anlamda ama diğer sitelerle karşılaştırdığımda her türlü çok iyi fiyata almış oluyorum bu yüzden değerlendirmeye çalışıyorum.
Netflix de Prime da aldım, diğerleri gelince onları da alacağım ama geç saatte eve gelmem bazı hafta sonuları da çalışmam veya misafir gelmesi nedeniyle hiçbirşey seyredemiyorum maalesef. İlk aldığım zaman prime’a bakmış ve çok baba diziler olduğunu görmüştüm bence Netflix’den dizi konusunda bir gömlek üstün . Ayrıca Buffy, Supernatural, Heroes gibi kült dizileri de bünyesine katmış. Umarım Rtük ürkütüp kaçırmaz…
Ben de bekliyorum Amazon’un Kindle açılımını. Özellikle yabancı yayınlar için. Umarım gelir yakında haberleri.
+Audible. Söylendiğine göre bayağı başarılı bir sesli kitap servisi.
Amazon, Türkiye’de şirket kurup işi usulüne göre yaptığı için bu tip bir taş koyma biraz daha zor.
%20 kampanyasından bir defa mı yararlanabiliyoruz?
Sanırım bir kez. Büyük ihtimalle…
Bir kez kesin bilgi.