Bu baya bizim ders kayıt dönemindeki okulun sitesine döndü
King O vardı ciltli 38 liraya.
Amazon’un kendi serverları vardır çökmez dediler o da dayanmadı
Bi’ tane adidas ayakkabı gördüm hemen tükenmiş peh… Millet güzel pusuya yatmış.
Kitaplar zaten 5 sayfaydı. Tv bakacaktım site çöktü.
Neyse bakan çıkarsa düzelir birazdan
Alacaklarımı almıştım, güzel indirim olur herkes bi şeyler alır da ben de bunu atarım diye düşünüyordum, üzdü…
Bu arada VPN ile giriyor. Chrome’da Browsec falan kullanıyorsanız açıp girebilirsiniz.
Alacaklarını alanlar olarak, anlık.
DH ölücülere server mı dayanır
Bu arada link olarak indirimli ürünleri yazmışlar. Tıklayınca ürün açılıyor. Kitap yok ama teknolojik aletler var.
Teknoloji indirimleri de boş çıktı hep.
İki üç haftadır yaptıkları kampanyalardan dolayı beklentimi düşürmüştüm iyice, iyi de yapmışım. Patladık gerçekten.
Dişe dokunur bir indirim göremedim. Böyle olacağını bilsem sepetteki kitapları daha önce alırdım. Olmadı Amazon, olmadı.
1 Philips 1 sennheiser olmak üzere 2 kulaklık takip ediyordum. İkisi de dün akşam daha ucuzdu.
4.50BT indirimdeydi. Ama tavsiye etmiyorum onu zaten. Momentumlardan da biri indirimde ama hangisi seçemedim
Biraz züppelikle Türk toplumunun potansiyelini çok hafife aldılar bence. 3 dakikada site çökerttik, ben aziz milletimizden daha iyi bir performans bekliyordum orası ayrı.
Gece 4’ te yayınlanan Muhammed Ali’nin boks maçı gibi olmuş indirimler. Bu saate kadar bekledim. Başladığı anda bitti prime. 2 hafta iyi dayandım ve son anda da elimi cebime attırmadığın için teşekkür ederim prime.
Ekran koruyucu alacaktım, o bile aynı fiyat. 🤦🏻
İnsan bir sepete ek %10 indirim koyar ya ayıp valla.
bence herkes amazonun instagram sayfasına yazsın. kitaplarda ekstra sepette indirim tekrar gelsin diye. bir kaç kişi gördüm yazmış forum ahalisi olarak çökellim hesaplarına ısrarlara dayanamazlar belki
An itibariyle forum
200 milyar doların var hâlâ pintilik peşindesin jeff ayıp oluyor.
Ben sissoylu ciltli almak için belki yabancı kitaplarda bir şey olur diye bekliyordum iyiki beklemeden kodlar ile almışım. Kuruş kıpırdamadılar.