Hemen çöktü beeeeeee
Tam bir fiyasko. Kitaplarda indirim felan yok. Zaten sitede şu an patladı. İyi ki önceki kampanyalardan almışım alacağımı.
Bomboş çıktı ya. Dan Brown gördüm birkaç sadece sonra çöktü zaten .
12 sayfaya çıkmıştı en son. Ama fantastik ve bilimkurgu yoktu. Agatha Cristie ve Stephen King bazı kitaplarını gördüm. Koskoca amazonsun sen be…
Bildiğin amazon çöktü
Rıhtımda beni çok yüklemeden dolayı atti
Aynı kitaplar daha öncesinde %50 indirimdeydi, +%20 indirim kitabıyla ben birçok İş Kültür kitabını %70’e getirdim. İyi ki daha önce almışım diyorum, şimdilik.
Kuponları kodları da kullanmadım risk alıp. Keşke almasaymışım bayılazağim şimdi üzüntüden
280 tl olan sepetim 284 tl olmuş
Her an burası da çökecekmiş gibi hissediyorum.
Ben de üzülüyorum risk almak istemeyenler adına. Ben tüm paramı 4 alışveriş ile kuponlara yaptırmıştım, şimdilik kârdayız.
Yıkıldım yahu. PKD Toplu Öyküler yine başka bahara kaldı.
İlginç bir durum gerçekten. Büyük indirim öncesi ön indirim neden indirimin kendisinden daha çok olsun ki?
Prime Day zamanı daha çok olur diye kodları kullanmadım ve ortada pek bir şey yok gibi. Açıkçası biraz da içim rahatladı. Okunmamış kitap yığınıma daha fazla eklemek istemiyordum.
(Sinirden “Yeter be!” diyip indirimi falan umursamadan listemdeki tüm kitapları alıp çıkmam umarım.)
Bu arada Amazon’u anladım da foruma ne oluyor? Burası da çöküyor sanki.
Tamam hocam en indirimli sen aldın
Kuponları kullandığım için şu an aşırı mutluyum.
Üzerimde çocuğunu kartal alıp kaçıran fatma girik hüznü ve çaresizliği var
Benim beklentim çok yüksekti. Listemdeki kitapların stoğu yenilenmemiş. Baktığım kitap harici ürünlerde de tek kuruş düşmemiş. Üzdün beni Amazon.
Hocam hem diğer arkadaşlar için bir hüzün, hem de kendim için bir sevinç. İkisi karışınca tuhaf hisler oluşuyor. Biraz fazla mesaj yazmış olabilirim buna bağlı olarak.
Uzaktan eğitim için mikrofonlu, kulak üstü kulaklık almayı planlıyordum. Henüz siteye bile giremedim