Amazon Prime Türkiye

Bugün de kitap indirimi yok :frowning: Hayal kırıklığımı tarif edemem.

Tepkime böyle yorum yapacak bir sonuç çıkardı isen buyurun 8 tl’niz.

4 Beğeni

Üstadım…Ayakta alkışladım.

1 Beğeni

Sağolun cömert teklifiniz için, siz en iyisi bütün iptal edenler adına kendiniz bir hesap açın amazonun da cebine para girsin tüm sorunları çözelim böylelikle

Bizim etimiz ne budumuz ne desem bir dert demesem bir dert. Bazı arkadaşlar olan indirimleri kullanmayıp ssdece Prime Day’i bekledi ama dağ fare doğurdu ne yazık ki. Bu konuda Amazon’u sert şekilde eleştirenlere hak veriyorum. Zaten sadece kitap indirimini beklemeyenler de vardı. Ben önceki indirimlerden faydalansam da genel anlamda Prime Day indirimlerinden pek mumnun olmadım.

Olaya bir de şu açıdan bakınca Prime Day’de kitap indirimi olmayacağını düşünüyordum. Çünkü Amazon daha önce 3 kez harika indirim yaptı. Bu üçünden sonra da muazzam bir indirim yapmak biraz ütopik kaçıyordu.

8 TL vs gibi muhabbetlere de pek takmamak gerek. İsteyen iptal eder isteyen etmez. Ben iptal ediyorum diyene de ‘et kardeşim 8 TL’ni ben vereceğim’ demek de biraz tartışmaya açık bir durum. Bunu demeden önce bir düşünüp daha sonra da o üye neden iptal etmek istiyor ona bir bakmak lazım.

7 Beğeni

Ortada kızılacak bir durum yok aslında. Hep söylediğim gibi adamlar zaten kitapta bu zamana kadar hiçbir sitenin yapmadığı indirimleri yaptılar. Bundan fazlasını beklemek zaten yüzsüzlük olur. Elektronik anlamında da bakıldığında kendi açımdan baktığımda incelediğim bir kaç ürün amazon’un önceki günlerdeki fiyatları ile aynı olsa da dikkatimi çeken bir kaç üründe ciddi indirimler oldu. Misal media markt’da 1100 TL ye satılan bir kulaklık dün akşam 2 saatliğine 600 TL ye indi ve şu an ise fiyatı 750 TL.
Amazon’a kızarken beklentimiz ne yönde bide onu oturup düşünmek lazım. Mesela Zaman Çarkı setini 200 TL ye almak gibi bir hayalimiz filan mı vardı.

7 Beğeni

3 hesap açıp indirim bekleyenleri, 3 hesaptan %20 + 30 tl kitap indiriminden faydalanları görünce şaşırmıyorum tepkilere. Donanımhaber gibi sitelerde de benzer tepkiler var çünkü olay ucuza alıp biraz pahalıya satıp para kazanmaya dönmüş. Zaten Amazon Prime ilk 1 ay ücretsiz daha 8 tl verip üye olan kimse yok çünkü prime kullanıma açılalı 1 ay bile olmadı. Onun için geri verilecek 8 tl de yok ortada. Netflix nasıl 1 aylık ücretsiz denemeyi iptal ettiyse böyle giderse amazon da 1 aylık ücretsiz prime ı iptal edebilir.

Ben kendi adıma memnunum diğer sitelerde en ucuz 520 Lira’ya satılan mamayı 440 TL’ye aldım prime day indirimiyle.

Zaten 1 kitap alana 1 kitap bedava gibi kampanyalarda kitap alıp zebramo gibi sitelerde satışa koydu insanlar. Kampanya istenmesinin sebebi ucuza kitap alıp sonra satıp gelir kazanmak olmamalı bence. Kitap özelinde %20 + 30 tl indirim fazlasıyla yeterli ve prime ın hakkını veren bir indirimdi bence.

18 Beğeni

Amazon Prime Day indirimlerine amansızca devam ediyor :slight_smile:

2 Beğeni

Bu toprakların Prime Day’i. :poop:

3 Beğeni

Telefonlarda büyük indirim beklemek pek doğru değil. Örneğin:

Global pazarda 100 USD olan bir telefon. Varsayalım gümrükten ülkemize bu fiyatla girdiği anda TL - USD kur farkı ile 800 TL’ye yakın bir fiyatı oluyor.
+
Yüzde 1 Kültür Bakanlığı
Yüzde 10 TRT bandrol
Yüzde 50 ÖTV ( Bu oran 25-40-50 olarak değişiyor örnek olarak 1500 TL üzeri vergi dilimi olan 50’yi aldım)
Yüzde 18 KDV.

Telefonlarda örnek bu şekilde ama herhangi bir şey kur farkı ve vergilerle uçuşa geçiyor.

5 Beğeni

Büyük indirim beklemiyoruz ama şaka yapar gibi Prime Fırsatlarına 1 TL indirimle telefon koymazsın ya. :rofl::rofl:

1 Beğeni

Hocam 1 TL gözünü seviyim :slight_smile:

Bahsi geçen telefonun etiket fiyatı yanlış girilmiş sadece. M11’in etiket fiyatı 2.399,00 TL. İndirim 350 lira yani. Muhtemelen ondan 1 lira görünüyor.

6 Beğeni

Arkadaşlar beni yanlış anlıyorsunuz amazon savunması ya da övgüsü yapmıyorum. Telefonlarda mevcut durum bu demek için yazdım.

5 Beğeni

Merhabalar. İki kulaklık arasında kaldım.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RVC23SG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
ve
https://www.amazon.com.tr/Sennheiser-450BT-Kablosuz-Bluetooth-Kulaklık/dp/B083T4XJDY/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=sennheiser&qid=1602688483&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=8-5

Hangisini önerirsiniz? Fiyatları uygun mu? Alayım mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim?

Aman hocam dikkat edin. Prime sinirleri gerdi. Ortalık gergin hocam ortalık çok gergin. :joy:

2 Beğeni

4.50bt kullandım. Kulağa gereksiz baskı yapıyor. Onun dışındaki her şeyi iyi. Yeniden alır mıyım? Almam. Çünkü bir yerden sonra cidden terletmeye ve darlamaya başlıyor sizi.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07NPLNH49/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Merhaba bu ürünüde inceleyebilirsiniz. Şahsen kullanmadım fakat kendimde dikkatimi çekti. Ürün halen inceleme videolarını izleme fırsatım olmadı. Farklı düşünmek isterseniz bi bakın derim.

1 Beğeni

Arkadaşlar Max 200’e kadar alabileceğim güzel bir kablosuz kulaklık önerecek olan var mı aranızda? Heves ettim taksitle alayım diyorum.

Haylou GT1 :slightly_smiling_face:

1 Beğeni