Amazon Prime Türkiye

Haylou t15. Kullanan arkadaşım var. Amazon sepetimde duruyor. Primeday den önce 130 du şuan 180. Düşerse alacağım.

1 Beğeni

Qcy t1 pro, kardeşime aldırmıştım. Yalan yok, cezbetmedi değil. Özellikle bas konusunda Haylou’dan daha iyi çıktı.

Basit de olsa bir karşılaştırma videosu buldum

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/taotronics-soundliberty-53-sarj-kilifli-ipx8-ter-su-dayanikli-gercek-kablosuz-kulaklik-50-saat-muzik-siyah-pm-HB00000PVM51

35 lira daha fazla ama fiyatına göre güzel ürün, kendim de kullanıyorum.

1 Beğeni

Redmi de fena değil. Yukarıdaki öneriler ile birlikte redmi de olabilir.

Yakın zamanda almam büyük ihtimalle ama kesin alacağım için bende konusu açılmışken sorayım. Sesi iyi ve dışarı vermeyen bir model tavsiyesi lazımdı bana da. Kuzenimden xiaomi denemiştim ama çok fazla dışarı veriyordu sesi. Yüksek sesle müzik dinliyorum o yüzden benim için en önemli nokta sesi dışarı vermemesi.

Kablolu, kablosuz, kulak içi, kulak üstü fark eder mi?

Kablosuz kulak içi ihtiyacım var. Kendim kablolu xiami e1003 modeli kullanıyorum ve çok memnunum ama spor yaparken filanda kablosuz ihtiyacım oluyor.

Xiaomi’nin ses rengine alıştıysanız yine xiaomi’den devam edebilirsiniz mi sports vardı. Hâlâ satılıyor mu bilmiyorum. Merak ettim bakayım.

Özellikle koşu yaparken çengelli kulaklık rahatlığı diğer hiçbirinde olmuyor.

Baktım ve evet, satın alınmaması gereken bir kulaklık olmuş çünkü yorumlar hep kötü.

1 Beğeni

Herkese teşekkür ederim. Yarın netleştirip alacağım birini artık.

Ben aslında 3 yılı aşkındır kz kulaklıklar kullanıyorum. Ve 200-300 liralık kulaklıklarıyla 700-800 liralık alanındaki kulaklıkları tokatladığını bilirim ki üst segment denilen muadillerini de kullandım. Keşke daha önce tanısaydım markayi, böylece o kadar para saçmazdım. Sjack’e S1D modelini önerecektim ama söylediği fiyattan bir tık daha pahalı olduğu için vazgeçtim. Benim sıradaki kulaklık tercihim bu olacak.

2 Beğeni

İlki çok işimize yaradı, bir sonrakini nasıl bekleyeceğiz şimdi?! :joy:

17 Beğeni

Hazır kulaklıktan konu devam ediyor, ben de öneri isteyeyim. 2019 Kasım gibi Xiaomi Mi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık aldım ama asla kullanamadım. Bir tarafın açma kapama fonksiyonu iptal oldu, telefoncuya götürdüm bunların servisi de sıkıntılı, tamire değmez dediler. Ve aldığım ilk günden beri de şarj konusunda çok kötü. Iphone 8 Plus kullanıyorum, telefonla alakalı dediler ama yarım saat bile tutmuyor şarjı. Ayrıca asla dışarıdaki sesi sönümlemiyor. Tüm silikonlarını denedim acaba kulağıma mı oturmuyor diye ama yok, kulaklıkla bir türlü barışamadık.

Ses kalitesi çok önemli olmamakla birlikte, şarjı telefonuma göre 2-3 saat giden, sporda kullanabileceğim kulak içi olan ya da diğer büyüklerden fark etmeksizin bir öneri istiyorum sizlerden mümkünse, 200 TL maksimum :hugs:

Şu an listede bunlar var, buradaki yorumlara bakaraktan;

ama Iphone olduğu için emin olamıyorum:/

Aldığın kulaklık orijinal değil muhtemelen. Çünkü ben kullanıyorum hala aktif olarak şarjı da bana 3-4 bölüm dizi izletiyor.

Ayrıca servisi kötü diye kim dedi ? Xiaomi"nin servisi gayet sıkıntısız ya. Ben göndermiştim yenisiyle değiştirdiler.

Tek tarafı mı çalışıyor şu an?

İki tarafı da çalışıyor ama şarj kutusuna koyup çıkarıp öyle açılmasını sağlıyorum bir tarafın. Kapalı kutuda geldi şüphelenmedim açıkçası. Telefoncunun biri söyledi, uğraşmak istemedi herhalde bilemiyorum. N11 üzerinden aldım, bir daha zaten bu faciadan sonra oradan bir şey almadım:) Şu an aldığım mağazaya bakmaya çalıştım mağaza kapanmış, muhtemelen orijinal değildi:/

Haylou T15
Çok memnunum. Şarjının bitmesi hiç denk gelmedi. Aynı şekilde kutusunun şarjı da haftalardır dayanıyor ve kutu ile cep telefonunu da kablo vasıtası ile şarj edebiliyorsunuz. Ses kalitesi tam istediğim gibi. Tiz bas seviyesi bana göre. Ayrıca televizyona Bluetooth ile bağladım ve gece Ps4 oynarken bunları kullanıyorum. Ses eş zamanlı ve kayıpsız geliyor. Normal indirim zamanlarında kodlarla Amazon’da 120 TL ye kadar iniyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Beğeni

Çok fazla fake ürünü vardı airdotsların. Şahsen ben cidden çok memnunum. 4 aydır kullanıyorum. Youtube da karşılaştırmaları vardı gerçekle sahtesinin.

Keşke en başta kontrol etseymişsin.

1 Beğeni

Tabii ki yorumları okuyarak aldım, hatta en çok yorum yapılanları özellikle inceleyip o mağazalardan alıyorum. İlk defa online alışveriş yapmadım en nihayetinde.

1 Beğeni

Hayır hayır ürünü diyorum yani şarjı falan kötü olunca inceleyip iade etseydiniz diye. Yoksa satıcıya bakmışsınızdır ben onu demiyorum. Ben yine de bi servise gönderirdim yerinde olsam. Sahteyse de sahte desinler diye. Zaten değilse de tamir olur bence kaybedecek bir şey yok :sweat_smile:

Videonun en sonundaki gibi yazı çıkıyor bende de. Şu an N11’i nasıl darlıyorum anlatamam.

1 Beğeni

Bunun doğru olduğundan emin değilim. Sürüm farkından dolayı muhtemelen. Kendi Redmi Airdot’umda da Bluetooth’ta bu yazıyor ama sahteyi gerçeğinden ayırmakla ilgili pek çok şeyi kontrol ettim. Kutudaki yazının silikliği, silikonun altındaki seri numarası vs. pek çok ayırıcı özellik var, bunları bilip dikkat edince sahteleri ayırt etmek mümkün. Benimkinde sahtelerinkine benzeyen hiçbir özellik yok ama Bluetooth’ta gösterdiğiniz isim yazıyor.