Amazon Prime Türkiye

Aynısı bende geç gelen kitapta da oldu. Galiba bir şekilde stoklarındaki ürün ya gönderilemez hale geliyor ya da yanlış sayım sonucu stokta olmayan ürüne denk geliyoruz. Satın aldığım ve sizinle aynı sorunu yaşadığım ürün stoktaki son üründü. Arada özür mesajları da atıyorlar. Canım amazon :heart:.

1 Beğeni

İptal edeceğiz sanırım sonunda. :joy:

12 Ekim’den bu yana gelemeyen kitaplarım hakkında soru sorarken Prime üyeliği hakkında da bilgi alayım dedim.

5 Beğeni

Bende de benzeri durum oldu. Stokta 1 tane kalmıştı. (Doğrusu ben pusuya yattım, stok açıldığı an sipariş verebilmek için, 1 tane stok açılınca hemen verdim.) Sonradan ürün teslim edilmeyince Amazon’a ulaştım. O açılan bir stok iade edilen hasarlı ürünmüş. Yeni stok gelene kadar beklettiler. Neyse, hasarlı ürün almaktansa, 4 gün fazla beklerim daha iyi.

1 Beğeni

O zaman ben de beklerim ya sorun yok, hasarlı gelmesin de. :sweat_smile:

Dün gece Amazon’un ayın 16’sında hesabımdan iki kez Prime Üyelik Ücreti kestiğini yazmıştım. Bu sabah atılan mesajda sistemsel bir sorun nedeniyle iki kez çekildiğini ve 7-10 gün içerisinde ücretin geri yatırılacağını bildirdiler. Üyeliği olanlar kontrol etsin. :smiley: 8 TL az ama kontrol edilmesi gereken bir durum.

2 Beğeni

Arkadaşlar, Amazon siparişimle ilgili mail geldi. EKOL diye bir firmayla gönderdiklerini belirtmişler. Daha önce bu firmayı duyan var mı acaba?

Kolay Gelsin adlı kargo firmasının bağlı olduğu şirket. Tam adı Ekol Lojistik.

1 Beğeni

Aa süper öyleyse, çok teşekkür ederim. Yeni bir kargo firmasıyla anlaştılar sandım da, ben Kolay Gelsin’den çok memnundum. :sweat_smile:

2 Beğeni

Pusuya yattım indirim bekliyorum🤗

Kolay Gelsin kargosundan aşırı memnunum🥰 Canlı takip özelliği ile kargom nerede diye bakıp bakıp duruyorum

1 Beğeni

Ben de kod bekliyorum yüklü bir alışveriş yapacağım önümüzdeki ay ama hiçbir yerden kod haberi yok. 11.11 indirimine de asla inanmıyorum Prime Day gibi olur muhtemelen, N11 de dahil tüm sitelerde şişiriliyor fiyatlar ama %20 ya da 30 tl gibi kodları muhteşem olurmuştu :relaxed:

Yeni üyeliğe acaba hala geçerli mi app kodu?

Sanmıyorum. Kodun kullanım süresi vardı.

Prime Day’de bitti muhabbeti olmuştu sanırım, anımsıyorum ben de öyle bir şey.

Ben de aynı şekilde, bir de çalışanların hepsi çok güler yüzlü insanlar, ben böyle pozitif kargo çalışanı görmedim. :sweat_smile:

İndirim kodu Instagram’da karşıma çıktı :scream:

Uyguladım, sepetimde kitap, kalem, uç vb karışık bir liste vardı ve çalıştı. Uygulamadan kullandım.

AMZNSM25 120 TL üzerine 25 TL indirim uyguluyor🤗

Amazon’un sattığı ve gönderdiği ürünlerde geçerli, okumaya üşenenler için not düşeyim:)

26 Beğeni

Cadılar bayramında erken prime indirimleri gibi şeyler olur mu acaba? :thinking:

2 Beğeni

Haber için çok teşekkürler! :star_struck: Şimdi alıp almama konusunda karar vermeye çalışıyorum. Çünkü sıradaki tamamlamak istediğim seri Outlander ve ülkemizde milyon tane ayrı kitabı yayımlanmış durumda. :joy:

Edit: Serinin ilk üç kitabını aldım, tekrar teşekkür ederim. :sweat_smile:

3 Beğeni

Teşekkürler bende bunları kaptım.

7 Beğeni

Rica ederim :hugs: Ben de stokta olan Stanislaw Lem 6-7 kitaplarını aldım 8 eksik kaldı sadece şu anlık:)

1 Beğeni