Gün geçmiyor ki başımıza gelen güzel şeylere bir şeyler olmasın. Böyle olunca ben utanıyorum insanlar nasıl koca şirketi bu noktaya getirecek kadar sömürü gerçekleştirebiliyor anlamıyorum.
Keşke Netflix gibi ilk ay ücretsiz olayını kaldırsalardı. Bence daha iyi olurdu.
İnsanlar şu sistemi neden kötüye kullanır aklım almıyor. Adamlar mis gibi 8 TL’ye Prime aboneliği veriyor. 1 Euro bile değil! Şaka gibi ya! Allah belanızı versin!
Çünkü burası Türkiye adam bedavaya aldığı hizmeti yağmaya tutar, kötüye kullanır, sonra bir de ağlar dahası yok mu diye. Amazon kalitesi bu ülkeye fazla.
Amazon üyeliği için hesabından iki kez ödeme yapılan var mı aranızda? Amazon benden iki kez 7.90 çekmiş de. Acaba yukardaki haberle bir alakası mı var bunun? Haberi okumadım da.
Şimdi kontrol ettim. Tek çekim yapmış benden.
Aynı gün farklı saatlerde çekmişler nedense benden. Mail attım bakalım ne diyecekler.
Aklıma acaba ikinci ayı hemen mi çekmişler geldi ama öyle de değil. Bir yanlışlık varsa amazon sorun çıkaracağını sanmam
Acaba aynı karta başka hesap mı açıldı
Kardeşimin hesabı da var ama o kendi kartını bağlamış hesabına. Ödeme dekontuna baktığımda müşeri isim soyisimle beraber müşteri numarası da aynı.
Sorun 8 TL değil de neden böyle oldu diye merak ediyorum. Amazon tarafından korkacak bir şeyim yok. Gayet anlayışlı bir kurum. Elbet bunu da tatlıya bağlayacaklardır.
Bundan sonrası için aklıma bir şey gelmedi. Gerisini amazona devrediyorum.
Ödeme yöntemi seçeneklerinden Banka Kartı çıkartılmışsa bu ay benim için son. Prime Gaming kısmını kullanmıyorum umarım bu yüzden insanlar mağdur olmaz. Eğer ortada suistimal varsa başka çözümü olmalı. Her ay bedava 10 kitap veriyoruz deseler bile gidip kredi kartı almam.
Bazı yayıncıların yaşı küçük izleyiciler üzerinden kazanacağı avanta para için.
Şu kartınız geçersizi nerde yazıyor acaba bilen var mı?
Edit: Adamlar işi ticarete dökmüş pes. 5 prime aboneliğini 20 tlye satıyorlar sitelerde.
Biliyorum şu an gündem konumuz başka ama kırtasiye bölümüne bakmanızı tavsiye ederim.
Kalem, kalem ucu, defterler gerçekten çok indirimli. Ödeme yöntemine bakayım diye girdim olay nerelere geldi gece gece.
Amazon da işi öğrenmiş. % 50’ye VARANNN indirimle. Varan kelimesi görünce direkt kapatıyorum siteyi.
Amazon’dan ayın 9’unda verdiğim tek kitaplık alışverişin teslimat süresi geçen hafta, bu çarşamba olarak değişmişti. Şimdi de cuma olarak değişti. Aslında birkaç kitap almıştım fakat hepsi geldi, tek kitabın teslimat tarihi gecikti. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba daha önce?
Burada bahsedilen galiba yayıncıların fazla fazla sahte hesap açıp kendilerine abone olması galiba. Prime üyeliği 8 lira fakat Twitch’te abone başına yayıncıya verilen fiyat daha yüksek sanırım.
16 kitaplık siparişim tek tek gelmişti. Bir tane kitap diğerleri teslim edildikten yaklaşık bir hafta sonra geldi.
11 Ekim’de 10 kitaplık bir sipariş verdim. İki kitap siparişten 2 gün sonra geldi, iki kitapta sonraki gün geldi. 9 gündür geriye kalan 6 kitabı bekliyorum. Amazon 4 gün önce AGT’ye verdi. Halen gelmedi. Utanmadan bir de sisteme ziyaret ettik, yoktunuz benzeri bir şeyler girmişler. Gelen giden yok.
@Boneca @kalsedon.okur bana ürünün kargoya verildiği bilgisi bile gelmişti ama sonra nasıl olduysa birden geri çekildi. Hem de teslim edileceği günden bir gün öncesi. Mail attım, “ürün stoklarda yok, o yüzden gönderimi sağlanamıyor” yazmışlar. Ancak ben satın alırken stokta vardı, benim hatam değil ki.