Amazon Prime Türkiye

Kitap çeşidi az. Hep aynı şeyler. Amazon şu stok olayını bence bilerek artırmıyor. Bıktım Stephen zweig ve kafka görmekten.

Ben de hep aynı kitaplardan sıkıldım. Bilimkurgu eserler ve İş Bankası hariç modern eserlere de %50 indirim olsa.

Sanki ellerindeki fazlalık yükten kurtulmaya çabalıyorlar gibi.

Tarih konusunda epey bir kitapta indirim var. Özellikle Augustus ve Julius sezarı gördüm Kronikten.

Biyografi serisinden de indirimde kitaplar var. Nietzche, Ceasar, Macellan vs. Hepsinde var sitede olan.

İndirimin aynı kitaplarda olması normal, çok satanlarda yapıyorlar çok satanlar da genelde sabit. Çok nadir ekleme ya da çıkma oluyor.

Arayanı çok vardı.

Mezopotamya Mitolojisi

Biri etiketleyin de demişti ama hatırlayamadım.

2 Beğeni

Neden o kadar uzun? Bende de aynı kitaplar var ve yarın teslim edilecek.

1 Beğeni

Kayseri’ye 2 günde geliyor. Ama bu aralar teslimata üçüncü gün çıkıyor hep. O yüzden cuma gelecek büyük ihtimalle.

2 Beğeni

Agt berbat ya bu şehirde. Milleti arıyorlarmış gelmeden. Ben kendim arasam da ulaşamıyorum.

2 Beğeni

Bizim buraya mng bakıyor ama arkadaşa söylediğim zaman Talas’a gidiyor orası agt. Mng ile aynı sürede getiriyorlar ama kendim alamadığım için onun dışında nasıl olduğunu bilmiyorum.

Arkadaşlar Bir sorum olacak, amazondan almak istediğim 17 adet kitap var tek seferde alım yaparsam amazon bunu kötü niyetli bir alım olarak görür mü?

Farklı farkli Amazon bu sefer %50 de listemdeki kitapları tutturmuş bu seferde alayım dedim hepsini.

Aynı kitap değilse bu 17 kitap, kötü niyetli bir alım olarak görmez.

1 Beğeni

AMZNSM25 Kodunu kullandınız mı? 120 ve üzeri alışverişinizde mobilden geçerli eğer süresi dolmadıysa.

Neden iptal edemediğinizi yazıyor mu site? Sohbet kanalından iptal etmeyi deneyin bir de.

Siparişiniz pek pahalı değilse pek sorun olmaz gibi. Kodu başka bir alışverişiniz için kullanırsınız.

179 TL tutmuştu, birkaç kitaba daha bakarım uyguna gelirse hediye çekiyle öyle alayım .Teşekkür ederim.

Neden cevap aldığınız mesajlarınızı siliyorsunuz? Forum akışına pek uygun bir durum değil.

3 Beğeni

Miço yetkisiyle silinmemesi için istekte bulundum zamanında kimse sallamadı :sweat_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar yaklaşık 372 liralık bir sepet oluşturdum.Herkes black friday indirimlerini bekle en az 150 tl indirim yakalayabilirsin amazon da dediler, sizce bekleyeyim mi?
Bu arada amazonun şu an uygaladığı indirim sepetimde sadece 18 tl indirim yapıyor.

1 Beğeni

Bence de beklemelisiniz. Çok bir şey kalmadı sonuçta. Black Friday olmasa bile yine kampanya öncesi Amazon çift kod indirimi yapabilir.

1 Beğeni

Sonunda kampanyayı genişletmişler.