Öyle yapayım, sağ olun.
Daha önce olmayıp şimdi kampanyada olduğunu fark ettiğiniz kitaplar hangileri?
Sizin için söylemenin bir sakıncası yoksa tabi.
Bazılarının stoğu tükenmiş olabilir. Sepetimde indirime girenler bunlardı diğerleri sadece 1 TL nin altında indirime girmişti. Bilimkurgu olanların hiçbiri indirime girmemiş sadece Asimov Ben, Robot 1 TL indirime girmişti.
Kolektif’in bazı kitapları gözüme çarptı
Kolektifin kitapları ilk seferde de vardı, ve gerçekten iyi indirimdeler %60 - %70 arasında değişiyor.
Ölüm Diken Üstünde hariç hepsi bende var😬
Koridor yayınlarının bez baskı klasik serileri tam metin mi acaba? Bilen varsa yazabilir mi?
Sanırım Sefiller hariç hepsi tam metindi.
Bez baskı hoşunuza gitmiş olabilir ama çevrisi pek olgunlaşmış değil benim fikrim bu tabîki. İş Bankası Kültür Yayınları gayet iyi çevirisi ve dili çok hafif bir de İletişim Yayınları da klasik seri çevirileri iyi yalnız dili bir tık ağır ve diğer yayınlara göre pahalı.
AMAZON25 indirimi geçerli şu anda. Daha önce yazıldı mı göremedim. 120₺ üzeri olması lazım. Kitap indirimleri ile güzel gider
Şu anda kodun süresi doldu diyor. Kullanabileceğimiz başka bir kod var mı?
Mobil uygulamadan girin kodu.
Mobilden giriyorum zaten ayrıca Prime da var
AMAZON25 bu kod ile 29 Ekim’de alışveriş yapmıştım, 135 TL’lik sepetimde mobil uygulama da kod tekrar çalışmadı malesef @Leingrad
Kod her hesapta sadece 1 kere çalışıyor zaten.
Aynı hesapta bu tarz kodların çok defa çalışmasının beklenmesine anlam veremiyorum gerçekten. Sadece size konuşmuyorum alınmayın lütfen. Amazon yeni müşteri çekmek için bu kodları oluşturuyor sonuçta. Neden aynı müşteriye dokuz defa yüzde yirmi indirim yapmak istesin ki? Çok istiyorsanız (ki ben de gerektiğinde öyle yaptım) yeni hesap açarsanız olur biter.
Ben bu kodun kullanılmadığı bir hesaptan deniyorum ancak kabul etmiyor. Bugün indirim başladığı için kodu geçersiz hale getirmişlerdir diye tahmin ediyorum ama bugün itibariyle kodu kullanabilen var mı?
Ben en son 5 Kasım’da kullanmışım.
Şu an sizin için 133tl lik sepette denedim bende de kabul etmedi. Daha önce kullanmamıştım.
Kodun tekrar kullanılıp kullanılmaması sorun değil arkadaşlar. Eğer sistem izin veriyorsa 10 kere de kullanırım 1 kere de. Sorun burada kodun tarihinin geçmesidir. Hoş ne zaman biteceğini de bilmiyorduk. Amazon kodun ömrünü bitirmiş kısacası. Yakında yine çılacaktır.