Amazon Prime Türkiye

Carnival Row pek sevemedim ama The Boys güzel. Şu aralar enginlik serisini izliyorum oda bitmek üzere. Mr.Robot’u izlemeyi planlıyorum.

1 Beğeni

The Terror’ün ilk sezonu.

3 Beğeni

Into the Badlands ( post apokaliptik dövüş dizisi)

Son zamanlarda Westworld ile birlikte izlediğim en iyi dizilerinden biri. Son sezonunu çok çok iyiydi.

Ben de underrated dizilerinden biri olan Patriot’ı önereyim. Müthiş bir dizi. Süresinden ve isminden dolayı aksiyonlu vs. sanılıyor ama kara mizah dizisi. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Beğeni

Dizi 3. Sezonda bitmiyordu ama yapımcı diziyi devam ettirmeyeceği gibi bişey duymuştum.

Mr. Robot’u beğenen birisi daha. Mutlu oldum.

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. Amazon’da AMAZONAPP kodunun 4 ocak tarihine dek geçerli olduğu belirtilmişti ancak kod şu an çalışmıyor. Bilginiz olsun istedim. : )

2 Beğeni

Yeni üyelik alacaklar için güzel bir fırsat.

4 Beğeni

Amazon Pickup hizmetini başlatmış. A101 ile ortaklığa gitmişler. Ankara’da 5, İstanbul’da 13 teslim noktası bulunuyor.

8 Beğeni

Bunlar acaba bildiğimiz Amazon lockerları mı yoksa A101ler ile mi anlaşmışlar? Sadece 18 teslimat noktasının olması locker olduğunu, çalışma süresinin olması A101 olduğunu düşündürtüyor. Acaba A101 mağaza ismi mi Amazon’un bu hizmetinin adı mı🤔

Hayır locker değil. Bildiğimiz A101 marketlerine bırakıyorlar kargoyu :slight_smile:

2 Beğeni

Anladım teşekkür ederim. Gelecekte dolapları da görürüz umarım.

1 Beğeni

Çok sevindim bu habere ama daha İstanbul Fatih semtinde teslimat noktaları yok. Evde kargo beklemekten nefret ediyorum, bu hizmet sayesinde istediğim zaman gidip alıyorum siparişimi.

Arkadaşlar prime’dan video indirebiliyor muyuz ?

Evet indirebilirsiniz.

Beceremedim de o yüzden soruyorum. Yöntemi nedir.
Vaktiniz varsa yardımcı olur musunuz ?

İndirmek istediğiniz film ya da diziye tıklayın. Daha sonra hemen karşınıza seçenekler çıkacak. İndirme işaretine tıklayarak indirebilirsiniz. Örnek resimler;

1 Beğeni

Çok teşekürler. ( 20 karakter )

1 Beğeni

Benim merak ettiğim bir şey var. Amazon’un Lacivert klasiklerinin birçoğu, kitaplar sekmesinde en çok satanlara yerleşti de şimdi Amazon’un arada sırada yaptığı çok satanlarda %50 indirimi bu Lacivert Klasikler’de olacak mı?

Standart fiyat 5₺, her kitap %45 indirimli yani. Daha fazla indirim olur mu olmaz mı bilemiyorum ama sanırım Can ile anlaşma 5₺ olması yönünde.