Amazon Prime Türkiye

Avrupa Yakası da aynı şekilde. Bazen 3 iş günü olarak belirtiyorlar ama, ertesi sabah teslim ediyorlar.

1 Beğeni

Her ihtimale karşı tarihi uzun tutuyorlar sanırım. Cumartesi sipariş vermiştim, Cuma günü teslim edilecek göstermesine rağmen dün teslim aldım tüm kitaplarımı.

2 Beğeni

Bende de öyle gözükmesine rağmen ertesi sabah gelen sipariş de oldu. Muhtemelen olabilecek en geç teslim tarihini gösteriyorlar.

2 Beğeni

Amazon Prime üyeleri, Black Friday’e 12 saat erken erişim sağlayabiliyor. Saat 12:00 itibariyle indirimli ürünlere erken erişim sağladık.

Malesef kitaplarda hiçbir ek indirim yok.
Şu haliyle kod kullanarak Idefix çok daha uygun Amazon’a göre. :frowning:

1 Beğeni

Amazon beni hayal kırıklığına uğrattı. Kitap için üye olmuştum indirimde kitap yok.

Genelde kendileri toplumsal indirim günlerinde kitap kategorisinde bir dışlamaya gidiyorlar.

Amazon indirim kodu 150/30 AMAZONAPP.

15 Beğeni

Arkadaşlar Dune Sapkınları ve Ateş Kadehi resimli özel baskı Amazon’da stok oldu mu yoksa ben mi gözden kaçırıyorum?

Açıkçası satışta oldular mı bilmiyorum, ben de bir süre takip ettim ancak olmayınca idefix’ten sipariş verdim. Bu durumu iki kitap içinde ayrı ayrı Twitter’dan müşteri hizmetlerine bildirdim. Onlar da sadece teşekkür edip not aldılar. Tabii sonuç yok. :roll_eyes:

Amazon Prime Türkiye’ye girdiğinden beridir kitap stoklarını pek güncellemez oldu. Neredeyse aradığım çoğu kitabı listeleyip bekletiyorum, sepete koyamıyorum çünkü prime üzerinden satışa sunulmuyor hiç.

4 Beğeni

Amazon ile gelen son siparişimin viran çıkması üzerine, tüm sorunlarımı dile getirmek adına az önce bir görüşme gerçekleştirdim. Sorunlarımın yanında kitap stoklarını arttırmalarını, birçok insanın bu konuda talebi olduğunu da ilettim ve müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre kitap stoklarında ciddi bir artış olacakmış, zaten Amazon ilk kitaplarla bu işe başladı kitaplar bizim gözbebeğimiz, bu konuda ciddi çalışmalar yürüttüğümüzü bilmenizi isteriz, Amazon Türkiye’de yeni olduğu birden fazla alanda çalışma yürütüyor bu yüzden gecikmeler oluyor dedi. Benim için çok verimli bir sohbet oldu. Sizle de paylaşmak istedim :hugs:

43 Beğeni

Harika bir bilgilendirme.Teşekkür ederiz😀

3 Beğeni

Prime da indirim kodu olduğunda hangi kanaldan haber alıyorsunuz. Prime üyesiyim herhangi bir bildirim gelmiyor. Yine buradan takip ediyorum.

2 Beğeni

Arkadaşlar Prime Video’ da en yüksek kalitede indirdiğim içerik sanki 240p indirmişim gibi gözüküyor. Bu sıkıntıyı sizlerde yaşıyor musunuz?

Ayarlar >> Oynat ve İndir >> İndirme Kalitesi

Gerçi siz en yüksek kalitedeyken indirdiğim demişsiniz, yine de buradan bir kontrol edin isterseniz.

1 Beğeni

Tekrar kontrol ettim. En iyi kalitede indirmişim.

Dizi önerisi alabilirim :slight_smile:

Benim izleyip bitirdiklerim ve beğendiklerim: Dr. House, The Office, The Man in the High Castle, The Boys, Mr. Robot, Jack Ryan, Fleabag, Good Omens, The Marvelous Mrs Maisel, Mozart in the Jungle, Community, The Night Manager.
İzlemeye devam ettiğim ise Battlestar Galactica. Aradığınız tarz varsa ona göre de tavsiye verebilirim.

1 Beğeni

Phlip K dicks Electric Dreams.
Tales from loop.

2 Beğeni

Bence Mr. Robot izleyebileceğiniz en kaliteli içerik olabilir. Ağzım açık kalıyor hala aklıma geldikçe. Yakın zamanda The Boys ve Carnival Row izledim. Her ikisi de özgün ve sıradışı içerikler, devamlarını bekliyorum.

7 Beğeni