Hadi artık güzel bir indirim olsun ya Gerçi %50’ye VARAN görünce pek de bir şey beklememek lazım ama işte…
Konu öne çıkmışken yazayım ben de, Amazon gıda ürünleri de satmaya başladı. Diğer ürün gruplarında olduğu gibi güzel indirim yapacağını düşünüyorum.
Kitaptan ziyade diğer kategorilerdeki indirimleri bekliyorum Dişe dokunur bir indirim olursa kedi maması alacağım.
İnş sürekli indirime soktukları aynı kitapları koymazlar yine,biraz farklı kitapları indirime soksunlar artık
Ayçiçek yağı bekliyorum. Ama sıvı gönderimi yapabilirler mi ki?
O konuda çok bilgim yok ama satışta listeleniyorsa göndermek için gereken önlemleri alırlar diye düşünüyorum. Ayrıca önümüz yaz, sıcağa karşı da farklı bir kargo/sevkiyat süreci gerekebilir.
Amazon’un kitap filtreleme sistemi çok kötü, yayınevine göre filtreleme bile yok. Mail olarak veya site içerisindeki geri bildirim bölümünden kitap kategorisinde “yayınevine göre filtreleme” getirilmesini rica edeceğim.
Sizde benzer şekilde geri bildirimde bulunur musunuz?
Globalde var mı bilginiz var mı? Yoksa hiç kendimizi yormayalım.
Amazon’un son güncellemesinden sonra düşmeyen fiyatlara düştü diye bildirim göndermesi sorunuyla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba?
Bezos CEO’luktan çekildiğinden bu yana bir şeyler değişti Amazon’da.
Globalde de yok fakat orada en azından advanced search özelliği var. Bütün bilgileri kendimiz giriyoruz, istediğimize daha kolay ulaşıyoruz. Kullanımı basit değil ama nokta atışı yapabiliyoruz.
Amazon’un Bahar Fırsatları’nda kitap kategorisinde kitaptan başka her şey var. Prime’ın tek güzel yanı ücretsiz kargo, başka hiçbir şey değil.
Bugün 12’de başlayacak diyor anasayfasında.
Evet ama hangi kategorilerde hangi ürünler olacağı belirtilmiş ve kitap yok.
Amazon günlük olarak değiştirmiyor muydu kitap indirimini?Yüzde 70’in çok olduğu sadece bir gün vardı.Onun dışında hep normal birkaç kitap indirime giriyordu.
Benim anlamadığım çevreci olduğumuz için poşet vs kullanmıyoruz diyorlar ama kartonları israf ediyorlar. Müşteri için iyi ama 20 kitap 20 koli
İlk başlarda kitapları çok kötü yolluyorlardı o şikayetlerden sonra değişmiş olabilir… Benim ürünlerim hep normal şekilde geliyor en fazla 2 koli oluyor
Bunlar kitap değil, ben amazondan pek kitap alamıyorum. Bunu hep yapıyor Amazon, her ürünü bir koliye koyuyor. Yani örneğim deterjan ile gıda ayrı koliye konulsa anlarım veya farklı deterjanlar ayrı kolilenmiş olsa yine anlaşılır bir durum ama aynı deterjanları bile ayrı ayrı kolileniyor. Aynı marka gofret 2 tane alıyorsun 2 ayrı kolide geliyor. Bunu neden yapıyorlar bilmiyorum.
Ben 12 adet kesici takım, sıvı sabun ve çorap aldım. 3 ü ayrı kolide geldi ama kolilere tam sığmışlardı hatta çoraplar a3 için kullanılan sarı resmi evrak yollamak için kullanılan şeyde geldi baya takdir etmiştim… Acaba bölgeden bölgeye değişiyor olabilir mi? İstanbuldayım ben.