Omo Active Fresh sıvı deterjanlar yüzde elli indirimde arkadaşlar.
Dalga geçmeyin, deterjan önemli. Para hep bunlar 🤦😁
Ben de aldım. Neye niyet neye kısmet.
İnstagram sayfalarındaki yorumlarda da kitaplarda indirim olmaması eleştirilmiş bayağı. Cevap olarak da ‘‘Prime day yarına kadar devam edecektir.Takipte kalın.’’ gibisinden bir şeyler yazmışlar. Sonradan indirim gelmez herhalde değil mi ?
Söylemiştim size arkadaşlar. Geçen seneden tecrübeliyiz birçoğumuz. Her yeri yangına verirler ama dişe dokunur bir kampanya yoktur.
Biraz da bizim forum ahalisinin tüm sitelerde indirim kelimesini duyunca bunu kitap olarak algılamasından kaynaklanıyor bu biraz.
Ben işyerinde arkadaşları görüyorum bu indirimlere dibi düşüyor insanların. Çünkü bizim gibi bu indirimleri sürekli takip etmiyorlar. Primeday duyunca kimisi ayakkabı indirimi düşünüyor, kimisi market indirimi. Bizim aklımıza direk kitap geliyor.
Artık alışmak lazım indirim dedikleri şey aynı ürünü %50 fiyatını düşerek aynı ya da daha yüksek fiyata almak demektir.
Ben Amazon’a bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Adamlar yeni bir oluşum olduğu halde kaç yıllık, HB, N11, Trendyol gibi sitelerden çok daha iyi hizmet veriyorlar. Üstelik 7,90 gibi bir fiyata gayet lüks bir hizmet alıyoruz. Geçen seneden biliyorduk nasıl olduğunu, bu sene sürpriz olmamalıydı. Hangi siteden %67 indirimle kitap alabiliyoruz misal? Jaguar neredeyse hiçbir sitede %30 civarı indirime girmiyorken Amazon’dan %45 indirimle alabiliyorum. Şahsım adına zaten çok beklentim yoktu, yıl içerisinde yeterince faydalanıyorum. Geçen ay her yerde 4 bin TL olan hamur makinesini burada 2500 TL’ye aldık, her yerde adedi 600 TL olan ayakkabıların 2 tanesini 400 TL’ye aldım ya da, Prime Gaming fırsatları, Prime Video içeriği de gayet yeterli. Sadece kitap olarak da değerlendirmemek lazım. Ben aldığım hizmetten çok çok memnunum.
Bu indirimlerin kitap bakımından bizi kesmemesinin temel sebebi ara ara bazı kitapları %50 nin üzerinde birçok kitabı da %50 yapmasından kaynaklanıyor bence. Şu an %50 görünce burun kıvırıyoruz zaten böyleydi gibi.
Yukarı yazan 2 arkadaşa da katılıyorum. Yalan olmasın ben de bekledim indirim ama olmayınca da ‘‘Böyle iş mi olur!’’ ‘‘Sen ne yapıyorsun Amazon kendine gel.’’ falan tarzı sinirlenmedim . Zaten Amazon sürekli çeşitli indirimler yapıyor, kargo desen bedava hız çok iyi. Ürün ne zaman gelecek belli. Saat kaçta gelmesini istiyorsan onu bile seçebiliyorsun. Amazon böyle devam et Prime Day yapmasan da olur. Çünkü ben seni tutuyorum
Aynı sepeti oluşturdum. Eğer kupon kullanmadıysanız ki gördüğüm kadarıyla kupon yok bu nasıl bir durum anlamadım…
Kupon yok çok hızlı değişti fiyat zaten ben aldım ve emin olamadım tekrar bakayım fiyatına dedim eski haline dönmüştü.
Tüm yayınevleri yok ama yayınevine göre filtreleme gelmiş amazonda, tüm yayınevleri eklenirse daha iyi olur.
Arkadaşlar, Dan Brown, Stephen King Agahta gibi bazı yazarların kitaplarında %60-%98 arası ( evet %98) indirim oldu. Ama belli sayıdaydı mesela 100 adet stok gibi. 2 tl’ye Stephen King Oyun ve Stephen King Doktor Uyku vardı ki sepette kaçırdım
Ama maalesef şimdi %56 indirim oranı. Geçmiş olsun kaçırdık.
Bu 2 tl ye kitap işi fiyatların yanlış girilip sonra fark edilip düzeltilmesi gibi bir durum olmasın?
Öyle olsa bile alana yarayacak bu durum ah benim de sepetimdeydi tam gitti ya =/
80 TL etiket fiyatlı ürüne sadece 9TL ödedim.
Ren Allen Poe ciltli de yakalayabildim o da 100Tl iken 9TL’ye geldi.
Amazon Prime inanılmaz.
Aldığım onca ev ihtiyacını saymıyorum bile. sadece 7.90TL
Kitap yazdım arama kısmına öncelikle, daha sonra yukarıda prime fırsatlar yazan bi kısım vardı ona tıkladım o kısımda çıktı.
Birçok kitapta 5 dk kadar sürdü indirim o şekilde olduğunu sanmıyorum.