@Tobizume dizilere göz gezdirirken gözümden kaçmış. Tales From The Loop’u Döngü diye çevirecekleri aklıma gelmemişti. Güzel ve melanolik bir bilim-kurgu/fantazi dizisi.
Kıyamet gösterisinin durumu farklı. Gaiman konusunda telif baya zorluyor onları. Aldıkları anda basıyorlar, ne kadar sattıklarının farkındalar yoksa kaçırmazlar fırsatı ama.
Bein Connect’te bulabilirsiniz onu. Türkiye’de Digitürk yayınlıyor o diziyi.
Hatta sanırım HBO’nun tüm dizilerini onlar yayınlıyor.
Valla şu an aboneliklerim; youtube premium, spotify, netflix, google one, ps plus… 90 civarı tutuyor. Daha bir şey ekleyince iyice her şeye abone olmaya başladım gibi gelmeyw başlıyor. Ortak hesap işine girersem belki yaparım ama bein connect eklemek istemiyorum listeye. Hatta bir ara gözüm döndü torrente kayıyordum son anda vazgeçtim
Fiyatı ile Netflix’ten müşteri almak istediğini çok belli ediyor. Gerçekten de bakıldığında çok fazla ucuz bir hizmet. Hizmete daha yeni başlamasına rağmen Türkiye de yeteri kadar içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum. Bundan 6 ay sonra Netflix’i üzecek hamleler yapacağına inanıyorum. Çünkü Netflix’in dizilerinin neredeyse tamamı birbirine o kadar benziyor ki, aynı anda izlenirse kafa karışıklığı yapabilir.
Gönül isterdi HBO gelsin ama Amazon da iyidir diyelim. Ne de olsa sadece sunum yapıyor. HBO dan içerik alacağına inanıyorum.
Bu platformların ödemesi için Tosla yada Papara kart kullanmanızı öneririm.
Edit : Papara iadeyi anında yaparken tosla sonraki ayın 10. gününde iade ediyor.
Tosla’nın geri ödemesi daha fazla bu arada.
Ben yeni öğreniyorum bunları. Akşam inceleyeyim ikisini de.
Ödemenin mi yüzde yirmisini geri ödüyor yoksa diğer ay maksimum 20 tl mi ödüyor?
Bir ya da birden fazla dizi izleme platformuna aylık 33,33 TL ve üstü ücret öderseniz 20 TL’sini iade ediyor.
Peki onaylı üye olma durumu nedir acaba? Sanırım üyelik onaylı olmayınca bu avantajdan yararlanamıyormuşuz
Ben de üyeliğimi açmış bulunuyorum. Başka bir işlem yapmam gerekiyor mu arkadaşlar? Kartı kaydettim. Herhangi bir sorun da çıkmadı hiç.
Yanlış hatırlamıyorsam kimlik bilgilerinizi girince onaylı üye olunuyor.
Teşekkür ederim, bir de öyle deneyeyim ama kart başvurusu yapmamız şart mı? Ben sadece sanal kart olarak kullanmayı düşünmüştüm.
Geriye keyfini çıkarmak kalmış öyleyse
Herkes sıkıntılarla uğraşırken ben 1 dk bile uğraşmayınca işkillendim.
Şans işi sanırım. Benim zaten kayıtlı kartım vardı prime üyeliğini başlat dedim ve ta’tam
His Dark Materials’in ülkemizdeki yayıncısı beIN CONNECT.
Ben de bugün müşteri hizmetlerini aradım, teknik bir arıza olduğunu söylediler, sanırım yoğunluktan dolayı. Bir de eski Prime Video üyeliğimi de iptal ettim, anladığım kadarıyla o üyelik TL’ye dönmeyip Yüro üzerinden almaya devam edecekti çünkü.
Garip bir durum yahu, millet sorunsuzca üye oluyor ben basıyorum arıza çıkıyor.
Ben de hala üye olamadım, o hata devam ediyor. Acelesi de yok ama insan neden diye de merak ediyor.