Arkadaşlar ben de üye olmak istiyorum ama gaza gelip acele ediyoruz gibi bir şüphem var. Değer mi acaba ?
Acele etsek de 8 lira gibi çok cüzi bir miktar var ortada. Beğenmezseniz direkt olarak iptal de edebiliyorsunuz.
Fantastik kitaplarda bir alana bir bedava kampanyası süperdi. Böyle kampanyalar yapacaksa prime üyeliğine ne gerek var diye düşündüm.
Yapar ama ne zaman yapar bir daha bilinmez. Şimdilik %60 indirimler yapıyor Piremlılara özel. O da her gece mi oluyor bilmiyorum. Deneme amaçlı da olsa bence 2-3 ay üye olunur.
Doğru ama bu yüzde atmış indirimler bütçelerimiz için hiç iyi olmayacak. Fırsat o kadar cazip oluyor ki almadan duramıyorsun.
Bir taraftan da maalesef öyle olacak gibi.
Prime indirimleri için üye oldum, öyle bekliyorum indirimler gelsin diye sözde artık kitap almayacaktı bu çocuk
Amazon en başta rekabeti arttıracağı için bizlere olumlu yönden yansıyacaktır diye düşünüyorum. Burda da biraz değinmiş amazona bir bakın isterseniz. Amazon Prime Türkiye'de! - İşte Netflix'in katili ve 8 TL fiyatı! - YouTube
Benden başka her girişinde dil seçeneğini Türkçe yapmak zorunda kalan var mı acaba? İngilizce de kullanabilirim fakat Türkçe kullanmayı tercih ettiğim için sürekli değiştirmek durumunda kalıyorum.
Bende de aynı durum var. Kapatıp açtıktan sonra türkçeyi yeniden seçmem gerekiyor ve altyazının çıkması on saniye civarında sürüyor.
Umarım bu sorun çözülür, zaten uygulama Netflix ve BluTV’ye göre oldukça yavaş işliyor
The Terror - 1. Sezon / Dan Simmons romanından uyarlanmış
Electric Dreams - Philip K. Dick hikayelerinden uyarlanmış
Good Omens - Terry Pratchett ve Neil Gaiman’ın aynı adlı adlı romanından uyarlanmış
American Gods - Neil Gaiman’ın aynı adlı romanından uyarlanmış
NOS4A2 - Joe Hill’in aynı adlı romanından uyarlanmış diziler
Rıhtım halkı için cennet. Ama tabi burada pek çok kişi muhtemelen bu dizileri izlemiştir, bu nedenle de Amazon Prime içeriği onlara şimdilik yetersiz geliyor. Ben korsan platformlarda dizi izlemeyi sevmediğim için bekletmiştim bu dizileri, şimdi prime gelince cennete düşmüş gibi oldum. Netflix de ülkemize ilk geldiğinde farklı bir durumda değildi, bu yüzden biraz sabır diyorum. İçerik ve altyapı anlamında kendisini geliştirecektir.
His dark materials yok
Tales from the loop da yok ama zaman içinde (çeviriler ve dublajlarla) ekleneceğini umuyorum.
Bu sayede belki İthaki de yeniden basar seriyi diye umuyorum.
İthaki miiii? İlk kitabı basar da devamını getirir mi bilemedim. Alfa kapsa ne güzel olur.
Prime’da var diye biliyordum ben. Sanırım yanlış anlamışkm. Şimdi baktım da
HBO üyeliği istediğini farketmemişim. Kitabın çıkma hayalleri gene suya düştü

İthaki, Netflix’te yayınlananları basıyor. Good Omens dizisi Amazon’un, onu bile basmadı. O dizi His Dark Materials’den daha popüler olmasına ve tek kitabı olmasına rağmen basmadı.