Amazon Prime Türkiye

Arkadaşlar sizce bir önceki gibi bir büyük indirim yapar mı amazon ya da
Piyasanın altında satmaya devam edermi acaba yeterince kitabım var bu indirimdede aldım bayaa ancak almaya devam etsem mi bilemedim

Kasım’da Black Friday indirimleri kesin olur. O tarihe kadar arada indirim yapar mı bilmiyorum.

1 Beğeni

Geçenki indirim kadar büyük olur mu acaba

Bu gidişatta kimse bir fikir yürütemez :confused:

Indirim olur ama fiyatlar yerinde durmuyor ki. Etiket fiyatları her halükarda artar :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

2 gün önce 600 liralık kitap aldım. 1 tanesi Amazon dışı satıcı bir kitapçı. O kitapçı kitabı gönderdi hatta bugün Ptt kargo bizi evde bulamayınca not bırakmış.

Ancak 13 kitap gönderecek Amazon 2 gün sonra para çekilemedi diye siparişi iptal etti :slight_smile:
Yahu kredi kartımdan parayı çekmişsin, mail atıyorum, efendim sorun var anladık ama sebebini bulamadık yazmışlar :slight_smile:

O kadar kitap aldım, başıma gelen en komik olayı Amazon yaşattı. Kesinlikle çözerler ama komik. Bence ödeme sistemleri yazılımının bir yerindeki bug’a denk geldik.

2 Beğeni

Bu ara sıkıntı var galiba, ben de şampuan aldım bir tane. Normalde ne alsam ertesi gün gelirdi, 5 gün oldu hareket yok :smiley: .

3 Beğeni

Benim siparişi iptal ettiler. Ben de yeniden satın aldım. Şükür aynı fiyat çıktı :slight_smile:
Ama bugün sürekli 44 lü yurtdışı amazon numarasından aradılar. Toplantılardan dolayı açamadım.
Neden inatla arıyorlar çözemedim

2 Beğeni

Amazon’dan geçen hafta bir ürün almıştım, hopi kodu kullanarak. 7. günün sonunda iptal etmişler. Paranızı iade edeceğiz diye lutfetmişler :slight_smile: kullandığım kodun da süresi bittiğini söylemişler :slight_smile: enteresan bir hareket Amazondan

Arkadaşlar ürünlerin linkini atarsak daha faydalı olur

2 Beğeni

Son 20 gündür bütün siparişlerim iptal ediliyor. Depolarında gerçekten çok sıkıntı var. İstanbul’da benim gibi siparişleri uzun süre sonra iptal edilen bir çok arkadaşım var. Nazar değdirdik sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Bugün sağ olsun beni delirtti amazon. Üç farklı kart denedim ikisinde “kart numarası geçersiz” yazdı ve kartları bile ekleyemedim. Sonra başka bir kredi kartından denediğimde “Ödeme sırasında bir hata oluştu başka bir ödeme yöntemi seçin” gibi bir hatayla karşılaştım. Halbuki kartlarda ne limit olarak ne de başka bir şey olarak bir sorun yok ki bu kartlardan birini aylar önce başka bir alışverişimde sorunsuz bir şekilde kullanmıştım da. En sonunda babamın hesabına para atıp oradan alışveriş yapmak durumunda kaldım. Öncesinde müşteri hizmetlerine ulaşmak için internette “Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri” adı altındaki numarayı aradım ancak telesekreter ingilizce olarak birkaç şey söyledi ve bu iki kere tekrar ettikten sonra ben de kapattım. Bu durum neyden tekrarlandı, daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba? Ayrıca ne hikmetse prime abonesi olmama rağmen siparişim tam beş gün sonra ulaşacakmış bana. Hani prime abonelerine daha hızlı kargo yollanıyordu?

1 Beğeni

Benim de bir haftadır dağıtımda gözüken siparişim bir türlü teslim edilmedi. İptal etmek istediğimde de “Sizi ne zaman arayalım, ne zaman müsait olursunuz?” diye sordular ama verdiğim zamanda da aramadılar ve hatta arayıp ulaşamadığımız için sonra tekrar arayacağız diye mail attılar. Benim için bitmiştir. (Ki sözde hızlı kargo olsun diye de Prime aboneliği aldım yanında)

1 Beğeni

Amazonu öve öve bitiremiyordum ama her övdüğümüz hizmet gibi o da bozdu. Geçen gün sipariş verdiğim prime satıcılı ürünlerin kargoya verilme tarihi 4 gündü ve hala gelmedi :frowning:
Normalde cumartesi akşam 22’de verdiğim siparişi Pazar günü teslim ederek beni şok ederdi :confused:
Kargo firmalarıyla bir sıkıntı yaşıyor sanırım.

1 Beğeni

Üyeliği iptal etme ve aktif etme seçeneğini mobil app den kaldırmışlar. İnternet sayfalarından yapmamız gerekiyormuş. Ya arkadaş ne saçmaladılar. Tek tuş ile aktif ediyorduk tek tuş ile iptal ediyorduk.

1 Beğeni

Aktif etme epeydir yok maalesef, ama üyelik iptali mobil uygulamadan(android) yapılabiliyor. Hatta yeni bir özellik gelmiş, iptal işlemini üyelik sonunda mı yoksa hemen mi yapmak istediğini soruyor, hemen yaparsanız kalan ücreti iade ediyor.

Hepsi olmasa da bazı siparişlerim iptal oldu, ürünün gönderilemeyecek durumda olduğunu söyledi MH. Tekrar stoklara girerse aynı ücretten alabilecekmişim.

Depolarını kullandığı ceva lojistik’in çalışanlarıyla problem yaşadığı söyleniyor.

1 Beğeni

Cüzdanları hazırlayın yine prime indirimi geliyor.

5 Beğeni

Ben hazırım ama cüzdan hazır değil :slight_smile:

bos-cuzdan-620x465

14 Beğeni