Şimdi düşünüp Netflix ile yanyana koyunca Amazon yine çok masum kalıyor. Geçen sene ara bir zam yapsalardı bugün bu kadar göze batmazlardı. Ayda sadece 2 kez alışveriş yapan biri için yine iyi bir fiyat.
Değerli Prime üyesi,
Amazon Prime üyesi olduğunuz için teşekkürler. Sizi, üyeliğinizde yapılacak bir değişiklikle ilgili bilgilendirmek istiyoruz.
25 Nisan itibarıyla Prime üyeliğinin fiyatını ayda 39 TL olarak güncelliyoruz. Mevcut üyemiz olarak, sizin için yeni fiyat 25 Mayıs’tan sonraki ilk fatura döneminizden itibaren geçerli olacaktır.
Prime ile sunduğumuz hizmet kalitesini artırabilmek için ilk günden bu yana yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu süre boyunca, Prime üyelerine özel, ertesi gün ücretsiz teslimat yaptığımız il sayısını 17’den 50’ye çıkardık, ücretsiz randevulu teslimat hizmetini ayrıcalıklarımıza ekledik. Prime Day ile sadece üyelerimize özel fırsatlar vermeye devam ederken, ‘Çok Al, Az Öde’ gibi kampanyalarda ayrıcalıklar sunduk.
Prime Video içeriklerimizi, dünyada büyük yankı uyandıran ‘Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’ ve ilk yerli Amazon Originals yapımı ‘Rüyanda Görürsün’ gibi yerli, yabancı dizi ve filmlerle zenginleştirdik.
Prime ayrıcalıklarından yararlanmaya devam etmek için ek bir aksiyon almanıza gerek yok. Üyeliğinizle ilgili değişiklik yapmak isterseniz Hesabım>Prime sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Teşekkürler,
Amazon Prime ekibi
Aklımda kalan kola fiyatından son kola fiyatına zamlanmış prime üyeliği. :d
şunu unutmayın bir şeye uygun fiyat diye itiraz edilmezse o zam yerinde durmayacaktır. görün bakın aylık netflix fiyatıyla aynı olacak yakında amazon. ben türkiye’de hep onu gördüm.
İtiraz edilince düzelir mi acaba??
Boş verin 1 aylık prime üyeliği 1 şişe kola fiyatına eşitlendi. İptal etmeye gerek kalmadı. 1 aylık prime yerine ayda 1 tane kolayı iptal ederek kendimi ikna ettim.
İtiraz edilmesi gereken şey fiyatlar değil ilk önce gelir seviyesi sonra da vergiler. Her şeyin pahalı gelmesinin birinci sebebi az kazanıyor olmamız ikinci sebebi de insanlık dışı vergiler.
Almanya’da Amazon Prime 9 Euro, bizde zamlı hali 2 Euro ve bize pahalı geliyor…
Buna da alışılır… nelere kimlere alışmadı ki bu toplum…benzin fiyatı artınca hafta sonu kullanıyorum sadece artık diyen ablamızı hatırlıyorum YouTube da…hala öyledir eminim
Amazon için yüksek bir zam olmuş. Bilemiyorum muhtemelen üyeliğimi iptal ederim. Zaten Prime Video’da fazla bir içerik yok. E bedava kargodan da eskisi gibi yararlanmıyorum. Disney, Spotify, Bein, Amazon derken çok fazla üyeliğim var zaten.
Almanya ile Türkiye operasyon maliyetleri aynı değil. Aynı içeriği geçtim aynı hizmeti bile almıyoruz biz. Amazon music, amazon reading, pantry yok. Hollanda, Singapur’da aylık 3€, Japonyada 3,5€, İspanya, İtalya vs. 4€ civarına geliyor. Mısırda yıllık 7€
Amazon markalı ürünler bile yok Türkiye’de. Fire tv, Kindle, Tablet, Basic, Echo vs. ürünler yok. Alexa yok. Salimo, Mama Bear markaları yok. Çoklu alım dayatması olan başka ülke var mı bilmiyorum.
Hizmet artmamış, hatta geriye gitmiş ama döviz bazında bir artış söz konusu. Gerçi müşterileri arasında “çok ucuz zam gelsin” diyenler varken geç bile kalmışlardı.
Beş kat zamlanmış. Maaşım 2 kat zamlansa iptal etmezdim.
Merak etmeyin gençler yakında bu fiyat yine 1 dolara denk gelir.
1.80 Euro olmuş. TL olarakta uygun hâlâ. Prime ilk geldiğinde Netflix kaç TL’ydi hatırlamıyorum. Üstüne rahat bir 4 kez zam yapmışlardır. Amazon sürekli artan kura rağmen 8 TL’den satmaya devam etti. İptal etmeyeceğim. Amazon’dan aylık rahat 10 kez alış-veriş yapıyorum. Aylık verdikleri oyunlar ve Prime Video cabası.
Bence kim ne derse desin 39₺ fazla. 15-20₺ civarında olsa, hadi 25₺ olsa tamam da 40₺’ye zıplamak aşırı fazla.
Hepsiburada da fırsattan istifade reklam yapıyor, sanki bilmiyoruz iki aya üyelik ücretini 30 TL’ye çıkaracaklarını.
Prime’ın sunduğu avantajlar düşünülürse hala çok ucuz. Ben ilk kez Amazon sayesinde interneten alış veriş yaparken endişelenmeden alış veriş yapabildim.
Prime üyeliğine zam yapsın eyvallah da Prime üyeleri için kampanyalar da yapsın. Nerdeyse yılın ilk yarısını bitirdik ama geçen yıllarda yapılan indirimlerin veya kampanyaların %1’i bile yapılmadı bu yıl. Benim listemdeki Amazon TR stoklarında da bulunan çoğu kitap Amazon Germany ve US’de çok daha ucuz. Orada yapılan indirimler artık buraya yansıtılmıyor. Ben hem aylık 40 TL vericem hem de Amazon’un farklı ülkelerde yaptığı indirimlere, kampanyalara uzaktan bakıcam… Ne anladık bu işten?
Bu sebeple iptal ettim güzel kampanyası olursa o dönem tekrar açarım aboneliği ama boşa 8 tl ödemek koymuyorken 40 tl ödemek enayi gibi hissettiriyor.
Aylardır kullanmıyordum, öylece duruyordu ama dönüp iptal etmek aklıma gelmiyordu. Dün zam haberi gelmeden 2 saat önce, iptal etmiştim. Üstüne bu haber geldi. Üzücü ama beklenen bir karar.
Hâlen uygun gibi gözüküyor o konuda bir şey demiyoruz tabii ama çoğu kişi muhtemelen kullanmayacağı süre boyunca iptal edecektir. Anca ayda bir şeyler alırken kullanır. Hatta onda da belki Prime aboneliği yapmadan, doğrudan kargo ücreti ödemek daha makul gelebilir.
Merhaba, ben Amazon Germany’den klavye sipariş vermek istiyorum. Ama ilk defa Amazon’un yurtdışı kanallarından sipariş veriyorum bu yüzden tereddütteyim. Az parada değil.
Satıcı Amazon Germany, ürün puanı yüksek.
Bir problem yaşar mıyım? İadelerde zorluk çıkıyor mu? Tecrübe eden var mı?