AGT Kurye ile sorun yaşayan var mı?
Memnun değilim…seçme şansım olsaydı kullanmazdim
Birde bana gelen son kargolarda özellikle kitaplar hasarlı ve kirlenmiş gelmeye başladı. Hazirandan beri böyle.
AGT eski Aktif ileti, bir şekilde, bir kez de olsa sorun yaşamayan insan sayısı daha azdır. ![]()
Geniş kurye sahaları, yerine getirmeyecekleri sözleşmelere attıkları imzalar, tamamı esnaf kurye çalışanları ile AGT 'den her zaman belirli veya aynı standartlarda hizmeti bekleme.
Yani defalarca Amazon AGT ile gönderdi. Tek bir tanesi bile sorunsuz ve zamanında gelmedi. Hatta ben bu zamana kadar AGT kuryesinin yüzünü dahi görmedim. Ya haftasonu geliyor ya da mesai sonrası akşam gelip güvenliğe bırakıp gidiyor. Gün içerisinde gelirse de yanıma uğramadan güvenliğe bırakıp kaçıyor. Ben arkasından koşarak paketime ulaşabiliyorum. Son olarak geçtiğimiz perşembe aldığım bir ürün için cumartesi “kendisine teslim edildi” şeklinde mesaj atmışlar.
Hadi dedim işyeri güvenliğinin adını sormaya üşenmiştir. Sabah işyerine geldim, ne paket var ne bir haber. Uzun AGT ve Amazon konuşmaları sonrası inceleme açıldı. Kargo öğlen saatlerinde gelmiş. Bana uğramadan ve yine haber bırakmadan güvenliğe paketi bırakıp gitmiş. Şu an ürünüm teslim edildi ama AGT tarafından ne bir geri dönüş araması var ne başka bir şey.
Çok baştan savma çalışıyorlar.
Balığın başı kokuyor gerisi de ne yapsın o kokudan zehirleniyor.
Adamların bana Pazar günü kargo getirdiği bile oldu, ben bir sorun yaşamadım ama çok da kendileriyle denk gelmedim alışverişlerde.
Arkadaşlar son zamanlarda amazondan aldığım iş kültür modern klasikler ve hay klasiklerinin çoğundan ayraç çıkmıyor. Çok önemli değil aslında ama sizde de var mı bu sorun?
YKY yeni baskılarda artık ayraç bulunmuyor, bunun gibi bir durum olabilir İş Kültür’de de.
Son aldığım kitaplarının hepsinden ayraç çıktı bende. Şansınıza ayraçsız kitap göndermiş olabilirler.
Sanmıyorum ya belki depoda çalışan kişilerin hatasıdır ya da gözden kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Aksi taktirde diğerleri de ayraçsız gelirdi ya da forumda illa konuşulurdu bu durum.
Ya da dediğiniz gibi şansıma çıkmamıştır ![]()
Ben aynı sürprizi Kidega’dan Bukowski kitaplarını sipariş ettiğimde yaşamıştım. Sitede görünen kapaklar ile gelen bazı kitapların kapakları farklı telden çalıyordu. Sorduğumda Parantez’in yeni baskılarda kapak değişimine gittiğine söylemişlerdi. Size de denk gelmiş.
Hep de seni buluyor böyle şeyler…
Aaa! Değişmiş kapak. Çeyrek yüzyıldır bu kapaktı nerdeyse. İyi mi olmuş kötü mü olmuş karar veremedim. Bir Fante kitabı için fazla janjanlı parıldak bu sanki. Modernleştirelim derken lolipoplaştırmışlar canım fantemi.
ek: https://www.amazon.com/Ask-Dust-John-Fante/dp/0060822554 bu kapak tam olması gerektiği gibiymiş.
Bence de öyle. İnsanın kendi terinin tuzuyla erezyona uğramış bir yüze sahipmiş hissi veren kapaklardan Loreal Paris yaşlılık karşıtı kırışıklık kremiyle cilalanmış bir yüze geçiş yapmışlar. ://
Kapaklar değiştiği için bandini tekrar baskı yapmıştır belki ona bakayım dedim ama yok hala baskısı. :\
İki kapak birbirinden çok uzak görüntülere sahip, bu kadar tezat bir değişim ilginç olmuş. Biri kitaba uygunsa diğeri ne oluyor bu durumda…
Amazon’da yeni hesap açmaya çalıştım. Telefon numarasını zorunlu istiyor eskisi gibi çok hesap açtırmayacak artık.![]()
5 aydır prime almıyordum. (Unutmuşum) Tekrar almaya girdim ve yeniden ilk ayı bedava verdi. Bir süredir almayan varsa bir kontrol edebilir.
Amazon 500 TL üzerinde vade farkı olmadan taksit yapmaya müsaade ediyordu artık 1000 TL olmuş.