Amazon Prime Türkiye

Kredi kart alışveriş faizleri her ay düzenli artmakta.Kredi kartı kullanımı bu vakitten sonra zararlı hale gelecek. Amaçlanan o.

1 Beğeni

Sonradan ekleme: Görmemiştim, kitap kampanyaları başlığında paylaşılmış. :slight_smile:

Şurada yazana göre 6 aylık prime üyeligi ücretsiz alınabiliyor.

Ben bir hesap ile yaptım. Her ihtimale karşı yapacak olan arkadaşlar, amazona sıfır TL 'lik sanal kart ekleyin.

Linke tıklayın ve sayfada bekleyin. Ekrana bir kod çıkacak o kodu kaydedin.

https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime…kampanyasi

Daha sonra o kodu linkteki sayfadan hesabınıza ekleyin.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07SK5587L/

https://www.amazon.com.tr/subscriptions/…?claimCode=

Samsung olması şart değil. Herkese oluyor.

https://onual.com/forum/showthread.php?tid=28473

3 Beğeni

Sizde de prime iptal etme seçeneği gözükmüyor değil mi? Tuhafıma gitti. :thinking: Neyse ki hiç kullanmadığım bir papara kartımı kullanmıştım kod için.

Amazon Prime üyelik kaydı sırasında -katılımcının kampanya kapsamında ücretsiz üyelikten faydalanacak olmasına rağmen- katılımcı tarafından geçerli bir ödeme şekli belirtilmesi gereklidir ancak deneme süresi sona erene kadar katılımcıdan ücret alınmaz. Deneme süresinin sonunda, standart Amazon Prime abonelik ücreti otomatik olarak alınır. Amazon bu fiyatta değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 6 aylık ücretsiz kullanım süresi sonunda talep edilebilecek ücrete ilişkin Samsung’un herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Katılımcı deneme süresi sona ermeden önce istediği zaman Amazon Hesabım > Prime üzerinden herhangi bir ücret ödemeden üyeliğini iptal edebilir.

demişler.

Ne olur ne olmaz diyerekten ben internet üzerinden ne yaparsam yapayım hep içi boş sanal kart kullanıyorum. Lazım olursa, lazım olduğu kadar limit artırıyorum.

Hiç olmadı devam etmeyeceksek son ay hesabı sileriz. :slight_smile:

3 Beğeni

Samsung Mambers uygulamasını kurup Samsung hesabınızla giriş yapın ve telefon numaranızı onaylayın. Sonra ana sayfada avantajlar sekmesine tıkladığınızda ilk sırada Amazon Prime 6 ay hediyesi var. Ona tıklayın ve kodu alın.

Başka bir forumdan alıntıladım. Kod alamayan Samsung telefon kullanan arkadaşlar bir bakarsa iyi olacak.

6 Beğeni

Dün alamayan forumdaşlar eğer Samsung cihazı kullanıyorsanız Members uygulamasında da kod veriyorlar. Oradan alıp 6 aylık Amazon Prime’ı etkin hale getirebilirsiniz. Başta hata verebilir uygulamayı aç kapa yaparak tekrar denerseniz işe yarıyor.

6 Beğeni

Siz kod aldınız ve uyguladınız mı hocam ona göre Samsung kullanan arkadaşları bilgilendirelim.

1 Beğeni

Evet, uygulama üzerinden alıp kullandım. Kod sınırı var mı bilmiyorum aklıma geldi az önce yazayım dedim.

1 Beğeni

Tamamdır. O zaman Samsung telefon kullanan forumdaşlar faydalanabilir. Kod bir 50.000 diye söylendi bir 5.000 dendi dünkü hücumdan sonra belki de kalan kodları böyle vermek istediler. Samsung kullanıcıları eleştirmişlerdi bu durumu.

2 Beğeni

Sosyal Medya’da gördüğüm kod ile 6 aylık üyelik çözdüm. Aslında zaten deneme sürümünü kullanıyordum bu esnada. 7 ay beleşe geldi yani. Çok fazla içerik yok, büyük ihtimal 7 ay kullanmam izlemek istediğim birkaç şeye baktıktan sonra. Ama yine de ayıp olmasın diye iptal etmeyip 1 ay da paralı kullanırım sanırım. Güzel mesele çünkü.

1 Beğeni

Ben de şimdi yaptım arkadaşlar. Ama direkt kuponu al deyince hata veriyor. Önce hediyeni kullan diyerek hesaba giriş yapıp kodu gireceğiniz yere kadar gelin daha sonra uygulamaya dönerek kodu al deyin. Haber veren arkadaşlara teşekkürler.

4 Beğeni

Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. @W4YNE @Yuso4656

3 Beğeni

Samsung telefon kullanmayanlar faydalanamıyor mu?

1 Beğeni

Evet bende yapabildim sıkıntı olmadı.

1 Beğeni

Haberdar ettiğiniz için teşekkürler. @W4YNE @Yuso4656

3 Beğeni

Teşekkür ettim, dün kod muhabbetini geç görüp kaçırmıştım. Sizin iletiden görüp yaptım ben de.

2 Beğeni

Bu fırsatı söylemeyi unutmayalım yeni prime üyesi olanlar alışveriş yaptıkları takdirde 39 TL promosyon kodu kazanıyor yani alışveriş yaptığınız taktirde aylık prime ücretiniz iade ediliyor. Satıcı Amazon olması gerekli. 30 kasıma kadar alışveriş yapmayı unutmayınız. Her ay yapılırsa Ocak ayına kadar 39 TL promosyon iadesi gelecek. İndirim ödeme anında düşülüyor.

Deneme amaçlı alışveriş yaptım. İadesi sipariş gönderdikten sonra mail olarak atıldı.

5 Beğeni

Samsung tan 6 aylık amazon prime üyeliği almış mıydınız? Eğer aldıysanız, aldıktan sonra mı alışveriş yaptınız?

1 Beğeni

Evet aldım ve aldıktan sonra alışveriş yaptım.

2 Beğeni

Yine indirim var dedi Amazon. :slight_smile: Mobilde 300-120

Şuradan kontrol edilebilir.

4 Beğeni