Amazon Prime Türkiye

:grinning: Ben sabah nöbetindeyim gece olanları sabah görüyorum ancak.

1 Beğeni

Ben de 3 civarlarına kadar buralardayım, gözüm Amazon’da :sweat_smile:

1 Beğeni

Bir hareketlilik var gibi şu an. :joy: Çok satan seçili kitaplarda %50’ye varan indirim görünüyor.

3 Beğeni

Sinyal olabilir mi acaba :sweat_smile:

1 Beğeni

Stephen King kitaplarının bazılarında indirim var. Şeffaf 36 TL den 31 TL ye düştü. Uyuyan güzeller 30 TL. İlgilenenler bakabilir tüm kitaplara.

2 Beğeni

Çarşamba sipariş verdim 1 gün geç teslim edildi. Herhangi bir şikayetim ve talebim olmadan gönderdiler. Küçük ama büyük farklar. Müşteri memnuniyeti Amazon farkı

30 Beğeni

Wow! Böyle hizmetler de verilebiliyor muymuş? Bizim satış sitelerinin hangisi bu seviyede yarışabilir ki.

2 Beğeni

Ben cevap vereyim; hiçbiri. Daha kendi gönderdikleri yanlış ve eksik siparişleri düzeltmekten acizler. Ben artık söz konusu sitelerden alışveriş yapmayı düşünmüyorum şahsen. Amazon yetiyor da artıyor bile.

5 Beğeni

Amazon büyük Prime indirimler bu sene 13-15 Ekim tarihleri arasında olacakmış.

14 Beğeni

Şu an çoğu üye “acaba ne kadar harcarım” diye banka hesabını kontrol ediyor. :grinning:

1 Beğeni

:slight_smile:
Amazon com gibi olursa, elektronik ıvır zıvır hatta termos vs. iyi fiyatlara alırız.

Prime sonrası oluşan kargo yoğunluğunu büyük indirime kadar çözebilirler umarım. Yoksa o iş çok yaş olacak. :woman_shrugging:

vk261hAf
Anlık tepkim. :point_up_2: :grin:

Kışlık hazırlığı yaparken hunharca bozduğum rondo için fiyat araştırması yapınca hayatıma rondosuz devam etme kararı almıştım. :grinning: Belki ikinci bir şansımız vardır rondoyla. :rofl:

6 Beğeni

ABD örneği var. Aynı gün - ertesi gün kargo demiyorlar. Sonraki 1-2 gün için kargo çıkış tarihi veriyorlar.

Kur nedeniyle Dünya fiyatlarıyla kıyaslayınca haliyle çok uygun olmayacak ama yine de teknoloji alışverişleriniz varsa “amazon prime day” günlerini beklemenizi öneririm.

3 Beğeni

Hem 1 dolar, hem bir aylık deneme süresi hem farklı birçok özellik. Deneme hesabını bugün açacağım. Umarım rekabeti kızıştırır.

2 Beğeni

Bir şeyler izlerken telefondan ekran görüntüsünü almanın bir yolunu bulabilen var mı?

Ben güç tuşuna ve ses kısma tuşuna aynı zamanda bastığımda ekran görüntüsü alabiliyorum. Sizin telefonda farklı bir yolla alınıyordur.

Ss almayı biliyorum yahu amazon izin vermiyor sadece :Dd

Bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyor diyor. Dedim her şeyin bir yolunu bulan yurdum insanı buna da bir çare bulmuştur belki :Dd

1 Beğeni

Ekran görüntüsü derken ben ss olarak algıladım. Şu an da deneyince bana izin verdiğini gördüm.

Video olarak kayıtta izin vermemesi normal. Varsa onu yapabilecek uygulama internet üzerinden apk olarak modlu uygulamalar vardır.

1 Beğeni

Xiaomi telefonlardaki ekran kaydedici ile Amazon’da video kaydı alabildim.

2 Beğeni