50 liraya bu devirde bir sigara bile alamazsınız. Bu fiyata ücretsiz kargo, prime gaming ve prime video dahil resmen bedava zama rağmen. Sadece prime videoya reklam gelmesin yeter.
Neyseki 4 ay ücretsiz kullanma hakkımı aktive ettim Samsung sağolsun. 4 ay sonra düşüneceğiz artık kara kara
.
amerika da prime video dahil neredeyse bütün platformlar da reklam var. biz de sadece bir kaç tanesin de var.
Adamları tebrik etmek gerek; Türkiye’deki en iyi müşteri temsilciliğine sahipler, keza kargo sistemi de öyle. Bunlara rağmen 49.99 TL bedava cidden…
8 liraymış bir zamanlar…
geçenler de email attılar ne zaman dulaj ve altyazı ekleneceğin bilmediklerin söylediler.
amazona spartacus gelecekti 15 nisan da gelmedi. knuckles ne zaman geleceği belli değil. her halde mayıs ve ya haziran gibi gelir.
Mayıs başına bekliyorum. Ayın ilk yarısı yine üç güncelleme yaparlarsa onlardan birine de olabilir.
https://x.com/SesKadrolari/status/1917232448926027981
seslendirme kadrolar hesap yazdı spartacüs yarın geliyor. knuckles’ın da mayıs takvim de olması bekleniyor.
https://www.instagram.com/p/DIbbpjSOCdI/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
prime video 2 hafta önce 30 nisan da eklenecek demiş bu paylaşım altında yorumlar da ama getirmedi ne zaman gelecek belli değil.
lost dizisi prime video gelmiş türkçe dublajlı olarak.
Özbeöz platformum beee
https://www.instagram.com/p/DJGoNvPuCGX/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
mayıs ayı takvim de bile spartacus erteledik ama getireceğiz diyorlar yorumlar da.
Prime son zamanlarda arşivinde iyi yerlere geliyor. Şu film kiralama/satın alma tarafı da aktifleşse iyi olacak. O yönden zayıf buradaki platformlar.
abi sadece film kiralama değil dizi kiralama işin de aktifleştirmeleri gerek itunes da prime da film yanı sıra dizi kiralama özellikleri de var dallas, stargate vs. gibi çoğu 80lerin 90ların 2000lerin diziler o şekilde yayınlanıyor abd de.
VOD kısmı çok pasif ITunes ve Google Play dışında bir alternatif yok keza dediğin gibi dizi kısmı da öyle atıl kalmış. Daha Apple tv plus’u da getirmedik ki bunlarda gelsin ![]()
Belki önceden de vardı bilmiyorum ama sanırım Lost eklenmiş. ![]()
abi Apple TV Plus gelmez sıra açıldığın da bir sadece 106 ülke girdiler onda sonrası yok. platform dünya ya açma dertler yok. ayrıca rtük farken ben açmam bu platform ülkeye.
Burada Turkcell ile davalılar isimden ötürü en son bildiğim bu. Dünyaya açma dertleri vardır açmama gibi niyetleri olmayacağını sanmıyorum. Hem Apple çoğu geliri sırf servislerininden kazanıyor. Rtük desen ayrı hikaye kapansa daha iyi olacak. Bakma her platform gelsin diyoruz ancak bu ekonomik halde fiyatlar sabit de kalamıyor.
abi dünya açılma dertler falan yok. araştırsan bir 2019 da ilk açıldığın da 106 ülkeye girmiş onda sonrası yok. hata dizi ve film işin umursamıyorlar bile. umursasalar ingilizce dışın da başka diller de dizi ve film yaptırırlar. apple tv+ de dizi ve film içeriği çok az diye biliyorum. apple tv+ da yıl da 1 milyar dolar zarar ediyorlar. ama apple trilyonluk şirket olduğun da umurların da değil.