Yeni sezon haftaya izlemeye başlayın derim. Max’ın açılmasıyla artık yeni sezon oradan devam eder eğer lisans anlaşmaları başka platform ile devam etmiyorsa.
Acilsin, listesini ve fiyatlarini gorelim, evet.
Fiyat aylık 229 TL. Hepsiburada Premium ile reklamlı izleme var. Bu şekilde alınırsa 49.90 TL. Max da kaliteli içerikler var ancak listelerini görmeden bir şey demek olmaz. Amazon ilk açıldığında o hayal kırıklığı şurada dursun. MGM şirketini almasa şu an arşivi çok azdı.
Reklamli cekilmez. Disney gibi yillik indirim yaparsa dusunulebilir.
@kolombre Hacks ilk 2 sezon TOD yayınladı. sonra kaldırdı. 3.sezon geçen sene çıktıydı bu sene şubat ayın da 3.sezon da alıp yayınladılar türkçe dublajlı ve altyazılı bir şekilde. bu arada TOD Digitürk un bir platform olduğun da bütün içerikler de altyazı ve dublaj var.
Pahali gorunuyor bu da.
prime video almanya da yayınlanmış yakında bizim prime video da eklenir filmler ile aynı seslendirme kadrosu.
cinemacon da uluslararası film dağıtım departman kuracakların doğrulamışlar ayrıca 4 2025 12si 2026 da olmak üzere 16 film duyurmuşlar sinemalar da yayına girecek ve sinemalar bağlılık yemin etmişler fransa da bir film vizyona girdikten 9 ay sonra türkiye de 5 ay sonra streaming gelebilir diye yasalar var. o yüzden çoğu filmi bu 2 ülke de gösterim sokmuyor. tahminim fransa büyük pazar olduğun da her film vizyon sokacaktır. türkiye küçük pazar olduğun da yine amazon çoğu film direk prime video gelir.
https://www.instagram.com/p/DIbbpjSOCdI/?utm_source=ig_web_copy_link
15 de spartacus getireceklermiş. umarım sansürsüz ve türkçe dublajlı olur.
Igby Goes Down izleyeyim dedim, 1-2 ay önce eklenmişti Kieran’lı, geniş kadrolu, aramada çıkmadı. Ya buraya gelmemiş ya gitmiş. Gelmeyeni gösteriyor bize de bazen.
Kendi bünyesindeki yapımlar ekleniyor bazen bakıyorsun kaldırılmış bazen tekrar ekleniyor niye böyle bir döngü varsa anlamıyorum. Birçok klasik filmlerde durum böyle. Neyse ki film arşivi anlamında iyi durumdalar. MGM alındığı için tabii.
amazon hesaplaşman 2. film gelmeden ilk in eklemiş ama ne dublaj ne altyazı var?
Valla Big Lebowski’den beri denk geliyorum, halen bu şekilde ekledikleri filmler oluyor maalesef. Talep gelmesi mi lazım nedir, ben de bilmiyorum. Spartacusler iyi olmuş, geceleri göz atarız artık arada.
bugün gelecek demişlerdi ama henüz eklenmedi.
vallahi amazon müşteri hizmetlerin aratıp kayıt açtırdım. sonucuna göre email atacaklar.
Zam geliyormuş Prime’a, 49.90.
%28. 40’tan 50 olsa idi hesap doğruydu. Hepsiburada da zamlar yakında.
Zam gelmeden yıllık üyelik almak gerek papel kart ile.