Amazon Prime Video Önerileri

Prime Video son zamanlarda popülerliğini oldukça artırdı. Siz de eğer kullanıyorsanız veya bu servisten izlediğiniz diziler varsa bu başlığın altında konuşabiliriz.

4 Beğeni

Tales from the Loop aslında konsept çizerini ben uzun süredir takip ediyordum. Baktım dizisi çıkıyor onun için prime aldım ama beğenmedim diziyi. Fleabag var, o çok iyi. :+1:

3 Beğeni

Fleabag’ı ben de çok sevdim. Yine de çok fazla cinsellik olmasa daha iyi olurdu.

2 Beğeni

Patriot ve Sneaky Pete muhteşem işlerdi.

1 Beğeni

The Man in the High Castle
The Expanse

4 Beğeni

Good omens kitap uyarlaması oyuncularının da muhteşemliliğiyle gözümde 1 numara :slightly_smiling_face:
The boys rahatsız edici derecede güzeldi. 2. Sezonunu bekliyoruz yakında haber vereceklerdi.

4 Beğeni

The Tick güzeldi ama iptal edildi…
The Grand Tour, Top Gear ekibinin yeni yeri…
The Boys, çok çok iyi süper kahraman dizisi… Çizgiromandan büyük ayrılıkları, çizgiromanın yakalayamadığı lezzeti yakalamasını sağlamış…
Good Omens, muazzam kitabın muazzam dizisi :slight_smile:

3 Beğeni

https://www.amazon.com/Pines/dp/B07Z8TLMS3/ref=sr_1_46?dchild=1&qid=1590257629&s=instant-video&sr=1-46

https://www.amazon.com/gp/video/detail/B0037NALRY/ref=atv_dp_season_select_s1

2 Beğeni

Amazon Prime’da acaba Veep’in bütün sezonları Türkçe var mı acaba?

The Boys kesinlikle tavsiye ediyorum

2 Beğeni

Dispatches From Elsewhere’i Black Mirror ve Mr. Robot izlemiş kişilere tavsiye edebilirim. Dizide her bölüm bir gizeme bağlı ve bu gizem de filmin asıl konusu olan daha büyük bir gizemin izinde gidiyor. Teknoloji ve yapay zekayla alakalı daha çok. Tavsiye ederim. Eğer bir puan vermem gerekecekse 8 olur. 9-10 bandı benim için sadece Mr. Robot için uygun.

Jason Segel ayrıca bu dizinin yaratıcılarından biriymiş de. Kendisi iyi bir performans sergiliyor.

3 Beğeni

The Office’i seyretmeme sebep oldu Amazon Prime. İşe gitmeden önce bir bölüm, işe gittikten sonra da bir bölüm devirme formülü ile epey eğlenmeme sebep oluyor şu sıra. 3. Sezon bayağı kayda değer bir sezon olarak gidiyor şimdilik.

4 Beğeni

Amazon Prime hesabımı paylaşabilirim izlemek isteyen varsa özelden yazabilir.

1 Beğeni

Carnival Row kesinlikle öneririm. Fantastik bir evrende geçiyor. The Boys’u da öneririm ama ben Carnival Row’u daha çok sevmiştim, türümün ilkiyim :smile:. Aynı şekilde Good Omens mükemmel.
Bu arada Fleabag sevemeyen tek ben miyim? Normalde hiç dizi sevmemezlik yapmam ama ilk defa bir diziye sinirlenip kapatmıştım. Mizah olarak uyuşmadı sanırım, belki öyle olmasa da bana kötü ve çirkin davranışlar haklı gösterilmeye çalışılmış gibi gelmişti. O kadar ödül alan bir dizi olduğu için bu duruma hala anlam veremem. Biri açıklarsa çok memnun olurum hatta, nedir bu dizi? :smile:

4 Beğeni

Modern Love’ı önerir misiniz? Kafamı çok yormayacağım ve gerçekçi bir şey arıyorum.

3 Beğeni

Ben öneriyorum tam da sizin aradığınız tarzda sürüyor dizi.

2 Beğeni

The Man in the High Castle öneririm. Çok güzel diziydi. Hazır 2.sezona az kalmışken The Boys’da tavsiye ediyorum. Gelecek olan büyük projelerden sonra buralar çok değerlenir.

2 Beğeni

Teşekkürler, gerçekten tam şu an istediğim kafa dağıtmayı sağladı 3 bölüm izledim. İlk bölümü ve Anne Hathaway’ın bölümünü sevdim bayağı.

2 Beğeni

Ben The Upload’a bayıldım ya bir günde bütün bölümlere bayıldım.

3 Beğeni

Kesinlikle öneriyorum. Düşündürücü ve yer yer üzücü kısa kısa öyküler. Kafanızın yorulmayacağının garantisini veremiyorum ama. Kalbinizin bir miktar kırıldığı bölümler olacktır hatta lakin çok sevmiştim ben.

3 Beğeni