Amazon Prime Video Önerileri

Good Omens, American Gods, The Office ilk üçüm diyebilirim sanırım, aklıma geldikçe düzenlerim.
Parks and Recreations (The Office muadili tamamen ama güzel kendi çapında),
The Expanse, distopya severler mutlaka bakmalı, ben çok geriliyorum ama yine de ara ara devam ediyorum izlemeye.
Lodge 49 yoklukta, kafa dağıtmaya iyi gidiyor. Aslında seviyorum, yoklukta demem pek olmadı gibi. Göz atın derim.
Mad Men, bir dizide aradığım hiçbir kriter yok, hatta çok sinir bozucu buluyorum ama yine de izlemeye devam ediyorum bir şekilde. Reklamcılık sektörünce çalışan, henüz kadınların iş hayatında seksi sekreter rolünden bir adım öteye gidememiş zamanları anlatan ve ucundan sektöre dahil de edilen, kadınları aşağılayan dönemleri ele alan bir yapım.
Superstore de yine yemek yerken izlenecek çerez dizilerden.
The Man in the High Castle da distopya olduğu için beni fazlasıyla yoruyor çok nadiren bakıyorum.
Mozart in the Jungle, Müzikal ve müzisyenlerle ilgili yapımlar izlemeyi sevenler mutlaka bakmalı. Ben seviyorum ve Prime öncesinde izlemiştim zaten. Hayleeeey:)
Flaebag’i de öncesinde izlemiştim. Bitmesine çok üzüldüğüm yapım oldu.
The Boys’da 3 bölümü ilerleyemediğim için devam edemiyorum sanırım, herkes çok seviyor ama ben bi tutulamadım.
This is Us, drama sevenler izleyebilir. Son sezon yok ama ağlamaktan kör oluyorum sandım, çok sulu gözümdür bu da tuzu biberi olmuştu. Ay ne ağladım ne ağladım, kaliteli oyunculuk ve hikaye.
Mr Robot’u da bilmeyeniniz yoktur herhalde. Bilmeyenler için, beyin mıncıklaması seviyorsanız buyurunuz.
The Marvelous Mrs Maisel de çok güzel başlayıp sonra beni sıkan bir yapım oldu, devamını getiremedim araya başka şeyler girdi sürekli.
Lore de güzel bir yapım, metafiziksel olayları inceliyorlar, ara ara açıp izliyorum onu da.
Upload’a da 2-3 bölüm bakıp sıkıldım. Bence sıkıcı, konu farklı ve hatta komedi görünse de birçok bilimkurgu yapımda bu tür örnekleri görüyoruz, gerek yok. İnce ayrıntı içeriyor bu kısım; Özellikle kız arkadaşının umursamaz tavırlarına çok sinir olup, bıraktım direkt.
Tales from the Loop güzel gidiyordu ama beden değiştirdikleri lobun kaldırılmasından sonra çok gerilip bunu da bıraktım :face_with_hand_over_mouth:
The Great Escapists dizi gibi değil de belgesel niteliğinde olmuş; “how to survive” modunda bir yapım, izleyip bitirdim, hoş zaman geçirdim. Fırtınada adaya düşen 2 arkadaşın icatları, komedi ile karışık hayatta kalma mücadelesi.
Preacher’a da bir çoğunuz biliyorsunuz zaten ama 2. sezondan ileri gidemedim ben.
The Missing de efsanelerim arasına girebilir. İlk sezon çok iyiydi özellikle dönemine göre. Hatta o zamanlar Fargo ile birlikte yolunu gözlüyordum.

6 Beğeni

En son dizi olarak Fleabag’i animasyon olarak da The Invincible’ı izledim. Fleabag’i şiddetle tavsiye ediyorum. İlk bölümler bir tık tuhafıma gitse de dizinin ilerleyişi, ana karaktere alışınca aşırı keyifli bir hal alıyor. Hele 2. sezonu ise apayrı güzellikte bir dizi. Invincible’ye gelirsek ilk bölüm aşırı güzel başlayıp beni fazlasıyla gaza getirse de devam bölümlerinde klasik animasyondan öteye gidemedi gözümde. Ama daha bitmedi bu yüzden açılıp güzelleşebilir, devamını bekliyorum açıkçası.

1 Beğeni

The Wilds dizisine başladım, ilk bölüm çok iyi başladı.

9 saat sonra gelen ek: maraton şeklinde izledim, lost ve truman show diyeyim. Lost hiç izlemedim bu diziyi çok sevdim.

1 Beğeni

Battlestar Galactica.

Daha önce Jim Gaffigan’ı hiç izlememiştim. Sürekli karşıma çıkınca bir bakayım dedim. Türkçe altyazıya sahip olmadığını görünce izlemekten vazgeçecektim, ama belki İngilizce olarak anlayabilirm diyerek İngilizce altyazılı olarak açtım. İlk defa İngilizce altyazılı olarak bir şey izlememe rağmen şovun çoğunu anlayıp, çoğu yerde de kahkaha attım. Jim Gaffigan hem çok komik birisi hem de taklit yapmadığı zamanlar çok duru bir İngilizce’ye sahip. İzlemenizi tavsiye ederim.

6 Beğeni

Invincible izledim, fanatiği olmasam da bana eski Batman çizgi dizisinin tadını verdi. The Boys’dan kesinlikle iyi.

Preacher izlemeye başladım ilk sezon bitti. İlk bölümler ciddi, ortalar sıkıcı, sonlar tam komediye dönüştü. Son bölümdeki klise sahnesi çok ucuzdu.

Az önce fragmanını gördüm de güzele benziyordu. İzleyen var mı?

5 Beğeni

Ben çok beğendim. Zamanında masaüstü frp oynayan grubun oyununu animasyon yaptılar diye biliyorum. Bu yüzden bazı tepkiler ve olaylar tamamen şansa verilmiş doğal tepkiler.

3 Beğeni

Bende indireyim o halde. Severim büyük ihtimalle.

2 Beğeni

Belki karakterlere ısınmak zaman alabilir. Konu biraz ortadan başlıyor gibi görünüyor ama 3. bölümden sonra arkaplan hikayelerinin ortaya çıkmasıyla çıtasını yükseltti.

1 Beğeni

Bu yorumu yazdıktan birkaç gün sonra başladım. Haftada 3 er bölüm ile 4 haftada ilk sezonu bitirdiler. Aşırı keyif alarak haftalık şekilde takip ettim ben. Fantastik/Frp severler ve ortalama 25 dk süresiyle kısa süreli eğlencelik atıştırmalık arayanlar için gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

3 Beğeni

Bende şimdi bitirdim ve hem karakterleri hem işlenişi sevdim ama bölüm isimleri ve resimleri sinir bozucuydu biraz spoiler açısından. Percy’nin içinde ki şey 12. bölüm kapağında görünüyor mesela. Ya da Pike’ın gittikten sonra hangi bölüm geleceği de kapak fotoğraflarından belli oluyor. Karakterin girişinin vereceği epik hissi katletmişler o resim ile. İsimlerden de hangi bölüm ne yapacakları belli ama bu her dizinin ortak sorunu. En azından Pike heyecanımı yemeseler iyiydi. Güç ve kişilik olarak favori karakterim o olmuştu. :weary:

2 Beğeni

Ben onlara hiç dikkat etmiyorum ya, ne isimlere ne fotolara bakıyorum ama spoilerlı ise kötü olmuş :grinning_face_with_smiling_eyes: Gerçi Pike’ın Delilah ile kapışması fragmanda veriliyordu onun spoilerını daha seri başlamadan vermişler bende o sırada geleceğini biliyordum :joy:

Fragman 1.26;

Ben ilk 2 bölümden sonra diğer bölümlerde 2 bölüm 2 bölüm macera olacak herhalde demiştim ama öyle olmaması güzel oldu benim için. Önceki bölüm Percy üzerinde neredeyse hiç durulmadığı için 10 bölüm onun hikayesinin işlenmesini beklemiyordum. Birde en sonda Keyleth’in yüzünün kızarması bana acaba dedirtti. Vox ile olacaklarına emindim ama gidip Vex ile bir ilişkisi olursa üzülürüm açıkçası. Vox’a yazık olur öylesi. :smiley:

1 Beğeni

FRP yayınlarınca cevapları var muhtemelen ama bende tadımız kaçmasın diyerekten bakmıyorum :smiley: .

2 Beğeni

Prime videonun arayüzü bir tek bende mi leş yoksa herkeste böyle mi acaba? Telefonda yer de olmasına rağmen ne zaman bir şey indirecek olsam bir bölüm için 10 saat uğraşmam gerekiyor. Başlamıyor başlamıyor başlayınca hata veriyor.

1 Beğeni

Goliath’ı da herkese öneririm.

4 Beğeni

Benim de sevdiğim bir dizidir, artık nerede Billy Bob Thornton görsem adam benim için direk Mcbride :slight_smile: .

1 Beğeni

İkinci sezon çok daha güzeldi ve umarım en yakın zamanda 3 gelir. Ama ama ama ama… Ama lütfen Scanlan ile Pike beraber olmasın. :((((((((( Buna kesinlikle müsade etmiyorum. Gözümün nuru Pike o yılan Scanlan ile olmamalı. :((((((

1 Beğeni

Arkadaşlar 15 sezonun tamamı gelmiş haberiniz olsun.

3 Beğeni