Amazon Prime Video'ya Eklenen İçerikler

Epey bir seri tam tekmil eklenmiş. Bu ay içinde yapılan üçüncü geniş güncellemeydi. Max’in yeni geldiği ve Netflix’in WWE’ye ağırlık verdiği günlerde, mevcut sorunlarına rağmen, Prime Video’dan güzel atılımlar.

11 Beğeni

Max’a gelmesi gereken filmler gelmiş hep :blush:

3 Beğeni

Zamanlama manidar. Ay başı bir kere oluyordu toplu yükleme, bu ay üçüncü etti.

2 Beğeni

Gayet güzel eklemeler yapılmış.

1 Beğeni

Gaga, Tenet ve Gatsby’e bakarım belki. Kong ve Godzillalar da çerezlik güzel olmuş. Rampage’yle beraber:)

2 Beğeni

Tenet’i izlememiştim, sakin kafayla izlerim en kısa zamanda. Gatsby’i de izlerim kesin. Ama Gaga izlemem, sevmiyorum o tarz filmleri :slight_smile:

1 Beğeni

Haha:) Ben de Midnight Meat Train’e rağmen Cooper’i sevmiyorum. Ama şarkı güzel. Bir de şu filmin hiçbir uyarlamasını izlemedim. Ne Garland ne Streisand ne de sessizleri hatmettiğimde bayıldığım Gaynor. Sonuncuyla aradan çıkarırım belki:) Coachella’ya rağmen, Joker’den sonra herkes gıcık olunca, Swift ve Beyonce rekorlarına ve yeni plastik bebelere de ben gıcık olduğumdan, kadına sempatim arttı. Gagalamaca:)

1 Beğeni

La hani nereye eklenmiş prime video türkiye çöp kontrol ettim yok böyle eklemeler falan ne iş?

abi en son eklene filmler katalog una bakman lazım. bir de bunular altyazısız ve dublajsız eklendiydi kaldırılıp tekrar eklenecek olabilir.

1 Beğeni

Şimdi bir daha kontrol ettim bana geç gelmişler herhalde ya da dediğin gibi kaldırılıp getirdikleri zaman bakmışım herhalde. Bu arada bu eklenen fimler Prime Video Türkiyenin %90 ınını falan oluşturur herhalde yaşadık lan bu bir dönüm noktası falan la daha öncesinde ancak bir avuç içerik vardı izlenebilir sadece. Son zamanlarda güzel içerikler artmaya başladı ve artık TR de söz hakkı olabilecek bir platform olmaya başladı sonunda.

abi çoğun da maalesef altyazılı bile yok.

İlgili başlıkta da yazmıştım ama neden olmasın?: Mobile Suit Gundam GquuuuuX Türkçe dublajla gelerek şaşırttı.

1 Beğeni