aot de bütün staff değişmişti farklı olarak
Bütçe de çok azdı. Onu kastetmiştim aslında. Umarım yeterli kaynağı falan ayırırlar.
Arkadaşlar benim bir edit sayfam var youtube da çok güzel editlerim olduğunu düşünüyorum sizde biz göz atmak isterseniz kanalımın linki
https://www.youtube.com/channel/UCLdq6BKFuOrbO00KU3eGRFw
Mangasını severim. Değişik bir konusu var. Gerçekçi olmasa da olayların gidişatı hoşuma gitmişti. A Couple of Cuckoos’a benzetebilirim. Zaten yanılmıyorsam ardı ardına okumuştum.
Trigun geri dönüyor! Bilhassa batıda daha ünlü olan 90ların space western’i trigun 25 sene sonra yeni tv serisiyle(2010’Daki yan hikaye gibi olan filmi saymazsak) geri dönüyor. Cgi septiklerin bile takdir edebilediği studio orange(beastars, houseki no kuni) yeni animeden sorumlu olan stüdyo.
Ben müzik seçimleri dışında çok beğendim. Bence şarkılar üzerine biraz daha düşünmelisin.
2022 Yaz Sezonunda Yayına Başlayan 25 Anime
İlkbahar sezonu bitti. Kaguya-sama beni tatmin etti valla. Şimdi asıl sorun yaz sezonunda ne izliyoruz?
Normalde hanımla her sezon basında Gigguk reyizi izleyip ona gore 2-3 animeye karar verirdik haftalık izlenecek. Adam tatile çıktı, şimdi biz de bilmiyoruz ne izlesek.
Gigguk’u cok duydum, hic bir videosuna denk gelmis degilim. Hakikaten gercekten de referans alinabilecek birisi mi, yoksa millet trollugune mu takip ediyor?
Hocam youtube’a, reisin emsallerine ya da adamın yeterliliklerine pek hakim degiliz, tamamen empirik yaklaşıyoruz olaya. Reisin “season in a nutshell” özetleri genelde bize “sever miyiz sevmez miyiz” diye hep iyi bir fikir verdi şimdiye kadar. Bizim işimize yaradı hocam yani, ama siz bu aleme bizden çok daha hakim ve bizden daha fazla zaman ayıran yetkili bir abiye benziyorsunuz, siz beğenir misiniz bilmem.
Kanala baktım da girdiğim gibi geri çıktım, abi gerçekten zevk almışsan seninle hiçbir sorunum yok ama dakika başı ses tonu değiştirerek ve nutshell görünümlü normie içerikle seyirci kasma kaygısı (bkz Can Sungur) ne zaman bitecek acaba, gerçekten merak ediyorum.
Şahsen yakın kulvardan Glass Reflection daha iyi gibi görünüyor bana.
Eskiden iyiydi ama artık fazla vakit ayırmadığını söyledi. Zaten anime videoları çekmeyi de bırakacakmış sanırım öyle konuştuğu bir videosunu görmüştüm. Bakacaksan eski videolarına bak, yenilerde sadece synopsis okuyup geçiyor adam çünkü izlemiyor alakası yok. Trashtastepodcastteki muhabbetleri de iyi.
Bunlar bence hep youtube poop geleneğinin kültürel mirası. Ben şahsen rahatsız olmuyorum. Ama allah affetsin ben youtube poop da seversim
Anladığım kadarıyla Kaguya-sama mangası herhangi bir gecikme olmazsa Ekim ayında sona erecek.
- sezon da bittiğine göre ben yavaştan mangasına başlayayım. Mangası şu anda 265’e gelmiş. @Orhan_Kolibandi hâlâ okuyor musunuz?
Evvet. Manganın aslında uzun zaman önce bitmesi gerekiyordu. Aşk itirafını alıp çıkmaya başladıktan sonra aralarında pek de akıl oyunlu gerilim yaşanmıyordu. Ama okuması hala zevkliydi bana göre, bi One Punch Man bir de bunu takip ediyordum
Classroom of the Elite adlı animenin yeni sezonu bugün başlıyor. Animeyi bir hafta önce keşfettiğim için epey şanslı sayıyorum kendimi. Beş koca yıl olmuş ilk sezon çıkalı çünkü. Forumda var mıydı yeni sezonun yolunu gözleyen acaba?
(ayrıca 3. sezon için de onay alınmış.)
Keşke Btooom!'un da yeni sezonu gelebilse
@Akuma_Blade Mobile Suit Gundam ile alakalı rehberinizi okuduktan sonra seriyi izlemeye karar vermiştim videoyu açarken dikkatimi çekti çeviriyi de siz yapmışsınız sanırım elinize sağlık bayağı büyük emek var.
Myanimelist de gelecek sezon animelerine bakarken Tomo chan’ın animeye uyarlandığını ve 2023 kış sezonunda yayınlanacağını gördüm😍