Anime İzleyen İnsanın Geçirdiği 8 Değişim

Propagandalara kanmayın arkadaşlar! Yukarıda sayılanlar işin reklam yüzü. Caponyanın oyunları bunlar. Burada sayılanların hiçbiri olmaz! Anime izleyince başınıza asıl neler geleceğini ben size anlatayım.

1- Anime dilinizi zehirler!

Japonca kelimeler beyninize işler. Anime karakterlerinin sevimli, abartılı konuşmalarını taklit etmeye çalışırken bulursunuz kendinizi. Sabahları günaydın yerine ohayo, teşekkürler yerine arigato, ama yerine demo, özür dilerim yerine gomen-nasai demek için dayanılmaz bir dürtü hissedersiniz içinde. Sevdiklerinize kun ve chan ekleriyle hitap etmeye başlarsınız. So dane ve so datta ikilisine hiç girmiyorum bile.

2- Vücuda zararlıdır!

Şaşkınlık, öfke ya da sevinç anlarında verdiğiniz tepkiler değişim gösterir. Şaşırdığınızda alnınızdan aşağı kocaman bir ter damlası akar, yüzünüz ve vücudunuz çarpılır. Bir şeyi çok beğenince burnunuzdan kan fışkırır.

3- Müzik zevkiniz bozulur

Durup dururken Japonca şarkılar dinlemeye başlarsınız. Hiçbir şey anlamasanız da eşlik etmeye çalışırsınız. 3-4 yaşınızdaki gibi abidik gubidik sesler çıkarır, kendinizi aptal yerine düşürürsünüz. Dahası, haftalarca aklınızdan çıkmaz o şarkılar! O değil de Madoka’nın açılış şarkısı ne gü… Öhöm! Ne diyordum? Kâbustur!

@Expelliarmus Al sana kışkırtma :smirk:

15 Beğeni