Anime Önerileri

Claymore’un soğuk, acımasız havasını dark fantasy- seinen animelerde bulabilirsin.

Snk benzeri duvarların ardına saklandık canavarlarla savaşıyoruz benzeri animeler var ama (örn: soul eater) Snk kalitesinde bir seri bulmanız imkansıza yakın.

2 Beğeni

Claymore’un mangasını daha çok öneririm.

Claymore’a benzer Vinland Saga(daha iyi bir uyarlama) izleyebilirsiniz. Fantezi dozu yüksek değil ancan sert.

4 Beğeni

İzlemişsindir ama birinin yazması lazım.

Berserk.

2 Beğeni

Claymore izlemedim ama o türde Goblin Slayer’ı öneririm.

2 Beğeni

Beni neşelendirecek/kafamı dağıtacak bir anime arıyorum.Ne önerirsiniz ?

School rumble işinizi görür.

2 Beğeni

https://myanimelist.net/anime/33255/Saiki_Kusuo_no_Ψ-nan?q=saiki&cat=anime

4 Beğeni

3/4 gün önce bitirmiştim,baya eğlenceli bir animeydi gerçekten (2.sezonuna henüz geçmeyi düşünmüyorum)

1 Beğeni

ilk bölümü izledim ve hayran kaldım.Vampirleri ve edebiyatı aynı anda görmek istiyorsanız bir bakın derim.Ama çizimler biraz basit kaçmış herkesin dediği gibi.

1 Beğeni

O zaman bi de bunu dene.

3 Beğeni

Benim tavsiyem de bu anime olacak. Bence seversin.

2 Beğeni

Ben de Barakamon’u önermek istiyorum.

2 Beğeni

Bunu izlemiştim ve baya sevmiştim.Sen önerince yeniden rewatch atasım geldi,sağol

2 Beğeni

Retsuko çok tatlış bir seri. Elim değince üçüncü sezonu da izlemeyi düşünüyorum.

2 Beğeni

Çizimleri millet nasıl beğenmiyor anlamıyorum, aslında çizimler kötü değil sadece tekniği farklı. Bence çok iyi. Sinematografik bir hava katmış seriye. Atmosferi falan çok iyi. Alışageldik abartılı anime çizimleri gibi olmayınca millet afalladı sanırım…

1 Beğeni

Akıcı her şeye açığım dostlar bu aralar çok sıkılıyorum.

Bu listede olmayan bir şey olmalı:
https://anilist.co/user/Chikyujin/animelist

Drifters öneriyorum.

@Chikyujin Sket Dance izlediniz mi hocam? Yazarı bir zamanlar Gintama’nın yazarına asistanlık yapmış. Hatta crossover bir bölümleri bile vardı. (Ben Sket Dance’i daha çok severim.). Öneririm.

2 Beğeni

Haikyuu!! tavsiye ederim.

2 Beğeni

Bunu izledim. (20 ka…)

Dövüş sanatları ve birazcık da tenis dışında spora hiç ilgim yok bilemiyorum :confused: