Çok büyük bir hata nasıl affedeceğiz bilmiyorum Ren Yayınlarından çıkmış ama çeviri vs pek güvenemediğim için almadım
Affettim o zaman
Siz yazınca yeri gelmişken merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum: Oy veren kişi oyunu neden geri alamıyor? Bunu anketi hazırlayan mı seçiyor yoksa sitenin anketler için genel bir özelliği mi?
Anketlerde oyu geri almak yok ama değiştirmek var. Siz direkt olarak yaptığınız seçimi hiç vermemiş gibi olmasını istiyorsunuz sanırım. Maalesef öyle bir seçenek yok.
Belki istekleriniz kısmına bu eklenebilir. Belki birisi kararını değiştirmiş olabilir. Kendi özelimde konuşursak kararımı bile değiştirmedim çünkü bir kararım yoktu. Sadece yanlışlıkla üzerine tıkladım o kadar ve bunu geri alamadım. Bilgisayarda böyle bir durum yaşadıysam telefondan girenlerin yaşaması daha olası.
Yakında herkes basar çünkü dizisi sevildi.
Her kafadan ses çıkıyor forumun tercihi hangi yönde merak ettim.
- Evet
- Hayır
- Kararsızım
0 oylayanlar
Aşılanma grubunda değilim ama sıra bana geldiğinde tabii ki de aşılanacağım.
D) Yaptırdım
Bir oyunda en sevdiğiniz combat sistemi nedir?
- Turn Base
- Hack’n Slash
- Taktiksel yanı olan ama aksiyon kısmı çöpe atmayan bir aksiyon sistemi(Bkz: Final Fantasy 7 Remake)
- Mousou
0 oylayanlar
Aklıma gelenler bunlar. Eğer eksiğim varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.
Benim içinde bir oyunda en önemli olan şey hikayedir. Oynanış ve combat sonra gelir. Mousou hariç yukarıdakilerin hepsini seviyorum. Ancak ben FF 7 Remake gibi taktiksel yanı olan combat sistemini daha çok seviyorum. O havalı hareketleri kendim yapmak daha hoşuma gidiyor.
Bu arada yukarıya stealth yazmayı unutmuşum. Gerçi o combat sistemi sayılır mı bilmiyorum.
- İzleyenler beğenmedi
- İzlemeyenlerin önyargısı sebep oldu
- Bir grup insan, bilinçli olarak diziye linç uyguluyor
- Dizi her yaşa hitap etmediği için bu oldu
- Diğer (Lütfen belirtiniz)
0 oylayanlar
- Film
- Dizi
0 oylayanlar
Arsen Lupen hırsız değil miydi? Herculu de çok severim tüm kitaplarını almaya çalışıyorum ama bana kitap okuma alışkanlığı aşılayan Sherlock Holmes bambaşka benim için…
Batman ve Spider-man Hack’n Slash mi oluyor? Onların combat sistemini seviyorum. Oyundan oyuna değişiyor aslında. Star Trek ve ya Battlestar Galactica oynamak istersem Turn Base olanları tercih ediyorum.
Hack’n Slash değiller sanırım. Hangi tür ile anılıyorlar bilmiyorum. Yakın dövüş combatı denebilir sanırım.
Evet sanırım olabilir.
Mart ayında Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü kitabı için etkinlik düzenlenirse katılır mısınız?
- Evet
- Hayır
0 oylayanlar