Anket Teknesi

Gozluklerimi cikarttim taktim her 2sinde de siyah mavi. Çok net hatta, ben halen anlamadım sarı-beyaz görenleri.

1 Beğeni

İlk çıktığında bu resim sarı beyaz görüyordum ancak bir süre sonra gözlerim bir şekilde alıştı mı bilmiyorum, mavi siyah görmeye başladım. Hala da öyle görüyorum.

1 Beğeni

İlk zamanlar insanlar birbirine ağır ithamda bulunurdu. Şunu gören kördür, gibi. :grinning_face_with_smiling_eyes: Mavi-siyah görenler bence k… öhöm. :joy: O değil de “diğer” seçeneğini öylesine koymuştum. :joy:

1 Beğeni

Ben ilk zamanlar mavi-siyah görüyordum. Sonra sarı-beyaz görmeye başladım. Ondan sonra da hep mavi-sarı görmeye başladım. Hala da mavi-sarı görüyorum. :sweat_smile:

1 Beğeni

Sarı beyaz görüyordum daha demin şimdi ise mavi sarı görüyorum imdaaaat.

1 Beğeni

Ben de sarı-beyaz görüyorum.

Mavi-siyah görmek için ne yapmam gerekiyor :joy:

Ben de sarı beyaz gördüm sabah şimdi bakınca siyah mavi olmuş. Bunun olayı ne acaba, ekran renk şemaları ile mi alakalı?

Acaba cihaz ekranları ışığa göre tepki verdiği için mi beynimiz böyle algılıyor. Biraz cihaz renk şemaları ile oynasam değişir mi ? Deneyeyim. :slight_smile:

2 Beğeni

Üstteki elbiseden sonra bir aralar revaçta olan bu ayakkabıyı da ben sormak isterim.

Resimdeki ayakkabıyı hangi renk görüyorsunuz?
  • Gri-Yeşil
  • Beyaz-Pembe
  • Diğer

0 oylayanlar

4 Beğeni

Ben de anlamadım ki, var bir şeyler ama çözemedim :sweat_smile:

1 Beğeni

Yıllar oldu sebebini tam olarak anlayamadım ben de. Adobe’nin de açıklaması vardı hatta bu konuda. Öğrenirseniz bizi de aydınlatın. :+1:

1 Beğeni

Sabah sarı-beyaz görüyordum şimdi ise mavi-siyah görüyorum. Bakalım yarın sabah değişecek mi?

Farklı telefonlarda ve farklı bilgisayarlarda denedim. Yıllardır sarı-beyaz görüyorum. Aynı telefondan farklı kişilere gösterdim. Aynı gören de var, farklı gören de var. İlk defa görenlerin tepkisi komik oluyor. Teyzem ve eniştem bunun için uzun uzun tartışmıştı hatta. :smiling_imp::joy:

1 Beğeni

Onu ben de bilmiyorum. Sebebi ne? Neden farklı görüyoruz? Ne anlama gelir? Sorular çok. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bakış açısıyla ilgili olabilir. :slight_smile:

Mavi-sarı veya mor-sarı olarak görüyorum ben.

1 Beğeni

Bence bazı insanların gözlerinin bazı renkleri farklı algılamasından kaynaklanıyor.

1 Beğeni

Tövbe tövbe, mavi-siyah nasıl görebiliyorsunuz? Ne yaptıysam mavi veya siyah bir şey göremedim. Sinirlerim bozuldu. :sweat_smile::woman_facepalming:t2:

Buna da biraz katılıyorum. Beyaz renk mavi renge benzeyebiliyor. Ama siyah nasıl görüyorlar anlamadım. :grin:

Ayakkabıda da yeşil-pembe görüyorum. :grin:

1 Beğeni

Ben de mavi sarı görüyorum. Diğerlerini ne kadar denersem deneyeyim göremiyorum.

1 Beğeni