Anket Teknesi

6’sında çıkıyor sanırım, arifeyi de sayarsak 1.5 gün var. Bayramda kimsenin okuyacağını sanmıyorum, olmadı bayram sonrasına bırakırız.

Gerçi karton alanlar da o kadar bekler mi bilmiyorum.

Aslına bakarsan başlangıç tarihi önemsiz. Nasılsa herkes aynı anda ve hızda okumuyor. Başlangıcı 5’i bile yapabiliriz. Katılımcılar da kitapları geldikçe katılır.

1 Beğeni

Ben katılamıcam :(( pff

1 Beğeni

Forumdaki varlığınızı nasıl tanımlıyorsunuz?

• Her konuya hakimim, buralar benden sorulur.
  • İlgi alanlarımı takip ediyorum, işimi halledip çıkıyorum
  • Sessizce izliyorum, fark edilmeden gidiyorum.
  • Ek1: Açtığım konularla kitleleri peşimden sürüklerim.
  • Ek2: Yazdığım mesajlar çoğunluğa hitap eder.
  • Ek3: Mizahım ve sempatimle aranan biriyim.
  • Ek4: Pek sevildiğimi düşünmüyorum ama yine de buralarda takılıyorum.

0 oylayanlar

2 Beğeni

@Howl: Hold my beer

8 Beğeni

Mütevazı olamayacağım müthiş bir insanımdır. Kendimle dost olmadığım için çok üzülüyorum xd

6 Beğeni

Ek1: @isos81
Her konuya hakimim: @Artorias

3 Beğeni

@Artorias için mesleki deformasyon diyebilir miyiz?

Forumda kendisinin sevilmediğini düşünen bayağı bir insan varmış. O dikkatimi çekti.

2 Beğeni

Sesli güldüm nedense :slight_smile: diyebiliriz desem ban, diyemeyiz desem dan…

2 Beğeni

Diyemezsiniz. Hatta ileri gidiyorum. “Tehus antausa eha!”

4 Beğeni

O seçeneği eklemek konusunda kararsızım ama hissettiğim bazı şeyler oluyor mesajları okurken. Farkındalık olur belki.

2 Beğeni

İlgincime gitti. 1 seneye yakındır aktifim sanırım, hiç sevmediğim biriyle karşılaşmadım. Çok sevdiğim insanlar oldu @isos81 @Pyrewrath @Vordue @nefarrias_bredd @Artorias gibi. Tanıştıkça insanlarla daha güzel oluyor. Her şey saygı ve kültür çerçevesinde.

9 Beğeni

Est solarus oth mithas! Mithas oth solarus est!!

3 Beğeni

Ben küçükken kazana düştüm, bana işlemiyor.:joy:

2 Beğeni

İşini halledip gidenlerden sonra 2.sırada olması çok ilginç.

3 Beğeni

Ejderha Mızrağı’ndan güzel bir söz geldi. :smiley:

@deeepreader Temric diliyle farklı şeyler yazacaktım fakat kullanmaya kullanmaya unutmuşum, dilim dönmedi. :joy:

2 Beğeni

Tehlu şimdi kime gününü gösterir acaba?:roll_eyes:

1 Beğeni

Tehludan büyük Aleph var!! :blush:

1 Beğeni

Ben mizahımla aranan ve sevildiğimi düşünmüyorumu işaretledim. Belki onlar da benim gibi sevgiye asla doymuyorlardır, her türlüsü az geliyodur xd

@Haplo sizin bu mesajı görünce forumun enleri başlığı geldi aklıma. Forumun taverna sohbet havası malum gergin gündemlerle sönünce o başlıklar da aktif olmuyor artık pek.

3 Beğeni

Şu cümleyi dövme olarak yaptırmayı feci istiyor bir yanım uzun yıllardır. Üşüyoruz Sturm Reyiz :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni