Anket Teknesi

Ben bir de bunlara ek olarak emeğe saygı+rep beğenisi atıyorum. Yazık diyorum o kadar yazmış, paylaşmış bi like ı çok görmeyeyim :smiley:

9 Beğeni

Yazılanları beğenirsem beğen tuşuna basarım ama @Kehribar istisna. Onun tüm mesajlarını beğenirim. Çünkü o bu forumun temel taşı.

3 Beğeni

Malazan 2. kitabı olan Ölühane Kapıları için bandrol sonunda geldi ama gelirken başka sorunları da beraberinde getirdi. Bu sebeple ikinci kitap için okuma etkinliği yapmak isteyip istemediğinizi size sormak istedim.

Ne dersiniz, ikinci kitap için de okuma etkinliği yapalım mı?

• Mutlaka yapalım
  • Gerek yok, keyfi kaçtı

0 oylayanlar

1 Beğeni

Sinemalarda salonlar artık iki ana grup altında adlandırılacak: 1) Sadece film izleyeceğim dolayısıyla salona telefonumu kapatıp gireceğim ve hatta yanımda yiyecek ve içecek getirmeyeceğim salonları. 2) Herkes kafasına göre takılabilir. Telefon açılıp kurcalanabilir, çatır çutur bir şeyler yenilebilir veya içilebilir, fısır fısır konuşulabilir vb. salonları. :slight_smile:

• Harika fikir!
  • Kötü fikir.
  • Ne sineması? Zaten salonlar dökülüyor, ışıkları kısıyorlar, fiyatlar uçmuş…
  • Sinemada film izlemiyorum.

0 oylayanlar

2 Beğeni

Sinemada film izleyemiyorum. Filmi ileri - geri saramıyorum, durduramıyorum vs. En son 25- 26 yıl önce galiba Eşkıya için gitmiştim

3 Beğeni

Daha mı eski bilemem ama benim izlediğim Titanic ti

1 Beğeni

Baktım aralarında bir yıl varmış. :slight_smile:

1 Beğeni

Acaba filmlerden Hangisi daha eski…

1 Beğeni

Google göre Eşkiya 96 Titanik 97 olarak gözüküyor.

Geçen gün fantastik canavarlara denk geldim ya dedim ben bunu sinema çekimi izlemiştim hd olanı çıkmıştır bir de öyle izleyeyim. İzlerken hatırladım ki ben aslında sinemada izlemişim. Yani parlaklık sorununu geçtim artık , film üç kere dondu salonda. Ve gidip uyarmasanız donduğunu da gören yok bekliyoruz öyle.

Sonradan gitmek istediğim baya film oldu ama insan parasıyla rezil olmak istemiyor. Zaten bi dünya platform oldu. Kahvaltı yaparken ne izlesem diye bakarken kahvaltım bitiyor. Ben de şu an farkettim baya baya gamsız insan derdim varmış xd

1 Beğeni

Anketi bugün bitireceğim. Eşitlik hala bozulmadı. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben her türlü yapalım derim hocam. Yapıldığında katılım mecburi değil nasılsa. :roll_eyes:

3 Beğeni

Çoğunluğun oyunu alan her zaman haklı değildir. :confused:

2 Beğeni

Anket bir şey ifade etmiyor ki. Ankette evet yapalım çıksa istemeyenlere zorla hayır etkinliğe katılacaksınız mı diyeceğiz? O yüzden @nefarrias_bredd 'e katılıyorum.

@Artorias yanlışlıkla senin üzerinden yanıtlamışım kusura bakma :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Anket aslında katılmak isteyen sayısını ifade ediyor. Katılmak istemeyen daha fazla çıkabilir ama o tarafı göz ardı ediyorum.

Ekleme: Anketi sonlandırdım. Son bir atakla (:face_with_hand_over_mouth:) “mutlaka yapalım” diyenler kazandı. Müsait zamanda konuyu açarım. Katılım zorunlu değil mecburi. :metal:

4 Beğeni

İhaleye hile karışmış. :grin:

3 Beğeni

Ben anket sonucunda hayır istemiyorum diyenler fazla çıkarsa o sonuca uyacağız olarak algıladığım için öyle yazdım. O bakımdan bir şey ifade etmiyor dedim. Sayı olarak en az 2 kişi olundu mu zaten her türlü etkinlik yapılır.

Şimdilik 16 kişiyiz. Azalabilir, artabilir.

1 Beğeni

Aşağı yukarı ne zaman başlar etkinlik? Kitabı alanların siparişi teslim edildiğinde mi yoksa alamayanlar, indirim kovalayanlar için falan biraz bekletir misiniz? :smiling_face_with_tear:

10 Temmuzdan önce olmaz. Hem ciltli hem de fırsat kovalayanları beklemek gerekiyor. :slight_smile:

10 ya da 15 temmuzda başlarız muhtemelen.

2 Beğeni

18 Temmuz’da tatil bitiyorsa ciltli en erken 19’unda elimize geçer.

1 Beğeni