Anket Teknesi

@Artorias var, şikayetçiyiz…

1 Beğeni

Bilemiyorum. Yönetim grubunda da hiç yok.

2 Beğeni

Şikayetiniz işleme alındı. ¹(>.<)¹

2 Beğeni

Anketi açarken negatifi toplayayım, emek veren insanların hevesini kırma pahasına ilgiyi üstüme çekeyim, biraz kaos yaratayım gündem olayım gibi motivasyonlarım yoktu. @magicalbronze 'un eforuna saygı duyuyorum.

İnternet ortamında bu kadar tuhaf insan varken belki de en uygun yönetim anlayışı, şu an mevcut olan anlayıştır. Ben bizzat kendisine de iletebilirdim rahatsız olduğum konuyu ama forum genelinde başka bir sıkıntıyı da dile getirip öneri sunmak isteyen olur diye, bu şekli daha uygun buldum ama o şekilde çalışmadı.

Bazı başlıklarda düşüncesini, fikrini, bildiğini veya yorumunu rahatsızlık vermeden dile getiren üyelere karşı sokakta kavga çıkmadan bir saniye önceki üslup ve tavırlarla karşılık veriliyor. Benzer saygısızlıkla karşılaşacağını düşünen üyelerin, üretilen başlıkların altına yazmaya çekindiğini bu yüzden forumun da bazen daraldığını, kısırlaştığını düşünüyorum.

Saygılı olmak için zahmete girmeyen üyelere karşı birini gücendirmemek için düşünürken iki, yazarken üç kere ne söylediğine dikkat eden üyeleri koruyup kollamalı ve küstürmemeliyiz bence. Yani howl tüm karın ağrın bu muydu diyebilirsiniz ama bir sürü diyalog doğmadan ölüyor. Alınganlık anketini de açarken tek derdim küsen olur diye dile getirilemeyen diyaloglardı.

Her ters konuşana da ip ban atılsın demiyorum, bir yaptırım beklentim de yok. O üslubun hoş olmadığı söylense bile diğer üye için bir gönül hoşluğu olur.

Derdini seveyim howl de diyebilirsiniz ama güzel bir sohbet benim için iyileştirici oluyor, forumu da antidepresan niyetine kullandığımı söyledim. Aşırı hassasiyet gösterdiğim düşünülüyorsa ciddiye almayınız.

16 Beğeni

Daha önce de forum sitelerine üye olmuşluğum var ama hiçbirinde hergün girmişliğim yoktu, sonradan da hiç girmiyordum. Burayı keşfedince de hemen üye olmadım, biraz gözlemledim ve ortamın samimi, arkadaş canlısı olduğunu görünce üye oldum ve o zamandan beri her gün giriyorum sanırım. Günlük stresten kaçıp buraya sığınıyorum ve bende de olumlu bir etkisi oldu buranın.

10 Beğeni

Birkaç kez başıma gelmiştir :slight_smile: Üslup da aynen dediğin gibi.

6 Beğeni

Benimde birçok konuya yazıp yazıp çok silmişliğim oldu. Bu sefer kim alınır? Acaba ters cevap veren çıkar mı? Durduk yere klavye savaşı patlak verir mi? gibi sebeplerden çok konuya girip girip yazasım gelmesine rağmen yazmıyorum. Kendi görüşlerimi söylemekten çekinmiyorum fakat ne bileyim herkes sanki pusuya yatmış da birisi bana ters gelen birsey söylesin, ona saldırıyım havasında.

Bu mesajı yazarken bile sildim, tekrar yazdım. Belkide yeni nesil 20liklere ayak uyduramıyorum. Bu arada yarın 33 oluyorum. Çok güzel bir rakam. :joy:

9 Beğeni

Öncelikle sevgili @Howl’a böyle bir konuyu gündeme getirdiği için teşekkürler. Bu konuda içiniz rahat olsun lütfen. Aklınızdaki eleştirileri rahat rahat yazabilir ve önerileriniz varsa belirtebilirsiniz. Mutluluk duyarız bundan.

Kayıp Rıhtım yönetimi arka planda şatoda yaşayan ve her gün rom ya da ejder meyveli smoothie içen kişiler olarak görünebilir ama değil… Hatta @Elmakurdu23’ün söylediği bir bakıma doğru. Ama bu zamanımız olduğu halde tebaa seviyesine inmemek gibi bir sorun değil, ırgatlıktan vakit bulamama gibi bir nedenden kaynaklanıyor…

Yönetim olarak da zaten ben ve @darlyopus var şu an sadece. (@Buyifix’in sorusuna da cevap vermiş olalım böylece.) Onun dışında ana sayfada gördüğünüz yazarlarımız var ve her gün bolca içerik sunmaya gayret ediyoruz. İçeriklerin tamamı FORUM’a da düştüğünden elbette gelip baktığımız ya da bir sorun çıktığında hızlıca ilgilendiğimiz oluyor.

Bilmiyorum ne kadarınızın ilgisini çekiyor içerikler ancak hiçbiri kopyala yapıştır içerikler değil. Sırf başlık olsun diye açılan ve iki satır yazılan içerikler de değil. Yüzlerce kelimeden oluşan, ayrıntılı ve benzersiz içerikler sunmaya gayret gösteriyoruz. İçeriklerimizin neredeyse tamamında hem FORUM’a yönlendirme yapıyor hem de kaynak gösteriyoruz. Elbette bu içerikler yazıldıktan sonra tasarımı olsun, editoryal düzenlemesi olsun tekrar kontrolümüzden geçiyor. Takdir edersiniz ki bunların hepsi ciddi zaman alıyor.

Yazdıklarım bahane değil elbette. Fakat konudan uzak arkadaşların da işin mutfağı hakkında biraz bilgisi olsun istedim. (Haberleri okursanız mutluluk duyarız <3) Denetmen arkadaşlarımız güzelce idare ediyorlar zaten buraları. Yine de şahsen eskiye nazaran çok daha fazla aktif olmaya çalışacağımı söyleyebilirim :krs:

33 Beğeni

Forum Burç Dağılımı

• Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık

0 oylayanlar

2 Beğeni

Forumu şunedio ya çevirmeye çalışıyorum. :grin:

Burçlara inanır mısınız?
  • Evet
  • Bazen
  • Çok az
  • Hayır

0 oylayanlar

Şahsen hiç inanmam böyle şeylere de çevrem inatla hayatlarına burçlara göre yön vermeye çalışan insanlarla dolu. Şimdi dökülün bakalım.

2 Beğeni

Bazen veya az çok seçenekleri de olsa daha iyi olur bence.

2 Beğeni

Evet dedim ama özelliklerini taşıdığım için, yoksa burca göre eş, dost seçmeye vs inanmam.

1 Beğeni

İkizlere takılmadan duramam. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ya tam okuyordum, gitti :joy:

@gamora güzelmiş. İkizler biraz sıkıntılı, en azından ben yapacak bir şey yok :joy:

3 Beğeni

Kardeşim de ikizler, sabahı gecesi birbirini tutmaz. Ben normaline de denk gelmedim. Rahat ol, gayet normalsin :smile:

Aslanlar için de şunu paylaşıp kaçayım. :slightly_smiling_face:

images (1)

5 Beğeni

İşte bundan söz ediyorum :joy: Dakika dakikayı tutmaz. Çok sakinken bir anda sinir gelir :joy:

2 Beğeni

Okumadığınızı varsayarsak, aşağıdaki yazarlardan en çok merak ettiğiniz hangisi?

• Alper Canıgüz
  • Ahmet Ümit
  • Hakan Günday

0 oylayanlar

1 Beğeni

İnanmıyorum ama biri sorunca söylemesi biraz sıkıntı. Ben kovayım. Kovayım. Kova.

O kadar yıldız arasında gidip hangisinin altında doğmuşuz bakar mısın Allah aşkına ://

1 Beğeni

Üç seçenek hakkında az da olsa bilgim var, bilmiyormuş gibi :slight_smile: yaparak Ahmet Ümit dedim ama düşününce bilerek tercih yaptım gibi geliyor bana.

Neyse bir sonraki romanı gezi dönemlerini anlatacak onu merak ederek Ahmet Ümit seçeneğini tercih ettim diyeyim. :slight_smile:

3 Beğeni

Arthur C. Clarke üstadımız ne demiş: “Ben burçlara inanmam, çünkü yay burcuyum ve yay burçları şüpheci olur.”

11 Beğeni