Kendi açımdan değerlendirip yazmıştım, sizin dediğiniz de olabilir elbette.
Ben Tolstoy’u daha çok okudum (kitap sayısı çok) ama ikisi arasında favori yazar tercihi yapacak olsam Dostoyevski olurdu.
Kendi açımdan değerlendirip yazmıştım, sizin dediğiniz de olabilir elbette.
Ben Tolstoy’u daha çok okudum (kitap sayısı çok) ama ikisi arasında favori yazar tercihi yapacak olsam Dostoyevski olurdu.
Küfür içeren paylaşımlar yapmamanızı rica ederim.
Bunun geleceğini biliyordum. Ama bu en efsane edit ya. Bizim forumda da bu tarz kavgalar olduğundan BKNZ : Güç Yüzükleri Dizisi…
Bence de haberin ilginçliği ve cümle, haberde geçtiği için hoşgörü sınırları içerisinde değerlendirilebilir. Bu arada gerçek haber mi yoksa Zaytung haberi mi? açıklayabilir misiniz?
Zaytung değil de ona benzer bir şey sanırım. Görüntüyü de blurlayalım arkadaşlar rahatsız olmasın.
Aslında burada anketi Dosto mu Hugo mu diye açmak lazım. O zaman seyreyle cümbüşü. @alper abi ya 5 sayfa yazar yada tek bir isim
Bence Hugo yazar olarak olduğu kadar karakter olarak da büyük bir adam. Mesela bu üçlünün arasına benim favori klasiklerim olarak Balzac, Turgenyev, Stendhal da girer.
Kavga gerçek de haberin paylaşımı gırgırına tabi Ama anketi görünce Erce gibi benim de aklıma ilk bu muhabbet geldi, o paylaşmasa ben paylaşırdım .
O gün fuarda olduğum için ben hatırlıyorum biraz, haberin orijinali ile sizi aydınlatayım;
En çok Tolstoy’u okusam da Dostoyevski’yi de seviyorum. Bir tercih yapamadım.