Anket Teknesi

Kendi açımdan değerlendirip yazmıştım, :slight_smile: sizin dediğiniz de olabilir elbette.

Ben Tolstoy’u daha çok okudum (kitap sayısı çok) ama ikisi arasında favori yazar tercihi yapacak olsam Dostoyevski olurdu.

2 Beğeni

Küfür içeren paylaşımlar yapmamanızı rica ederim.

2 Beğeni

Bunun geleceğini biliyordum. Ama bu en efsane edit ya. Bizim forumda da bu tarz kavgalar olduğundan BKNZ : Güç Yüzükleri Dizisi…

1 Beğeni

Bence de haberin ilginçliği ve cümle, haberde geçtiği için hoşgörü sınırları içerisinde değerlendirilebilir. Bu arada gerçek haber mi yoksa Zaytung haberi mi? açıklayabilir misiniz?

2 Beğeni

Zaytung değil de ona benzer bir şey sanırım. Görüntüyü de blurlayalım arkadaşlar rahatsız olmasın.

Aslında burada anketi Dosto mu Hugo mu diye açmak lazım. O zaman seyreyle cümbüşü. @alper abi ya 5 sayfa yazar yada tek bir isim :thinking:

4 Beğeni

:slight_smile:

Bence Hugo yazar olarak olduğu kadar karakter olarak da büyük bir adam. Mesela bu üçlünün arasına benim favori klasiklerim olarak Balzac, Turgenyev, Stendhal da girer.

1 Beğeni

Kavga gerçek de haberin paylaşımı gırgırına tabi :smile: Ama anketi görünce Erce gibi benim de aklıma ilk bu muhabbet geldi, o paylaşmasa ben paylaşırdım :joy: .

O gün fuarda olduğum için ben hatırlıyorum biraz, haberin orijinali ile sizi aydınlatayım;

1 Beğeni

En çok Tolstoy’u okusam da Dostoyevski’yi de seviyorum. Bir tercih yapamadım. :smiley:

1 Beğeni