Anket Teknesi

Bizim fuara giriş 40 lira olmuş. Bence abartıya kaçılmadıkça giriş ücreti alınmasını doğru buluyorum. Öğrencilerden alınmasın tabiki ama açıkçası bedava olsa uğursuzu, muğursuzu dadanır diye düşünüyorum, ücret bir nebze bu durumu engelliyor düşüncesindeyim.

2 Beğeni

Hangi fuar bu? İnşallah İzmir değildir..

1 Beğeni

İzmir değil Ankara :slight_smile:

Oh diyeceğim ama İzmir Kitap fuarının ücretli olup olmayacağı daha belli değil…

2 Beğeni

Merhaba. Yüksek lisans tezi için oluşturulan bir anketi paylaşıyorum. Çevreye duyarlı arkadaşlar belki katılmak ister.

4 Beğeni

Hangi Yedi Mum Serisi karakterisiniz?

https://gizemcetin.com/hangi-yedi-mum-karakterisin/

Onedio’da, sağda solda çıkan “Hangi X karakterisiniz?” testlerine bayılıyorum, o filmi/kitabı bilmesem bile çözüyorum. Dedim ki neden ben de yapmayayım? Kitapları okumasanız da gelin. :grinning_face:

3 Beğeni

Seriyi hiç bilmiyorum ama testi yaptım :smiley:

1 Beğeni

Okurların en sevdiği karakter, yazar olarak taraf tutmamam lazım aslında ama benim de öyle. :smiley: Hayat bir uzay istasyonunda robotlar tarafından hiç insan görmeden büyütülmüş bir kız, ta ki 16 yaşında, evrenin geçmişine gidene dek…

2 Beğeni

We are not Bob! We are Hayat!! :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Bobbyverse’ü hatırlattığın için teşekkür ederim, sanırım. :sweat_smile:

2 Beğeni

Seriyi ben de bilmiyorum ama emeğinize sağlık keyifli bir testti.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Oliver serinin zeki mühendisi. :slight_smile:

1 Beğeni

Şöyle bol tereyağlı. Filetolu üfff üfff.

3 Beğeni

‘Kalkıp bir çay koyardım’ seçeneği yoktu :confused:

2 Beğeni

42 değil mi evrenin sırrı, yeni bir bilimsel gelişme mi oldu? :slight_smile:

3 Beğeni

Ben bıraktığımda 19’du. 42’ye kadar çıkardılar demek. İki bakmıyorsun hemen fahiş evren sırrı kakalamaca yapıyorlar. Bilim insanları çok bozdu çok.

1 Beğeni

:slight_smile:

Faredir onlar.

Konyalılar olarak evreni ele geçirdik. Douglas Adams gizli Konyalı olabilir. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

:slightly_smiling_face:

@alper hocam King de Çorumlu çıktı.

3 Beğeni

:slight_smile:

19 göndermesini anlamıştım. :slight_smile:

Evrenler çarpışmasın, Ka -Tet 'in yoluna bir de başka evrenlerin meselesi çıkmasın dedim. :slight_smile:

3 Beğeni