Bizim fuara giriş 40 lira olmuş. Bence abartıya kaçılmadıkça giriş ücreti alınmasını doğru buluyorum. Öğrencilerden alınmasın tabiki ama açıkçası bedava olsa uğursuzu, muğursuzu dadanır diye düşünüyorum, ücret bir nebze bu durumu engelliyor düşüncesindeyim.
Hangi fuar bu? İnşallah İzmir değildir..
İzmir değil Ankara ![]()
Oh diyeceğim ama İzmir Kitap fuarının ücretli olup olmayacağı daha belli değil…
Merhaba. Yüksek lisans tezi için oluşturulan bir anketi paylaşıyorum. Çevreye duyarlı arkadaşlar belki katılmak ister.
Hangi Yedi Mum Serisi karakterisiniz?
https://gizemcetin.com/hangi-yedi-mum-karakterisin/
Onedio’da, sağda solda çıkan “Hangi X karakterisiniz?” testlerine bayılıyorum, o filmi/kitabı bilmesem bile çözüyorum. Dedim ki neden ben de yapmayayım? Kitapları okumasanız da gelin. ![]()
Okurların en sevdiği karakter, yazar olarak taraf tutmamam lazım aslında ama benim de öyle.
Hayat bir uzay istasyonunda robotlar tarafından hiç insan görmeden büyütülmüş bir kız, ta ki 16 yaşında, evrenin geçmişine gidene dek…
Bobbyverse’ü hatırlattığın için teşekkür ederim, sanırım. ![]()
Çok teşekkür ederim. Oliver serinin zeki mühendisi. ![]()
42 değil mi evrenin sırrı, yeni bir bilimsel gelişme mi oldu? ![]()
Ben bıraktığımda 19’du. 42’ye kadar çıkardılar demek. İki bakmıyorsun hemen fahiş evren sırrı kakalamaca yapıyorlar. Bilim insanları çok bozdu çok.
![]()
Faredir onlar.
![]()
@alper hocam King de Çorumlu çıktı.
![]()
19 göndermesini anlamıştım. ![]()
Evrenler çarpışmasın, Ka -Tet 'in yoluna bir de başka evrenlerin meselesi çıkmasın dedim. ![]()