Selamlar. Böyle bir konu var mı yok mu bilmiyorum, varsa silinebilir
Başlıktan da anlaşılacağı üzere sizlerden geleceğe, kendinize bir not bırakmanızı istiyorum. Eğer sağlığımız yerinde, biz hala burada olursak gelir okuruz. Ben başlayayım.
Aralık 2020
Selam dostum, naber? Hala Regarzarves ismini kullanıyorsun, değil mi? Öyle tahmin ediyorum, çünkü bu ismi sevdin, üstüne oturdu. 2019 yılında elle tutulur hikayeler yazamadın, bu yıl neler yazdın? Sihirbazlık videolarını çekmeye kış ayında başladığın için sokakta çekim yapamamıştın… Umarım bu yıl insanları sihrine doyurmuşundur. Aşk hakkında düşüncelerin umarım değişmiştir ve aradığın kişiyi bulmuşsundur
2026 Yılı;
Vay be, bu konuyu açmamanın üzerinden neredeyse 7 sene geçmiş… 7 sene dile kolay! O zamanlar henüz 22 yaşında, birçok şeyin başında toy bir delikanlıydım. Şimdi ise 7 sene içinde gerçekten birçok şey yaşamış, kayıplar vermiş (mecazi anlamda değil) kaybetmiş, kazanmış, yalpalamış ve bir şekilde zamanı yaşamış 30 yaşında biriyim. O dönemler garip bir mükemmeliyetçiliğe sahiptim. Bu forumda bir sürü hesap açmışımdır. Mesela polisiye hikayeler yazıyorsam başka hesap, daha şiir, düz yazı yazıyorsam başka bir hesap kullanıyordum… Evet hepsini ayrı ayrı hesaplardan paylaşıyordum. Çünkü o dönemler birçok şeyi aynı anda yapmak havalı gelmiyordu, halbuki hepsi bendim; benim bir parçamdı. Ben kendi içimde bu kadar çok parçaya ayrılınca maalesef zaman içinde yazmayı bıraktım. Yazmak benim için kaçış noktasıydı ama zaman içinde uzaklaştım. 7 sene önce suni bir depresyon ve yalnızlıkla hissettiklerimi kağıda döküyordum. 7 sene içinde gerçek dertlerle tanıştım ve yazmadım… Yaşadım. Önce sokak müzisyeni arkadaşlarım oldu akşamları onlarla takıldım beraber şarkılar söyledik. Yalnızlık hissim birkaç saatliğine yok oluyordu. Sonra çok kısa süreliğine bir bara müdavim oldum. Eş dost sohbet muhabbet geceleri sabahlara bağladık… Lakabım bile olmuştu “Teo” diyorlardı bana… Evet, deri ceket giyiyorsanız, bara gidiyorsanız ve biraz da hayatı boşverip serseri taklidi yapıyorsanız siz artık "Teoman"dınız. Ayıptır söylemesi birçok hanımefendi de yalnızlığımı unutturuyordu ama suniydi her şey. Kendimi unuttuğum, dertlerden uzaklaştığım birkaç saat… İçim boşaltılmış gibiydi. Ama insan ne için yaşardı ki? Neyse yakın zamanda artık kendimi buldum sayılır. 30 yaşımdayım yaşlanıyorum kafasına girmiyorum tabii ki çünkü ne yaşlanması. Ama kabul etmek gerekir ki bu yaşlar da insana ağır bir dinginlik çöküyor. Hem 20’li yaşların başında yapılan hataların tecrübesine sahipsin, hem de aslında henüz birçok şeyin başındasın. Neyse işte 7 sene bir öğretmen geçti. Şimdi gelelim 7 sene önceki gencin sorularına…
"Selam dostum, naber? Hala Regarzarves ismini kullanıyorsun, değil mi? Öyle tahmin ediyorum, çünkü bu ismi sevdin, üstüne oturdu."
O dönem neden Regarzarves ismini aldım hatırlamıyorum bile açıkçası böyle bir iç dökme niyetine girmesem hesaba bile girmezdim. Yani dostum sandığın kadar da sevmemişim Regarzarves ismini.
"2019 yılında elle tutulur hikayeler yazamadın, bu yıl neler yazdın?"
“Koray Verakan” ismini kullanarak bir şeyler yazdın karakter karmaşası yaşayan dostum. Hatta seslendirdin ve youtube hesabına falan da attın. Gerçi bunu 2019 yılında mı yaptık hatırlamıyorum…
“Sihirbazlık videolarını çekmeye kış ayında başladığın için sokakta çekim yapamamıştın… Umarım bu yıl insanları sihrine doyurmuşundur.”
Sana kötü bir haberim var. Sihirbazlık videoları anlık bir hevesmiş. Boşuna uğraşmışsın deyip emeğine haksızlık etmeyeyim ama sence gerek var mıydı?
“Aşk hakkında düşüncelerin umarım değişmiştir ve aradığın kişiyi bulmuşsundur”
Dükkanda kös kös oturup kadınlar konusunda şanssız bir ergendin ya dostum. Ha işte! 2020 yılından 2025 yılına kadar kadınlar konusunda şansın garip bir şekilde döndü. Bunların hiçbiri duygusal değildi ama emin ol çok keyifliydi. 5 sene de 50 senelik hikaye biriktirdin bu konu da… Ufak bir uyarı; 2024 senesinde artık kendini bir et parçası sanmaya başladın bu yüzden insan duygularını ve benliğini inceledin. Ama merak etme aşk konusunda fikirlerin değişti daha güzel ve tatlı bir şeye evrildi. Artık ev erkeğinden hallicesin.
7 yıl önceki halime not;
Her şey olması gerektiği zaman da olması gerektiği gibi oldu. Kendine hiç bir konu da yüklenme, senin kendini yiyip bitirmen emin ol dünyanın umrunda değil. Lütfen dükkanda yalnızlığın ortasında sessiz sessiz oturup suni depresif şeyler yazma…Dışarı çık, hayatı yaşa. Zaman çok çabuk geçiyor o yüzden yaşadığın anın ve hayatta olanların değerini bil. Ha bu arada bir de bin tane hesap açma oğlum bir duruşun olsun. Sihirbazlık yapan da sensin, polisiye yazan da, ağlak depresif şeyler yazan da. Birçok şey yap ama tek bir konu da gerçekten iyi ol. Seni beklemediğin bir hayat bekliyor. Saçlarını da kestirme

Aralık 2020’ de görüşmek üzere.

)