Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Sayenizde yıllardır aradığım filmi buldum. Çok teşekkür ederim. Sahaflarda, baskısı tükenen kitapları, etiket fiyatı üzerinden almanız dileğiyle.

3 Beğeni

Hahahah teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

selam arkadaşlar. yaklaşık 15 yıl belki biraz daha fazla önce izlediğim filmi bulamadım 2 yıldır arıyorum. hatırladığım filmin başlarında 4 yada 5 kişilik bir aile bir tekne kiralayıp denize açılıyordu. tekneyi kiraya veren kişiler o teknede para yada değerli bir eşya olduğunu sonradan farkettikleri için gece tekneye büyük bi gemiyle saldırıyolardı. aile şişme bot gibi bişeyle bi adaya gidiyodu. adada hayatta kalma ve geri dönebilmek için uğraşıyolardı. tekneye saldıranlar adaya geliyor aileyle aralarında çatışmalar oluyodu. hatta adanın yerlisi olan bi kızda vardı kızılderili gibi bişeydi heralde. filmin sonunda ya gemiyle ya tekneyle ailenin tümü geri dönebiliyodu sanırım.

bulabilen olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Aradığınız film “The New Swiss Family Robinson” olabilir.

1 Beğeni

çok çok çok teşekkür ediyorum. ne zamandır ne yöntemler denedim bulamamıştım. çok sağolun allah razı olsun :slight_smile:

2 Beğeni

şimdide türkçesini aramak kaldı 2 yılda onu ararım heralde :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Bu da varmış daha eski tarihli.

2 Beğeni

Bi kasabada Bi çocuk tüm cocukları öldürüyordu. Annesi bunu fark edince oğlunu korumak ıcın onun öldürdüğü cocukları evin altına görmüyordu. Yıllar sonra o cocuk buyuyup evlrnmıs olarak gerı gelıyor. O eve tasınıyor.karısı hiç cocuk yok dıye sasıeıyo fln. onun ıcın uzak dur fln deniyo kadına. Sonra kadın alt kata inen Bi kapı buluyo kapanmış fln. Acıyo hersryı ögreniyo işte. Ama ne oyuncu yonetmen yok aklımda

Lütfen bulmama yardım edermısınız

1 Beğeni

Bi kasabada Bi çocuk tüm cocukları öldürüyordu. Annesi bunu fark edince oğlunu korumak ıcın onun öldürdüğü cocukları evin altına görmüyordu. Yıllar sonra o cocuk buyuyup evlrnmıs olarak gerı gelıyor. O eve tasınıyor.karısı hiç cocuk yok dıye sasıeıyo fln. onun ıcın uzak dur fln deniyo kadına. Sonra kadın alt kata inen Bi kapı buluyo kapanmış fln. Acıyo hersryı ögreniyo işte. Ama ne oyuncu yonetmen yok aklımda

1 Beğeni

Hala yaşayan var mı bilemiyorum :joy::joy:
Benim de The Gamer ve Suretler tarzında izlediğim bir film vardı.
Filmde adam PlayStationda bir oyun oynuyordu. Her şey normal giderken oyunda banka soyuyordu. Ve sonra olay haberlere çıkınca soyguncunun kendisi olduğunu ve yönettiği adamın başka bir insan olduğunu anlıyordu. Sonra olayın gerçek yüzünü öğreniyordu ve oyunda yönettiği adamı evine getirip ensesindeki çipi söküyordu. Sonra bu olayı planlayanlar adamın olaya uyandığını anlayınca bunları öldürmeye adam yolluyorlardı. Adam da çipi o adamlardan birine takıp oyunda onu yönetmeye başlıyordu.
Filmden hatırladığım kesit bu kadar.

1 Beğeni

bunlar arkadaş grubu sarışın zengin çocuğun yazlık evine tatile gidiyorlar çocuğun sevgilisi var ama siyahi kaslı çocuğun sevgilisine yavşıyor hatta neyse çocuğun evinin olduğu yer bi anda karantinaya alınıyor tv de zombi salgını görüldüğü söyleniyor sonra elektrikler falan gidiyor sonra zombiler eve saldırınca hepsi üst kata çıkıyor sona sarışın bi kız ve siyahinin sevgilisi kalıyor sarışın odayagirip kapıyı kitliyor o kız ölyor diğerleri de yan odada kız camdan diğer cama geçerek onların olduğu odaya geçiyordu bu zombiler de sese duyarlıydı bu arada ses duyunca koşup duymayınca dikiliyorlardı siyahi olan arabanın anahtarını almak için atlıyordu camdan bileği burkuluyordu falan neyse tv de belli başlı binaların çatısından helikopterlerin alacaklarını duymuşlardı binaya gitmeye çalışırken hepsi ölüyor sona sarışın çocuğun sevgilisi ve siyahi kalıyor helikopter geliyor biniyorlar falan ama sonda aslnda helikopterin dolu olduğu için onları almadıklarını gösteriyorlar sonra da tüm zombiler gelip yiyor onları

1 Beğeni

The Demented mi?(Ülkemizde Kana Susayanlar adı ile yayınlanmış)

1 Beğeni

Deep in the Valley (2009) aradığınız film

1 Beğeni

Film değil ama uzun zamandır aradığım bir dizi var… Dizinin linkini atıyorum, hiç bir yerde dizinin videolarını bulamadım, orjinal dili olsa da yine razıyım…

2 Beğeni

Sadece buna ulaşabildim audio drama olarak geçiyor. 2 bölümden oluşuyor.

2 Beğeni

Bunu bende görmüştüm bu şekilde değil videoları varmış. ABD de yaşayan arkadaşıma sordum etrafındakilere sor diye orada da bilen çıkmadı şaka gibi. Torrent sitelerinede baktım hiç bir yerde yok. Teşekkür ederim ilginiz için :hugs::hugs:

1 Beğeni

Rica ederim :grinning_face_with_smiling_eyes:ben de bulamadım

1 Beğeni

Ben de merak ettim aradım ama aynı şekilde sadece audio drama olarak var. Acaba videoları olduğunu nereden öğrendiniz? Çünkü IMDB sayfasında trivia kısmında bile şöyle bir bilgi var:

The “TV series”, “We’re Alive” was recorded without the use of visual recording devices and as a matter of fact, is not even a TV series at all, but a serialized audio drama/adventure which included a fairly large full cast and crew. Every last one of Jim Gleason’s “We’re Alive” episodes was recorded audio as a voice-over radio production.

Yani diyor ki kayıtlarda hiç görüntü alınmadı ve sadece seslendirme yapıldı. Benzer şekilde web sitelerinde (https://www.werealive.com/) We’re Alive’ın podcast olarak 200 milyondan fazla indirildiğini paylaşmışlar geçtiğimiz yıl ve yapım BBC tarafından en iyi Drama Podcast’i dalında aday gösterilmiş.

Aslında bu kadar çok araştırmamın sebebi korku türü olduğu için ilgimi çekmesiydi ama bulduklarımı sizinle de paylaşmak istedim. Videoların varlığına dair bir kaynak önerirseniz belki onu kullanarak bir şeyler bulabiliriz. Yine de ben podcast haliyle dinlemek üzere listeme aldım, teşekkür ederim bu keşif için :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Banada bir arkadaşım söyledi bana bulabilir misin diye, az çok film ve dizi ile ilgili birisi olarak bulabilirim dedim lakin hiç bir yerde yok yer yarılmış içine girmiş gibi. O kadar çok torrent sitesi biliyorum ve bir o kadar yabancı film indirme siteleri ama işte yok. Amerika’da yaşayan arkadaşıma bile sordurdum etrafında bilen kimse çıkmadı… Sizinde aklınızda bulunsun olur ki bulursanız ve haber verirseniz sevinirim… Şimdiden teşekkür ederim sağolun ilginiz için…

1 Beğeni

Bir ara TRT de izlemiştim koreli filmi olması gerek. 2010 2015 arasında izlemiştim. Konusu bir adam geçmişe falan dönüyordu. Kızı veya karısına araba çarpmıştı. Hastane sahneleri vardı.
Bir de FOX da bir türk romantik filmi izlemiştim. Uçağı kaçırıyor ve sevgilisinin evine dönüyordu.
Hatırlayan olursa şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni