Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Olabilir mi?

1 Beğeni
1 Beğeni

Arkadaşlarım s.a bı film görmüştüm geçen gün face’de de karşıma çıktı gençler var öğrenciler galiba zaman yolculuğu yapıyorlar sanırım bitanesi koltukta oturuyor garsona bozuk para veriyor garson çok seviniyor gidip kendi otelimi açıcam diyor bu hangi film :frowning:

1 Beğeni
2 Beğeni

Uzun zaman önce bu filmin birkaç sahnesini gördüm fakat adını hiç öğrenmedim, muhtemelen bilindik film fakat oyuncularını falan da hatırlamadığım için bulamadım. Emin değilim ama sanırım bir dönem filmiydi çünkü ana karakter daktilo kullanıyordu, erkek olan bu ana karakter yazar olmak istiyordu sanırım, aşk şöyle aşk böyle diye anlatıp duruyor fakat tam aşk hakkında yazmak için daktilosunun başına geçmişken hiç aşık olmadığını fark ediyordu. Aşık olacak birini arıyordu galiba. Net bir şekilde hatırladığım tek şey “BUT LOVE!” diye bir repliği vardı.

1 Beğeni

İzlediğim filmde sarışın bi kadın vardı kaçırılsın küçük bir çocuğu arıyordu. Çocuğu kaçırılanlar onu ayin gibi bir şeyde kullanacaklardı. Kadın, çocuğu kaçıranların toplandığı eski mekanı bulduğunda mekan çamaşır suyuyla temizlenmişti ama siyah ışıkla bakılınca duvarda yazılar şeytana tapma sembolleri falan görülüyordu. Birde kadının evine bakan mı evinin yanında mı ne gargoyle heykeli vardı. Yeni bir film değil 2000lerin başı diye hatırlıyorum. Bulan olursa çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Bir film vardı aşk konulu. Adam sürekli hayalinde garda gecen. İr cinayeti görüyordu. Yıldızlarla ilgili birseydi

1 Beğeni

Arkadaşlar linkteki resimde, sağ üstte çatıda, bilekten kesilmiş bir el var. O hangi filmden biliyor musunuz? Bu resim ile karşılaştığıma inanamıyorum.

1 Beğeni

Adams Family.

20 krktr

2 Beğeni

@Erdo Teşekkür ederim :blush:. Aradığım film sanırım bu değil.

90’lı yılların sonunda ben küçükken izleyip çok korktuğum bir film var. Filmden hatırladığım çok az şey var; kopan ve hareket eden bir el ile elektirikli bir testere ile büyük bir ağacı kesen bir adam. Ağaç kesildikçe kanıyordu, kanlar çoğalıp bir evi basıyordu ve ağaç kesilip öldükçe başka biri (sanırım bir kadındı) o da ölüyordu.

Tek başıma olsaydım belki hayal olduğunu düşünebilirdim, ama benden küçük kardeşimle izlemiştim. O da sadece bunları hatırlıyor.

Linkteki eli ilk gördüğümde nihayet filmi bulduğumu zannettim. Ama değil. Böyle bir filmi hatırlayıp bilen varsa simden çok teşekkür ederim.

3 Beğeni

image

4 Beğeni

Evet film buydu :scream_cat:! Siz söyleyince baktım bir seriymiş. Bize denk gelen Evil Dead 2: Dead by Dawn

Çok teşekkür ederim. :bouquet: :bouquet: :bouquet:

3 Beğeni

İzlediğim zamanlarda küçük olduğumdan çoğu detayı hatırlamıyorum fakat bir gençlik filmi olduğunu hatırlıyorum konusu ise orman gibi bir yerde kaybolan çocukları anlatıyordu. Filmde bir grup genç de bu ormana girip ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. 2000’lerde çıktı diye hatırlıyorum filmi bulan olursa çok sevinirim.

1 Beğeni

Lütfen bana da yardım edin.
Bir kasabada bir çocuk tüm çocukları öldürüyordu. Annesi bunu fark edince oğlunu korumak için onun öldürdüğü çocukları evin altına gömüyordu. Yıllar sonra o çocuk büyüyüp evlenmiş olarak geri geliyor. O eve taşınıyor. Karısı hiç cocuk yok diye şaşırıyor falan. Onun ivin uzak dur falan deniliyor kadına. Sonra kadın alt kata inen bir kapı buluyor kapanmış falan. Açıyor her şeyi ögreniyor işte. Ama ne oyuncu yönetmen yok aklımda.

1 Beğeni

Lütfen aynı mesajı birden fazla kez yazmayınız ve mesajlarınızı da Türkçe kurallarına uygun şekilde yazmaya özen gösteriniz.

1 Beğeni
  1. Öncelikle film Dehşet Treni isimli filmin otobüs versiyonuydu amerikan okul otobüsleri varya sarı renk uzun o otobüste geçiyo gece bi yaratık bişey dadanıyo otobüstekilere onu anlatıyo
    Dehşet Treni isimli filmin nerdeyse aynısı sadece olay trende değil amerikan okul otobüsünde geçiyo sarı renk uzun olurya o otobüsler ondan

2. Post apokoliptik bi film nükleer bomba saldırısı sonrası heryerin radyasyonlaşması sonucu orman tarzı bi yerde tek başına yaşamaya çalışan 25li yaşlarda bi kadının yanına yeni katılan 2 tane adamın hikayesini anlatıyo filmin başlarında şöyle şeyler oluyo
    Bi tane dere gibi bi akarsu var şelale falan adam orda yıkanıyo ve kadın geliyo adamı görüyo diyoki su radyasyonlu adam çok paniğe kapılıyo falan kadın adamı yanına alıyo kendi base sine götürüyo adamı bişeyler yapıp tedavi edip iyileştiriyo
    Kadın yıllardır tek başına yaşamaktan cinsel açlık yaşıyo ve adamla günlerce bu açlığını gidermekle çabalayıp duruyo ama yeni tanıştıkları için güvenemiyo vs. Sonunda tam açlığını gidermişlerken mutlu bi şekilde yaşamaya devam ederlerken başka yabancı bi adam çıkageliyo kötü karakterli ve gün geçtikçe kadın buna da yavşamaya başlıyo ve ilk gelen adam kıskanıyo onu gözü hiç tutmuyo ona güvenmiyo ve aralarında devamlı bi çekişme başlıyo kadını dikkatli olmasi konusunda uyariyo ama kadin dinlemiyo
    Ve bu base de elektirik sorunu meydana geliyo devamli elektirik saglanmasi icin ilk gelen iyi olan adam diyoki degirmen kurmamiz lazim su degirmeni malzeme icin kadinin basesindeki eski ahır gibi bişey buluyo ama kadın orası babamın yadigarı diyerek günlerce izin vermiyo tek çare o olmasına rağmen sonra işte bi sekilde izin veriyo tam degirmeni kurmaya basliyacakken kötü olan adam sana yardim edim diyo ve bi yerde bunu öldürmeye teşebbüs ediyo iyi olan adamı yani ama beceremiyo sonra o onu öldürüyo falan böyle bi film.

3. Ormanda geçiyo korku gerilim bi tane katil gibi bisey var yaratikta olabilir sadece basini hatirliyorum filmin ve cok az o da soyle
    2 veya 3 tane adam var bu seyden kacarlarken ormanda bi tane kulube gibi ahsaptan bi yere giriyolar orda da bi sandık bulup sandığın içine giriyolar sonra heralde ya o sey gelip bunlari burda öldürüyo ya da sandiktan cikip ordan kurtulup kacmaya basliyolar bu kadar devamini hic hatirlamiyorm

4. Film buyuk ihtimal bi savas filmiydi eski yillarda geciyo hani belki sovyetler birligi zamaninda falan olabilir
    tek hatirladigim cok onemli ve guzel bi sahnesi vardi

Bi mekanda askerler oturuyo üniformalarıyla birlikte rengi mavi veya koyu mavi bi ünfirmolari var askerii

mekan eglenceli bi mekandi diye hatirliyorum ickili falan

Masa da otururlarken Askerlerden bi tanesi bi el hareketi yapıyo 2 işareti miydi neydi ve heralde komutan veya siradan bi asker o isaret yapan adamin aralarina sizmis yalan soyleyen bi dusman askeri veya baska bisey oldugunu anliyo
sebebi ise yaptigi el isareti onlara özgü olmayan kültürel bi isaret di yani
sanirim Alman dı bunlar Alman askerleri
ama adam özgü olmayan bi isaret yapinca onun Alman olmadigini anliyodu bi tanesi yuz ifadesi cok degisiyodu o anda kamera ona cevriliyodu anladigi anda mimikleri falan cok iyiydi tabi isaret yapan adamin hic biseyden haberi yok sonra yanlis hatirlamiyosam onu vuruyolardi anliyan adamda sebebini acikliyodu isaret mevzusu

1 Beğeni

İlk filmin Jeepers Creepers 2 olması lazım:

2 Beğeni
2 Beğeni

Ya gerçekten ne kadar teşekkür etsem az yıllardır arayıp bulamadığım şeyi 24 saatten az sürede nasılda buldun çok saol :slight_smile:

2 Beğeni

Ya gerçekten ne kadar teşekkür etsem az yıllardır arayıp bulamadığım şeyi 24 saatten az sürede nasılda buldun çok saol çok iyisin

1 Beğeni