İki tane küçük kız birinin saçlarının tamamı örgülü ve kahverengi ama diğer kızı pek hatırlamıyorum sarışın olabilir, ellerinde oyuncak olabilir ve şeffaf kapalı kaydırak tarzı bir şeyden kayıyorlar.
Merhaba, çok fazla detay vermişsiniz iki tane kızın kaydıraktan kayması ile 2 saniyede bulunabilir film.
Kusura bakmayın. Biz Kültür Bakanlığına bağlı Film Bulma Enstitüsünde çalışanlar olarak burada aylık 100 bin TL net maaşla çalışıyoruz ama yetmiyor enflasyon çok yüksek. O yüzden çok motive çalışamıyoruz.
Yabancı bir film neredeyse hiç hatırlamıyorum sadece bu sahnesini hatırlıyorum kaçıyor gibi gözüküyorlardı.
Gece vakti karı koca ormanda iken arabaları bozuluyor ve adam yardım bulacağını söyleyip gidiyor ve dönmüyor yanlış hatırlamıyorsam. Ormanın içinde bi tane ev var orda bi tane genç kız ve oğlan var. Kız oğlana dolunay sever misin diyor ve sonrasın da ağaçtan destek alıp oğlanın önünde külodunu indirip domalıyor. Oğlan da ‘‘Evet, evet bu’’ diyip gülüyor bunun 2-3 saniye sonrasın da çocuk çok feci ölüyor kafası kopuyodu yada boğazı kesiliyordu galiba. Sonrasın da o evdi heralde,en başta ki kadınının içine şeytan gibi birşey giriyordu galiba ve kocasının üstüne oturup ‘‘Bana kalbini ver’’ diyip adamın kalbini eliyle çıkarıyordu
adını hatırlamadıgım fılm 2 tane erkek vardı bırde bayan lutfen bulabılır mısınız
Yaaaaa muthişsin. Evet bu-- ina na mi yorum – harikasin ya cok tsk ederim. Film cok muthis oldugundan degil ama kucukken nasil bir ruh halinde izlediysem artik bir turlu kafamdan cikaramiyordum filmi. Isin kotusu adini falan da hatirlamiyorum ya yillardir beynimi kemirip duruyordu. Ama bulmusken izlememek olmaz. Cok tsk ederim tekrar.
kore, çin ya da japon filmiydi galiba emin değilim. küçük bi erkek çocuk vardı. kalbi delikti. bir gün bi çatısma oluyordu. kalbi delik olan erkek çocuğun bi tanıdığı olan kız yaralanıyordu. kızın durumu ağırdı. ölücekti ve ölmeden önce kalbini bağışladı. ve bu kalp o küçük erkek çocuğuna nakil olmuştu
Ben de bi denemek istiyorum.
Küçükken izlemiştim. Cocuklarin anne ve babası evden çıkıyordu. Çocuklar, onlar çıktıktan sonra bir tane oyun kutusunu çıkarıp onu oynuyorlardi. Oyun masa oyunu gibiydi ama oradaki bazi olaylar gercek dunyaya etki ediyordu. Misal evleri uzaya çıkıyordu, bir anda. Boyle boyle şeyler vardi. Kisaca 2 erkek cocuk evlerinde bir tane masa oyunu oynuyor ve oynadıkları oyundaki bazı olayların gercek karşılıkları oluyor.
Bu filmi izlerken (kucukken) cok hosuma gitmisti (öyle bir his kalmış), o gunden beri de kendilerini bir daha bulamadim/izleyemedim.
Bu mu?
Yuksek ihtimal bu… baya yanlis hatirliyormusum
Birkac gune izleyip yazarim
Tesekkur ederim
Arkadaşlar bende nereye yazacağımı bulamadım ve bulduğum ilk yere yazıyorum
Benim hatırladığım kadarıyla eski bir film böyle bir salgın oluyor genç bir erkek etrafında dönüyor film her neyse o zamanlar insanların bedenlerini kesmek ve incelemek yasak ve bu genç meraktan yaşlı bir insanın bedenini açıyor ve salgını kurtarıyor falan çok aradım bulamadım bana yardımcı olur musunuz
Evet, buymus. Bir de küçük çocukların klasik asabi ablası rolünde de kristen stewart oynuyormuş (evet, bu da böyle bir bilgi)
Bu film demek biraz 2001 biraz Alien biraz transformers biraz fanny ve alexander biraz da şundan bundan her şeyden
Film bir de uzayda bir anda kendini Satürn’ün halkalarında bulurken canının soslu makarna cekmesi gibi muazzam bir şey de.
Izlerken çocukluğuma gittim diyebilirim iyi değil ama cocukken beni sinemaya başlatan 2 filmden biri
Günaydın arkadaşlar, Bu filmi bulana 500 TL var. Bu filmi tekrar izlemek beni mutlu ederdi en azından film bitene kadar Film, o kadar esrarengiz ilerliyor ki, film boyunca katili arıyorsunuz âdeta
Hayır, pek ünlü oyuncular değillerdi hatırladığım kadarıyla.
Sevgili dostum, bir film ariyorum bulamadim aylarca, bulursan cok sevinirim, kafayı yiyecegim
evli bir cift ciftlik veya bir orman evine gidiyorlar, evin bazi tadilatları icin bir adam cagiriyorlar
Kadin sabahları kosu yapiyor, tadilatci adam evin mustemilatinda kadini bastan cikariyor
Bir seferde kadin banyo yaparken duşa girip birlikte oluyordu
Bu birlikteliklere kadin bir sure sonra karsi cikiyor ve isler karisiyor
Lütfen… ilgilenirmisin
Sizi üzmüşüm, yanlış ifade etmişim sanırım, yaptiğınız işe ve emeğe saygı duyuyorum. Kolaylıklar diler, teşekkür ederim
Merhaba yıllar önceee tv de bir film görmüştüm kilolu büyük kalçalı bir kadın küçük erkek çocukla beraber yaşıyordu ve kadının yanında bi kilolu kadın daha vardı sanırım bunlar sürekli köfteli spagetti yapıyorlardı başka yemek yapmıyorlrdı filmin adını bilen hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada dolaşırken gördüm kısa bir skit şeklinde. Türk filmi herhalde 2000 lerin başına ait olabilir tahminimce. Adam eve geliyor içeri girer girmez apartman komşularından biri kapıyı çalıyor. Genç bir kadın içeri girer girmez adama cilveli tavırlar ile eteklerini falan oynatarak sorular soruyor. Eşin gitti mi ihsan abi,( ihsan ismini tamamen atmış olabilirim xD), nereye gittiler ihsan abi. Büyük adaya gittiler diye konuşuyorlardı sanırım. Sonrasından adam dayanamayıp kadını kavrıyordu. Öpüşürlerken kapı bir anda açılıyor adamın eşi çocuğu birde birde anneleri olabilir adamı bu vaziyette yakalıyor. Adamda bir kaç saniye baka kaldıktan sonra bir anda evin balkonundan kendini aşağı bırakıyordu. Gördüğüm kesitini tamamı bu kadardı arkadaşlar bakalım bilen çıkacak mı. Şimdiden teşekkürler.