Sanırım Reha erdemin bu filmini sormuşsunuz.
Aynen film bu teşekkür ederim. Sahnede filmin son sahnesiymiş.
Sadece kısa bir kesitini görmüştüm. Kız yatakta oturuyordu. Sanırım sevgilisi yanına geliyordu. Neyin var gibisinden. Kız beni seviyor musun diye soruyordu. Erkek sanırım evet diyordu. Kiz hissetmiyorum dokunma bana diyordu . Filmi izlemek istiyorum ama bulamadım.
Arayıp da adını hatırlayamadığımız tiktoklar
Kibar Feyzo olabilir.
Alem bize düşman kibar sevdiğimiz için xd
Yok, o değildi. Adını unuttuğum bir film var, Kibar Feyzo’yu sesli düşünürken ortaya attım. Belki hatırlamama yardımcı olursunuz diye dürttüm.
Ben genelde unutmaya yardımcı olan arkadaşım xd
Ters psikoloji yönteminiz işe yaradı, filmi hatırladım. Prenses Gelin’miş.
Evet, buymuş. O zaman Prenses Gelin neydi? Beynimden çıksanıza kardeşim, yetti oynadığınız oyunlar.
X-men’in ilk filminde benzer bi sahne var o olabilir
Cevap için teşekkürler. Filmin kesiti bugün tekrar karşıma çıktı. Adı closer mış.
Ya aslında ben bir diziyi arıyorum sanırım emin de değilim. Bir kadın var genelev sahibi. Bir çalışanına aşık oluyor ama o kız diğer çalışanlar gibi orada pek kalmıyor aynı zamanda öğrenci olması lazım. Neyse bu kıza genelev sahibi kadın aşık oluyor, ama kız yüz vermiyor. Bir gün kız genelevdeki arkadaşlarından birinin hamile kaldığını görüyor. bu arkadaş siyahiydi sanırım. Onu da alıp özgür olabilecekleri bir eve taşınıyorlar. Bu kadar.
Burası çok tuhaf bir hâl almaya başladı
Benim adini hatirlamadigim bi film var sanirk. televizyonda izlemistim . Gelecekte gecwn bilim kurguydu. Insanlatin anilarini gorebiliyorlardi. Bircak olum oluyordu ama olum anlari silinmisti bi kadin yapiyodu sanki hacker gibi biseydi yuzu unsanlarin hafizalarinda siliniyodu
Bulursaniz cok sevinirim 3 saat aradim bulamadim eski bir film degildi
Azınlık Raporu 2020202020
mikado çubuklarına benzer bazı çubukalr var bunları bir bardakta sallayıp atıyorlar ve bu gelen renklere göre farklı bi odada zirveye çıkmya çalısıyorlar sanırım ve çubukları atarken bi ev var giren kimse çıkamıyor filmden bide ufak surayı hatırlıyorum küçük bi kız var ayıcıklı o karanlık kuleye benzeyen odada bir kapının içinde ayıcıgını unutuyor ve ölümü göze alıyorlardı … çubukları attıktan sonra kare taşlarla dolu bi kule var taşlar oynuyor ve basamak oluyor üstüne basaa bassa zirveye çıkyorsun - - - Bu filmi bilen var mıı
Bir tane de ben atayım ortaya.
80’lerin ilk yarısından. Bir ara bulduğum bir ipucuna göre TV dizisi de olabilir, bilimkurgu antolojisi gibi bir şeyden bir bölüm de olabilir ama yıllarca nedense aklımda sinema filmi gibi kalmış.
İnsanların ensesinde barkodlar var ve bu yolla denetleniyorlar ya da alınıp satılıyorlar gibi bir şey. Bunları köleleştiren ya uzaylıydı ya da başka bir grup insan. Kalabalık bir göç sahnesi hatırlıyorum. Biri ya da birileri düzenden kaçmaya çalışıyordu. Tüm hatırladığım da bu.
Merhabalar ,insallah bu sefer dogru sayfaya yaziyorumdur😁
70ile 80 li yillarin filmi olsa gerek,galiba biraz mistik ,ritüel,kehanet icerikli,son sahnesini gördüm sadece birbirini seven genc kadin ve adam evlendiklerinde öleceklerini bildikleri halde yinede,beyazlar icindeki kiyafetleriyle dügünd seramonisi yaparlar sonra ,yine beyaz bir oda ve cibindirikli yataga uzaniyorlar ve galiba ya tas oluyorlar yada ölüyorlar.belki konusu mitolojik bilemiyorum umarim bulursunuz.galiba sahneyi gördügüm zaman 80 li yillariydi.
Simdiden tesekkürler